Професионални серии за коса - тема 89

• 49 068
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Аз спирам да опитвам. Взех си това, което ми трябваше или по-точно това, което така или иначе ще взема скоро, така че доволно оползотворих намалението.

Ами не може бе хора. Това е бъг. Как така ще има за някои код намаление, за други не. Нали са писали, че няма да важат кодовете?

# 571
milavanila,браво на теб  Peace
Edora,ти не успя ли?
Фрей,жалко че не сме се сетили  Confused

# 572
Бъг, но въпрос на късмет явно.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 01:13 от Епона

# 573
Аз бях сложила в количката серията на Наши с колеген, но като видях намалението на Алетрна смених стратегията Simple Smile. Поръчах бмбуците за обем, но се двоумях между тях и тези за изглаждане с антифриз ефект. Дали съм направила правилния избор, някой, който е използвал и двете серии, може ли да каже?  

Бубка, не успях. Затова махнах едната серия, че искам и от рибата някои неща.

# 574
Разгледах Арлен, браво за издръжливия сайт! Браво за намалението на Алтерна. Аз се замислям леко
за едно хайверено, хидратиращо мляко и един бамбук спрей за блясък, но ще ги мисля още, защото си купих финиши наскоро.
Рибата се омазаха със сайта.

# 575
Бубе, много ме е яд  Laughing Ама здраве да е!  Hug

Айде честити покупки!  newsm68

# 576
  • Варна
Как не се сетих за кода...Много съм доволна все пак.Момичета Йожен перма са на 70 процента.

# 577
Като казахте Наши, хвана ме яд, че не са намалени. Щях да попълвам запаси от ампули.

Момичета, поръчали от Арлен, имате ли мейл за потвърждение на поръчката?

# 578
Аз пък съм въвела кода в Арлен за 5% и сега загледах, че ми ги намаля с още 5% в коша, пак е нещо  Joy
едва гледам аз, лека и спестовна от мен.

# 579
...Момичета, поръчали от Арлен, имате ли мейл за потвърждение на поръчката?
Да, имам.

# 580
Кодовете ви ще бъдат премахнати. Това го пише официално в сайта на Арлен!!

# 581
Еее,забихте ме с тези кодове,миииилост  Praynig Рибока според мен не са забили,разглеждали са Арлен за да се настроят по-изгодно.Алтерна е мааалко по-евтина,бамбуковите алтерни видях  Wink
Руса Мамма,принципно имат право на това,в доста сайтове го пише.Имат право да откажат поръчки...

# 582
Италианските сайтове мълчат за черен петък. Напазарувах си от Арлен. Рибката вярно се изложи.
Имам потвърждаващ мейл в спам, а не в кутията.

# 583
Аз пък съм въвела кода в Арлен за 5% и сега загледах, че ми ги намаля с още 5% в коша, пак е нещо  Joy
едва гледам аз, лека и спестовна от мен.
Какъв е този код?
Аз си поръчах цял литър Керастаз ш-н за сгъстяване на косата и  Алетерна за обем ш-н + б-м  Heart Eyes
Доволна съм.

# 584
Аз нямам мейл. Сега се притесних. Иначе в профила ми седи поръчката със статус нова.

Общи условия

Активация на акаунт