Професионални серии за коса - тема 89

• 49 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София
O'right видях няколко продукта на -50%, но сайта изчезна Laughing
Аз не съм ползвала кода в Арлен, някак сърце не ми даде, че повече може да не видим такова намаление Mr. Green

# 556
Да обаче това е бъг на сайта просто. Няма да бъде честно на едни да отчита и кода, а на други не.
Аз си пуснах поръчка от Арлен. Рибата не ме изкушава за мое добро  Laughing

melina565 и двете са добре зависи какво ти трябва. Олиото е по-тежко от спрея и по-скоро за краищата. Аз него поръчах  Laughing

# 557
би ли дала линк, моля

# 558
Рибката падна, пуснах поръчка в Арлен, час и половина до английските   pletka ...

# 559
Рибката падна, пуснах поръчка в Арлен, час и половина до английските   pletka ...
Имаме маратонец  Joy Joy Hug

# 560
И аз бях заредила кода на алтерна от по-рано, шампоан и балсам хайвер репиър ми излезнаха по 30 лв, а бамбуковата  термозащита 22 лв  Money Heart Eyes

# 561
И аз бях заредила кода на алтерна от по-рано, шампоан и балсам хайвер репиър ми излезнаха по 30 лв, а бамбуковата  термозащита 22 лв  Money Heart Eyes
Ау и мина ли номера така?успя ли да финализираш поръчката?

# 562
В рибата напура е с 15%, ФЛ с 20%, Джойко с 10%, чудя се има ли смисъл да поръчвам изобщо, то и сайтът едвам бачка. От Арлен с кеф пуснах, тука само нерви.

# 563
Коя беше термозащитата на Напура, дето харесвахте?

# 564
Аз си лягам без нищо поръчано  hahaha любопитството ми бе задоволено, утре с кафето май ще мисля по-трезво. Наблъсках Витал Нутришън, ДПШ ЛабеМ и няколко бустъра. Чудя се още за нутришъна, иска ми се Архитект, но ме сърби скалпа от тях  newsm78
и на термиците се чудя, новите формули не съм тествала, старите не ми пасваха....
В Рибата боята ми е супер намалена, но не мога да я сложа в коша, ядосах им се  Joy

# 565
На мен още не ми зарежда рибата... Как може да не се подготвят  Tired
 56 потребители 27 гости  Shocked Laughing

# 566
Ау и мина ли номера така?успя ли да финализираш поръчката?
Да, мина
Преди 12 поръчката ми беше 126 лв, след 12 падна на 68, че сложих и още нещица Simple Smile

# 567
Колко време ще продължи намалението в ЗР и Арлен.
И при мен не мина с кода за Алтерна.

# 568
Аз така не можех да сложа Еластисайзера, после взе, че ми го отчете 3 пъти, сега не мога пак на 1 бр. да го направя. Май ще ги зарежа.

В Арлен намаленията определено са по-изгодни, браво на тях! И сайтът е бетон.

# 569
Вив, къде ги видя по 16лв  Shocked
Аз бях заредила една кошница предварително с кода за отстъпка и бамбуците идваха по 16 лв., но финализирайки поръчката ми даде някаква грешка. при следващото финаизиране на поръчката бече бяха поправили цените

Общи условия

Активация на акаунт