Blindspot / Сляпо петно

• 26 628
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
  • tardis
+ Гледах и аз. Хубав...

Обаче следващата серия - чак след сто години... в края на февруари.  

Промо - 11-ти епизод:

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 21:00 от rainbird

# 16
  • The point of no return
rainbird  bouquet   Мерси за промото! Голямо чакане ще е...

# 17
  • Другата България
Чак сега го изгледах.
Интересна развръзка - ако сама по някаква причина си го е направила.
И заигравката с агента - дали е истинска или пак някакъв вид отмъщение..
Хм, защо по ягодите чак толкова дълга почивка?

# 18
  • Вестерос
Беше ми доскучал, но последните 2 бяха много интересни. Ще почакаме, ама поне вече знаем, че ще има 2ри сезон.

# 19
Записвам се при вас.
Бях си го заплюла още като излезе, но по една или друга причина не го почнах тогава. Сега изгледах 10-те епизода на един дъх. Хареса ми, а и самите актьори са обаятелни.
Ще бъде доста дълго чакане чак до февруари месец. Имате ли представа каква точно е причината за тоооолкова дълга почивка?

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 01:11 от pepinkabg

# 20
  • Вестерос
От няколко години насам почти всички сериали са с такава почивка от декември до февруари-март. Казват му мидсиъзън или нещо от сорта. През това време дават други сериали с по 10-13 епизода и мачовете от техните популярни спортове- амер. футбол, бейзбол ( не съм сигурна за това)

# 21
  • tardis
Ще бъде доста дълго чакане чак до февруари месец. Имате ли представа каква точно е причината за тоооолкова дълга почивка?
Да, доколкото видях, първоначално са им поръчали само десет епизода; за да видят рейтинга. А едва по-късно са дали карт бланш за останалите епизоди от първи сезон, т.е. за втората половина. Това + коледната почивка...

Т.е. снимките си текат и в момента.
BTW, случайно мярнах това интервю с Джейми (но е без превод на бг) и се захилих  Mr. Green
Blindspot's Jaimie Alexander: The NYPD Thought the Show Was Real

# 22
  • The point of no return
Забавно интервю Peace  Grinning Много й ходи тази прическа на Джейми!

Аз пък четох интервю с продуцента на шоуто - дървото определено ще го виждаме по-често като се завърнат през Февруари  Peace Казва също така, че нещата ще се развиват доста бързо и ще има доста обрати.

Относно почивката да - едната причина са Празниците, другата - спортовете.

# 23
  • КиТ
Сега видях,че има тема за това сериалче,не очаквах,ама се тършувах за една друга тема,дали има направена за Куонтико  newsm78 Ще продължа да ровя  Joy
Та да кажа за това сериалче,доста ми хареса,"българския" виждам на всички е направил впечатление  Crazy Не вярвам,да е имало българин в екипа,много зле говориха,руския по-им вървеше  Crossing Arms

# 24
Българският наистина им беше изключително зле. Аз лично, не разбрах какво казаха и ми трябваха субтитри  Laughing

# 25
  • Вестерос
Аз връщах да разбера  Laughing

пеленски, ако намериш или направиш за Куантако драсни

# 26
  • КиТ
Не открих  newsm78,ама сега е малко тъпо да се прави,като е отминал сезона,май е по-добре като почне втори  Thinking

# 27
  • Вестерос
Май не е свършил  newsm78
6 март е продължението

# 28
  • КиТ
Ааа,ми тогава значи,аз мислех,че от тия сезоните късите  Tired

# 29
  • Вестерос
нее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт