Професионални серии за коса - тема 89

• 49 036
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Рибката намалиха още цените..аз гледам напура и ги смъкнаха с още 5 лв. Хахахах

# 601
Има ли голяма разлика между хидратиращата маска на Мароканойл за тънка и за плътна коса, че в бързината сэм объркала?

# 602
  • Щастлива мама на 3 слънца
Арлен наистина избиха рибата  Joy И в пряк и в преносен смисъл  Joy

На мен ми отчете въведения преди код на Алтерна и поръчах доста неща някой на сестра ми, на майка ми, подаръци... поръчах само Алтерна, че със този код и намалението наистина беше страшно намаление.  chef
Не мисля, че би било коректно да правят промяна в цената. Аз пък не знаех, че е бъг и поръчах на цената, на която ги видях. Но дори и без този код пак са много добри. Е как да не им се поклоня  smile3501 newsm51 newsm44

За Рибата не знам дали да влизам при този проблем със забиването   newsm78
Ще ги пробвам и ако не става ще видим утре  bouquet

Лека и браво за добрия отстрел   Mr. Green
какъв е кода ?

# 603
Поръчах термозащитата на Арлен с бамбук, ш+б хидратиращ за обем Арлен, обсъжданият от вас термизащитен спрей на  Секси Хеър, запечатващият за цъфнали крайща на Лореал липидиум, за оформяне на морски къдрици на Лейбъл М и Чи silk infusion  Simple Smile.
Доволно похарчени пари Grinning. Да имат късмет една мостра да не ми пратят #2gunfire
Честито на поръчалите.
ПП двоумиях се между хидратиращата серия на Марокан, но взех Алтерна.
Да похваля на Лейбъл М серията за обем и уплатняване. Сега е и на хубава цена.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 01:41 от cloè

# 604
Рибата са много смешни честно....... наистина смъкнаха цените..Алтерна е колкото в Арлен без кода за 20%      даже с 1 лв по-евтини,а в началото шампоана от хайверената хидратираща серия видях ,че е 60 и няколко лева...явно затова е бил наистина този бъг....Да не се минат случайно ей такаа... #Crazy #2gunfire

# 605
Момичета , в златната може да се ползва и кода за алтерна , взех тен балсама за 65 лева... Как ме е яд че наблъсках количката от Арлен с алтерна  ooooh! те направо излизат без пари в златната в момента ooooh!

# 606
да в рибата свалиха цените Simple Smile

# 607
Момичета , в златната може да се ползва и кода за алтерна , взех тен балсама за 65 лева... Как ме е яд че наблъсках количката от Арлен с алтерна  ooooh! те направо излизат без пари в златната в момента ooooh!

Какъв е този код,би ли споделила

# 608
А какъв е кода в ЗР за алтерна?

# 609
Момичета, спешно ее Simple Smile шампоан Денсифик хидратиращ или протеинов е

# 610
Разби ми бюджета тоя Черньо . Хляб ,сол и Алтерна ще ям ...

# 611
  • София

А какъв е кода в Рибата

# 612
Разби ми бюджета тоя Черньо . Хляб ,сол и Алтерна ще ям ...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green аххаха

Цвети123 Мисля,че е балансиран Hug

# 613
# 614
поръчах аз маска + шампоан на Kerastase  Bain Force Architecte  за  65.21 лв Simple Smile) от рибката
ако някой се интересува може да си разделим половината и от двете Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт