"Малката булка - Balika Vadhu", "Моята карма - Uttaran" - индийски сериали по Нова

• 107 514
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • ГО
Попадах на различна информация през изминалите дни.
Едни казват, че е имала 2 опита за самоубийство преди този. Родителите й са знаели за това, но защо не са й помогнали, защо не са я взели при тях или те да отидат при нея, не знам.
Последно се потвърди, че е била бременна. Явно не е знаела, че е бременна, защото е искала много да има деца, не би било логично да се самоубие, ако е знаела.
Общо взето има много слухове, много неизвестни факти, много съмнения.
За жалост, дори и да излезне официално становище, винаги ще има невярващи на това и винаги ще има различни версии за случилото се.

# 586
  • София
Колко много общи неща между сериала и реалния живот...
Но те тези индийски сапунки са си абсолютно като живота им доколкото знам.
Все едно Пратюша в реалния живот е минала през всичките перипети и драми като екранната и героиня, Ананди. Sad

# 587
  • ГО
И де да беше попила малко от нейната мъдрост и сила.....

# 588
Камъче, на предната страница Дрийм е копирала извадка от пресконференция дадена от адвоката и най-близките й приятели.
От прочетеното за мен не остава съмнение, че и дума не може да става за самоубийство. Момичето системно е било тормозено по всички възможни начини. Ако наистина е установена начална бременност при аутопсията може точно това да е причина за убийството й в този момент.
За мен няма съмнение, че Раул и Салуни играят обща игра в която Пратюша е използвана и малтретирана за техни цели които не включват брак и съжителство с Раул, още по-малко дете от него. Най-вероятно той и тази Салуни са съпрузи, но са смятали да измъкнат от Пратюша и пари, и други облаги във връзка с популярността й. Ако Пратюша Банерджи е знаела за евентуална бременност и е споделила с Раул новината оня вероятно се е уплашил и са я убили точно заради това, а и за да не подаде жалба за тормоз срещу тях.
Единствената грешка на Пратюша е, че от любов е търпяла тормоза на двамата. А може и да е искала, а да не е могла да се отърве от него. Може да са заплашвали и близките й. Не знаем мащабите на тормоза. Опитвала е да се справи сама. Не смятам че е била слаба. Само много влюбена и безкрайно прощаваща. Но влюбените са такива, а тя беше само на 24г. Ананди имаше мощна подкрепа от толкова много хора. Пратюша се е борила сама. Смятала е, че ще се пребори и е щяла да действа, но вероятно е допуснала грешката да уведоми враговете си за намеренията си и те са я спрели. Не виждам друга слабост освен любовта й към неподходящ и коварен мъж. Дано истината се докаже, а виновните бъдат наказани най-строго. 

# 589
Тази Санчи обаче какви приятелки има, все гледат да я подтикнат нещо да направи а после седят и се радват.Това го забелязах още на сватбата на Джагдиш и Ганга когато приятелката и я напи а после я наговори да отиде да се излага на сватбата,а днес пак същата работа.Много странно...уж приятели,а явно само я използват.

# 590
Пресконференцията на родителите и
http://timesofindia.indiatimes.com/tv/news/hindi/Pratyushas-moth … show/51714038.cms

Преди това е имал друг брак и дете на 8 години, за което е научила скоро.

# 591
Ей голяма гадина е тая Санчи

А сестрата, която гледаше Ганга е супер малоумна...не стига, че изтърва леглото, ами и как бягаше да не се блъсне в нея  ooooh!

Защо ми се струва, че Ананди и Шив вече празнуваха първата си годишнина  newsm78

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 20:58 от Dream Team

# 592
Защо ми се струва, че Ананди и Шив вече празнуваха първата си годишнина  newsm78
Малко недообмислено с тази еднагодишнина... Колко събития минаха за това време? То лелята беше бременна 9мес., роди, детето чак леко пораснало го дават, Джагдиш се сгоди, ходи да учи 6 МЕСЕЦА, развали годеж, ожени се, неговата жена вече бременна, чак ѝ личи вече ..... пък то видиш ли минали 12 месеца от сватбата на Ананди  Rolling Eyes

# 593
  • ГО
Пълна каша е този филм.
Четох, че сега, последно, Калиани умира, както и Ананди умира, правят някакъв скок във времето и започват да дават живота на децата на Ананди и Шив.
Вярно ли е това?

# 594
Пълна каша е този филм.
Четох, че сега, последно, Калиани умира, както и Ананди умира, правят някакъв скок във времето и започват да дават живота на децата на Ананди и Шив.
Вярно ли е това?

И аз го четох това...същото става и в Кармата. Явно не могат да измислят някакъв по-различен сюжет. Филма се обезмисли

# 595
  • Варна
Мда, вместо да почнат нов сериал, ще дъвчат тоя без главните герои. Вече има избрана актриса за възрастната Нимболи, дъщерята на Ананди. На 25 април сериалът ще продължи с новите герои.

Някой гледа ли новият сериал? На мен много ми харесва за сега и смятам да го гледам. Само ми е неприятно, че така бавно ще върви само по 4 серии седмично.

# 596
Интересно ми е семейството на джаждиш и семейството  и семейството на санчи ще разберат ли тяхната хубасница какво е сътворила наговаряъки тези ужасни неща на ганка?Надвам се да разберат защото ако не ще се вбеся наистина искам да им видя риакците

# 597
при джаго  Tired да, и годишнината, и това раждане, и бебето - хоп в ръцете на майката, ей така в началото на седмия месец  ooooh! Tired няма кувьози, няма техника - всичко е молитва и чудеса  Crazy
много рядко го гледам вече, и то за някоя минута, не го хващам цял епизод, но вече губя интерес

при кармата с този скок ме хвърлиха в тиквите  Laughing

# 598
А някъде казано ли е(показано ли е в епизода,че е една година)?Все пак и ние понякога казваме например-годишнина от свадбата,а всъщност правим 4 5 6 години.Може и такава да е била мисълта.  Peace

# 599
  • Prague Czech Republic
Доколкото си спомням казаха че ще празнуват 1-та годишнина на Ананди и Шив от свадбата им!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт