"Малката булка - Balika Vadhu", "Моята карма - Uttaran" - индийски сериали по Нова

• 107 500
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Да, наистина много герои повече не ги видяхме. Например бащата на Ананди  - нито на годишнината, нито сега когато има внуче / дори телефонен разговор не дават, че го информират човечеца че е станал дядо/, приятелката й Пули и тя изчезна.

# 616
Аз Сугна и там домочадието не помня от кога не съм ги виждала - че не ги и споменават, все едно не съществуват. Че чак оня ден и на Калиани ѝ викат - "Сбъдна ти се мечтата да станеш прабаба..."  newsm78, все едно се е родило първо правнуче. За другите правнуци от Сугна забравиха  Crazy

# 617
И на мен това ми направи впечатление, че сякаш за пръв път става прабаба. Явно само децата от мъжката страна се броят. Жената продължава рода на мъжа си , а не собствения си...  Там затова така лесно отнемат децата от майките им, защото се смята , че принадлежат на бащата и рода му особено пък ако са момчета. Иначе също ме дразни, че изпокриха толкова много герои, ама на тях явно не им пука. Обаче се накефих когато Джагдиш насоли Санчи по телефона и я дават как сменя боята. ..

# 618
  • ГО
Може би "златната стълба" е да имаш син, той да има син, и на сина да се роди син, т.е. от първия си внук да имаш правнук  Thinking

# 619
Забравихте,  че преводът не е точен и заради това често се изкривяват фактите и оставате с грешни впечатления. Щото съвсем различно се получава ако се каже, че Калияни мечтае отново да стане прабаба, но преводачите като че ли умишлено си правят експерименти с българските зрители. И съм сигурна, че доста се забавляват с премъдрите им заключения.  Joy

# 620
А аз да попитам по-запознаъите с бъдещите епизоди на булката,бях чела някъде,че Ананди ражда близнаци-момче и момиче,нр знам до колко е вярно,но на последък чета че филма започва да се върти околп живота на дъщерята на Ананди,та някой знае ли какво се случва със сина и ако изобщо има такъв.
Общо взето някой знае ли какво се случва в твзи епизоди които са насочени към живота на децата на Ананди.А и какво се случва тогава с Джагсиш и семейството ми,да не би и те да излизат от сериала в един бъдещ етап?

# 621
Филма става все по-безинтересен  Peace

Очевидно в следващия епизод ще гледаме изнасилването на Санчи, ако може да се нарече такова, защото май не се дърпаше много  Mr. Green

# 622
Точно за "изнасилването" си мислех вчера - дали ще е като "подтикването към самоубийство"... Явно ще е такова.
А що се отнася до правнука, и аз мисля, че толкова се трогват, защото именно той продължава рода им, другите деца продължават рода на Шам.
Мен Санчи така и не успя истински да ме подразни. Толкова ми е смешна с нейната инфантилност, а пък другите, дето всеки път ѝ вярват, начело с Ананди, са ми направо трагични. Още помня моментите, в които истински се гневях на Гаури и изпитвам някакъв странен мазохизъм - липсват ми.  Mr. Green

# 623
Да, Ананди ражда близнаци вече след смъртта на Шив. Май че дъщерята я открадват като бебе и тя я търси дълги години, накрая я намира и сюжетът се върти около това. Изнасилването на Санчи е истинско и влизат пак в съда. Гаури ще се появи пак, ще видите при какви обстоятелства. Бащата на Ананди вече се появи отново.
След съдебното дело Санчи претърпява душевен прелом и става първа приятелка с Ананди, скоро след това се жени за брата на Сорав.
Васант загива при инцидент, ама гледах едни епизоди, че пак женят Гена за един доста млад мъж.

# 624
Васант загива при инцидент, ама гледах едни епизоди, че пак женят Гена за един доста млад мъж.

Учителя по музика, от по-началните серии.  Mr. Green

# 625
  • София
А аз повечето имена не ги знам кои са даже.

# 626
  • Варна
За Маи поне казаха къде отива, а в Сияйна луна направо разкараха едната героиня без даже да кажат къде е, а накрая бяха останали само малка част от актьорите да приключат сериала.

Синът на Ананди си живее с нея, когато тя търси и намира дъщеря си. Само не разбрах къде дянаха Амол след смъртта на Шив.

# 627
Сега изгледах вчерашната серия...и там гаф след гаф

Първо за първи път виждам изнасилване, при което жертвата е облечена от главата до петите  Mr. Green
Второ като даваха Ганга да  преспива бебето ноктите й бяха изядени в близък план до кожичките, а после отдалече я гледам с маникюр  Mr. Green ooooh!

# 628
При Ганга доста често за секунди сменят ту с лак, ту без. А за изнасилването наистина впечатляващо, за 6 минути успя да я съблече, изнасили и пак да я облече, че даже и мястото и позата не беше променена. Важното е, че пак Ананди се погрижва за всичко. Какво ли биха правили без нея. На моменти това идеализиране доста ме дразни, особено като заповтарят как Ананди винаги е за истината и едва ли не не може никога да сгреши.

# 629
  • София
Ама и Ананди навсякъде си вре носа. В България ще е първа клюкарка, но там е светица.

Общи условия

Активация на акаунт