Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 52 273
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Кюфтета на грил тиган + зелена салата с репички, лук и краставица + варени яйца от пъдпъдък  chef

# 721
Вчера беше постен ден - таратор, леща яхния, зелена салата.
Днес - гювеч със свинско и салата с рулца от раци.

# 722
Салата с чери домати и бейби моцарела, паста със спанак и сиренце и морковена торта  newsm68
Наближава 14-ти февруари и ми е интересно да попитам дали някоя от вас мисли да приготви нещо специално на този ден и ако да, ще съм безкрайно благодарна да сподели с нас идеите си, за да можем и ние да блеснем в Деня на влюбените  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 21:30 от zarad

# 723
Милинки, айрян, наденички на скара.

# 724
  • София
Наближава 14-ти февруари и ми е интересно да попитам дали някоя от вас мисли да приготви нещо специално на този ден и ако да, ще съм безкрайно благодарна да сподели с нас идеите си, за да можем и ние да блеснем в Деня на влюбените  Heart Eyes

Мисля една пача да направя.

# 725
Вчера яйца със сирене, салата маруля
Днес риба и салата

# 726

Мисля една пача да направя.
Joy
От мен пилешки сърца, че да съм в тон с празника  Kissing Heart

# 727
  • на Мелмак
Пиле с ориз , таратор, зелена салата

# 728
Пилешки бутчета по гръцки
Зелена салата
Ябълков сладкиш с карамел

# 729
Снощи милата ми бабка имаше рожден ден - стана на цели 83 години -  и като отидохме да ѝ честитим, ме натовари с половин тава тутманик и буркан с копривена чорбичка.
Мъжът ми направи салата китайско зеле с риба-тон, децата подредиха масата и сложиха нарязани пушени меса.
А за мен остана да налея ракийката  Grinning

Тази вечер - скумрия плакия, салата от ряпа и моркови по корейски.

Змия, пачата с чесън ли ще бъде? Mr. Green

# 730
  • София

Честно казано дори не знам как се прави пача, но въпросът за храната в неделя провокира такава реакция у мен Mr. Green

# 731
Снощи милата ми бабка имаше рожден ден - стана на цели 83 години -  и като отидохме да ѝ честитим, ме натовари с половин тава тутманик и буркан с копривена чорбичка.
Мъжът ми направи салата китайско зеле с риба-тон, децата подредиха масата и сложиха нарязани пушени меса.
А за мен остана да налея ракийката  Grinning

Тази вечер - скумрия плакия, салата от ряпа и моркови по корейски.

Да ,слага се чесън.

# 732
Пилешки късчета (тук ги видях) и салата

# 733
Шоколадови чийз гофрети

http://mirenaancheva.com/zashtone/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80 … 1%82%D0%B8%D0%BD/

Пилешки пържоли и зеленчуци на скара

# 734
Картофена крем-супа, свинско със сметана.

Общи условия

Активация на акаунт