Козметични процедури за жени 35+

• 64 217
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
аз мисля,че радиочестотния лифтинг се прилага само върху лице, а не е като мезотерапията да обработва и стрии и целулит. newsm78

# 181
аз мисля,че радиочестотния лифтинг се прилага само върху лице, а не е като мезотерапията да обработва и стрии и целулит. newsm78
И аз мисля така, мезотерапията има широко приложение, включително против косопад...

# 182
Радиочестотният лифтинг го дават и за стягане кожата на корема, за кожата на вътрешна част на ръката например.
За стрии на мен не ми се вярва да помага.
Относно това как протича, може да видите някое клипче в Интернет.  Peace

# 183
то лесна работа да пуснем клипче в интернет,ама идеята е дали даденото нещо помага. аз затова бих се доверила най-вече на специалист-дерматолог. защото те са най-наясно затова какъв ефект и смисъл има дадена процедура.

# 184
  • Sofiq
Не се подлагайте на процедури без да сте се консултирали с лекар, може голяма беля да си докарате...

# 185

mamaivana Не се притеснявай  Hug

Аз проблеми с акне не съм имала, но имам черни точки на Т-зоната и искам от тях да се отърва и да се посвият тези пори.

Черните точки се почистват преди процедурата при козметик, а порите се свиват от пилинга.

Благодаряяяя  Hug  bouquet

Моля, даже направих първия пилинг за годината, сега се люща кат змийче... Simple Smile

# 186
  • На ръба..

mamaivana Не се притеснявай  Hug

Аз проблеми с акне не съм имала, но имам черни точки на Т-зоната и искам от тях да се отърва и да се посвият тези пори.

Черните точки се почистват преди процедурата при козметик, а порите се свиват от пилинга.

Благодаряяяя  Hug  bouquet

Моля, даже направих първия пилинг за годината, сега се люща кат змийче... Simple Smile
И мен това ме чака след две сдмици  Whistling

# 187
Manastasia, Luchita_K, риск си е наистина, беля може да се стане и на препоръчан лекар да се довери човек.
Аз съм много страхлива и мого пъти проверявам нещата предварително.
Радиочестотен лифтинг имах желание да направя поне от година. Във форуми четох основно за положителни резултати или в най-лошия случай за никакви. Имам позната, която си е правила, за мен тя изглежда добре, откакто прави някои процедури, включително и тази. Каза ми къде ходи и аз отидох съвсем спокойна, без да мисля, че нещо може да се обърка. Лицето и е по-стегнато от на доста по-млади жени.
Направих една процедура и видях ефекта, който се обещава. Седмица по-късно ми се струва, че вече го няма, но няма и да повторя.
Излязоха ми пъпки след процедурата и още стоят петънцата от тях. не са много и са леки. Но на моята кожа от всяка точка, остава петно. Ще ползвам слънцезащита и ще се надявам да се размина само с това.
Защото после се разрових и прочетох статии на английски как е възможно след радиочестотен лифтинг да се получи загуба на мазнини и ми се изправи косата. Отделно, че този метод много си прилича с кавитацията, при която се цели томно топене на мазнини.
Не бяха отречени, пишеше точно, че трябва човекът, който ги прави, да знае много добре какво прави. Но и лекар да е, пак може да направи беля. Отделно, че всеки организъм реагира различно и може двама човека да посещават един лекар или студио и да имат различни резултати.
Моята кожа е в добро състояние и без продезури и намеси. Понякога нещо си е съвсем добре и в стремежа си да го направим още по-хубаво, нанасяме щети, които после може и да не могат да се оправят. Иначе е много примамливо с уж неинвазивна процедура да се постигнат обещаните резултати  Peace

# 188
Manastasia, Luchita_K, риск си е наистина, беля може да се стане и на препоръчан лекар да се довери човек.
Аз съм много страхлива и мого пъти проверявам нещата предварително.
Радиочестотен лифтинг имах желание да направя поне от година. Във форуми четох основно за положителни резултати или в най-лошия случай за никакви. Имам позната, която си е правила, за мен тя изглежда добре, откакто прави някои процедури, включително и тази. Каза ми къде ходи и аз отидох съвсем спокойна, без да мисля, че нещо може да се обърка. Лицето и е по-стегнато от на доста по-млади жени.
Направих една процедура и видях ефекта, който се обещава. Седмица по-късно ми се струва, че вече го няма, но няма и да повторя.
Излязоха ми пъпки след процедурата и още стоят петънцата от тях. не са много и са леки. Но на моята кожа от всяка точка, остава петно. Ще ползвам слънцезащита и ще се надявам да се размина само с това.
Защото после се разрових и прочетох статии на английски как е възможно след радиочестотен лифтинг да се получи загуба на мазнини и ми се изправи косата. Отделно, че този метод много си прилича с кавитацията, при която се цели томно топене на мазнини.
Не бяха отречени, пишеше точно, че трябва човекът, който ги прави, да знае много добре какво прави. Но и лекар да е, пак може да направи беля. Отделно, че всеки организъм реагира различно и може двама човека да посещават един лекар или студио и да имат различни резултати.
Моята кожа е в добро състояние и без продезури и намеси. Понякога нещо си е съвсем добре и в стремежа си да го направим още по-хубаво, нанасяме щети, които после може и да не могат да се оправят. Иначе е много примамливо с уж неинвазивна процедура да се постигнат обещаните резултати  Peace

именно! за това говоря и аз. една процедура може да е ефективна,но тя да не е за всеки. затова е хубаво специалист да каже какво може и какво не може.

# 189
Здравейте! До сега само четях вашите мнения и коментари, но сега реших и да се включа.Бихте ли ми препоръчали лекар дерматолог от който сте доволни.Става въпрос за София.

# 190
При мен не е прищявка, стриите на корема са ужасни, целият е набразден, направо ме подтиска. Мезотерапията може ли да окаже негативно влияние?

# 191
При мен не е прищявка, стриите на корема са ужасни, целият е набразден, направо ме подтиска. Мезотерапията може ли да окаже негативно влияние?
Мезотерапията няма как да има странични ефекти, според това какво търсиш ти вливат ралични разтвори с витамини и хиалурон или колаген, които съживяват кожата и оказват благоприятно влияние.

Навсякъде,  изключително доволна съм от д-р Каляшева, работи с висококачествени продукти, подхода и е индивидуален и отделя време за разговор, като не спестява негативите от дадена процедура, което за мен е много важно!

# 192
  • Viena
Здравейте! До сега само четях вашите мнения и коментари, но сега реших и да се включа.Бихте ли ми препоръчали лекар дерматолог от който сте доволни.Става въпрос за София.
Препоръчвам доктор Емил Бърдарев,страхотен професионалист.

# 193
Vespova, от убожданията при мезотерапията после не остават ли следи по кожата?
Като съм гледала как се прави, ми се вижда страшничко.

# 194
Момичета, някой ползвал ли продукти на Victoria Beauty, предлагат пълна гама продукти с екстракт от охлюви, аз си взех ето този крем, не е скъп

http://victoriabeauty.eu/products/snail-extract

Все още е рано да се каже, но ми се струва доста подхранващ. На мен много ми хареса как се отрази на зоната около очите - намазах се там защото на опаковката изрично пише че може да се използва и като околоочен.

Ползвала съм го-невероятен ефект! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт