Професионални серии за коса - тема 89

• 49 082
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Рибата е супер зле!
Алтерна бамбуците са по 16 лв! За какво говорим изобщо! Браво на любимите ми, Арлен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз май ще й тегля две майни на рибата и утре ще ида направо до магазина. Та тя не помръдва бе.

# 541
Момичета... някоя съгласна да си поделим 1 литър на Керастаз Денсифик 66 лв е  Shocked Shocked Shocked Shocked Ако има желаещи пишете на крачка съм от клик да поръчам...

# 542
Вив, къде ги видя по 16лв  Shocked

# 543
  • Бургас / София
Намалението на Алтерна е много добро в Арлен в рибата се изложиха Хидратиращият на Алтерна там е 65 лева. Аз си поръчах четка на Марокан, много исках и олиото, но нямат в травъл размер. Също така поръчах и топката на Тиджи. Шампоани имам в излишък.

# 544
  • София
И аз пуснах една скромна поръчка от Арлен, страхотно намаление. Поръчах Алтерна и един концентрат на Керастаз. Доволна Mr. Green Сега ще погледна рибата ама приключих с поръчките. Бях много дисциплинирана, само 3 продукта и то за 60 лв Party

# 545
  • София
Фрей, в Арлен  Hug

# 546
аЗ се боря с рибката за напура и ми отчита маската 6.97 #Crazy Grinning Laughing Laughing Laughing Laughing

# 547
  • София
Момичета, аз си лягам  Hug
Не мога да ги чакам да им тръгне сайта.
Утре ще ходя до магазина.
Обичам ви и лека нощ!
Прекрасни покупки на всички  Hug Hug Hug

# 548
Кодовете не важат  Peace

# 549
  • Пловдив
И от мен лека нощ!
Доволна съм Heart Eyes.
Успешни покупки!

# 550
Рибата е супер зле!
Алтерна бамбуците са по 16 лв! За какво говорим изобщо! Браво на любимите ми, Арлен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз май ще й тегля две майни на рибата и утре ще ида направо до магазина. Та тя не помръдва бе.
Вивче,по 24 лв са бамбуците  Wink

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 00:41 от bubka:)

# 551
Ако си е била сложила кода преди това.. за това и отчита намаление евентуално...

# 552
Момичета Кендито спрея или олиото беше по-добре,че от толкова емоциии не мога да се сетяяя  Grinning

# 553
Рибата, до сега успях да видя Макадамия, ФК, Напура -10-15%.

# 554
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, вие кое мляко на алтерна хвалехте тези дни. Някакъв готин финиш за краищата беше.
Имах го заредено в количката, после я изпразних и сега не мога да го намеря.
Помогнете ми бързичко, много моля newsm17

Общи условия

Активация на акаунт