Професионални серии за коса - тема 89

• 49 016
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Благодарско  bouquet
Хваща го   Heart Eyes направо не мога да повярвам  Joy

Виждам, че O'right са намалени около 55% Я при помнете кой се харесваше повече от шампоаните.  Този с златна роза или с зелен чай?

# 616

Благодарско  bouquet
Хваща го   Heart Eyes направо не мога да повярвам  Joy
Дааа супер! Благодарим ви!

# 617
Ще се изям с парцалите каква поръчка направих в Арлен с кода в златната сметката щеше да ми е 60-70 лева надолу  #Cussing out

# 618
А аз да питамм мога ли да си откажа поръчката от Арлен смисъл не цялата , а някой работи от нея... искам да поръчам и от рибката..

# 619
  • София
Според мен може да се откаже.
Сега е паднало едно надраскване между сайтовете  Mr. Green от което печелим ние.
Но все пак така трябва. Ние сме огромни консуматори и трябва да ни "коткат"  Mr. Green да ни обграждат и да се състезават за нас. Кой освен някоя "залитнала" като мен ще фрасне  500 лева поръчка козметика за коса  Mr. Green
(Не е всичко за мен не ми се смейте  Joy)

# 620
Момичета , само да вметна ,че кода на златната до колкото си спомням е еднократен , не като в Арлен за всяка поръчка да може да се ползва .
Магнолия и аз съм опънала чертата на тая сума ->490 ... Лошо ми е , такова нещо не бях правила . #Crazy Ама мн се изкефих от златната за 112 си взех Тен-а балсама и маската Хронолоджист

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 01:59 от tsveti4kaaa

# 621
Момичета какво става с този код докато се наканя да поръчам и ми казва ,че не е активен ще се разплача следмалко .....

# 622
Момичета какво става с този код докато се наканя да поръчам и ми казва ,че не е активен ще се разплача следмалко .....
Точно така ли го въвеждаш, с главни букви ? Да не си го ползвала преди и да си забравила , той е още от когато Златната пуснаха Алтерна

# 623
  • София

Даммм.... вече не е активен  Joy усетил и са се, защото ни четат.

# 624
Докато се начудя какво точно да поръчам и кодъв вече не е активен Mr. Green, до преди 5 минути се отразяваше намалението, сега вече не ми лови кодът Mr. Green

# 625
Точно така ли го въвеждаш, с главни букви ? Да не си го ползвала преди и да си забравила , той е още от когато Златната пуснаха Алтерна

Нееее аз за 1 път ще поръчвам от сайта на ЗР сложих до напълних кошницата отчете ми намалението и докато цъкна след някоя др мин гледам няма отстъпка и сега  ми пише кода е невалиден или вече сте го използвали...

# 626
Докато се начудя какво точно да поръчам и кодъв вече не е активен Mr. Green, до преди 5 минути се отразяваше намалението, сега вече не ми лови кодът Mr. Green
+1
И без това се колебаех,май ще се откажа...

# 627
Пффф  #2gunfire ... Сакън да не зарадват потребителя... То за тва спряхме месово да купуваме от тях . Да ги видим сега на тези сметки кой как ще се представи с мострите, въпреки че не очаквам изненади. Между другото за сметка от 62 лева тази седмица от Арлен ми бяха пратили : 2 тестера на кремове на Филорга , мостра на ш и б на профайбър , 20 мл мостра на ампулата профайбър и мостри на ш и б на Кюн... За кво говорим просто  Joy

# 628
пффф честнооо много са смешниии нямам думи .... няма да направя поръчка от тях в такъв случай... и никога повече няма да пазарувам от тях ,до сега само от физическите магазини съм пазарувала и всеки път като ги питаш ''еми нямаме мостри''.. наистина са големи инмикяри с извинение . Поне еваала на Арлен поне си държат на думата не да гледат като мишоци  кво предлага конкуренцията и накрая и те да не останат по-назад.В началото Алтерна с по 20 лв отгоре бъгнал се уж сайта после с 20 по малко   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Комедия, бях си харесала и други работи,но ще ги взема от Арлен.

# 629
Като цяло въобще не е честно с тези кодове за едни да може, а за други не  Crossing Arms Иза Рибата и за Арлен!

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 02:43 от Djesi_to

Общи условия

Активация на акаунт