"Малката булка - Balika Vadhu", "Моята карма - Uttaran" - индийски сериали по Нова

• 107 514
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Доколкото си спомням казаха че ще празнуват 1-та годишнина на Ананди и Шив от свадбата им!! Peace
Тая година по кой календар я смятат, или я смятат по звездите  hahaha

# 601
Надявам се Ганга сама да си каже какви ги е сътворила Санчи

По отношение на годишнината, сценаристите едва ли смятат години, дни...важното е сюжета да върви...то пък един сюжет  ooooh!

# 602
  • Prague Czech Republic
Доколкото си спомням казаха че ще празнуват 1-та годишнина на Ананди и Шив от свадбата им!! Peace
Тая година по кой календар я смятат, или я смятат по звездите  hahaha

Е това не го знам как смятат годините  Crazy  Joy Въпроса е че постоянно са в издънки сценаристите!!!

# 603
  • ГО
Ето тук е моментът филмът да свърши. Ананди и Джаго са щастливо женени и имат деца, можеше една начална бременност да спретнат на Ананди и всичко щеше да е 6. Шив разбра, че леля му и чичо му са му истинските родители, абе с 2 думи - идеален край. Да, ама неееее, що да не го разтеглят 1000000 епизода???

# 604
  • София
Брей, Ганга роди седмаче, изглеждащо поне на 3 месеца, което едва се побира в кувьоза. Горкото, как са го нагънали вътре..

# 605
  • ГО
И аз това влизам да пиша. Луди ли са? Горкото бебе, натикано там  ooooh!

# 606
То пък колко стоя в кувьоза, ден до пладне.  Калияни рече, що не го дадете на  майка му и Джаго  веднага  изпълнява. А на другия ден направо се прибраха. Пък бебето едро, бузесто, също седмаче и то Ганга тъкмо влизаше в седмия, А бе. ...претупаха го.....

# 607
А Маи заминава да става войник с розав куфар. ooooh!

# 608
  • ГО
Даже цикламен! Те при тях не гледат тия неща. Забелязах, че бебетата момчета ги завиват в розови пелени, а момичетата - в сини. Много са ми сбъркани, но след установяването на бременност по пулс - нищо не ме изненадва.

# 609
Даже цикламен! ...
Аз освен розови куфари в този сериал, други не съм виждала  Laughing. Кой накъдето да тръгне ... с розовия куфар - сигурно само него имат и си го прехвърлят  Laughing

# 610
  • София
И на мен ми се наби в очите тоя розов куфар, веднага си помислих, колко ли ще му е тежка службата с него.

# 611
  • ГО
И на мен ми се наби в очите тоя розов куфар, веднага си помислих, колко ли ще му е тежка службата с него.
hahaha hahaha hahaha
Майтапът настрана, ама повече няма да видим или чуем Маи.  Tired

# 612
  • София
hahaha hahaha hahaha
Та той и досега беше незабележим.

# 613
Ееее, много жалко. Той ми беше любим образ  Sad

# 614
  • ГО
Ееее, много жалко. Той ми беше любим образ  Sad
Четох, че даже не загатват за съществуването му. Нито телефонен разговор, нито даже вкъщи споменават за него. Много жалко за което, ама то колко народ така потъна в забвение....

Общи условия

Активация на акаунт