Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 894
  • 738
  •   3
Отговори
# 135
Благодаря ви момичета, ще започна явно да ги пробвам и ще видим кой ще ми хареса. Благодаря още веднъж!

# 136
  • Стара Загора
Може ли да препоръчате мъжки и дамски дезодорант, който не оставя бели следи? Даже тези, на които пише invisible и че са за бяло и черно пак оставят бели следи. Какво е наименованието на талка в съдържанието на продуктите? Виждала съм на етикети да пише "talc", но в съдържанието на дезодорантите не виждам да го пише.

# 137
  • София
Здравейте! И аз се включвам за препоръка на добър заздравител за нокти. Но не от тези,които се втриват, а по-скоро да се нанася като лак. Но дори да е от тези втриващите, въпроса е наистина да действа. Ако някой има впечатления и мнение, нека сподели. Предварително благодаря!

# 138
Доволна съм от този

# 139
  • София

Супер. Благодаря за бързия отговор. Ще го пробвам.  bouquet

# 140
Здравейте! И аз се включвам за препоръка на добър заздравител за нокти. Но не от тези,които се втриват, а по-скоро да се нанася като лак. Но дори да е от тези втриващите, въпроса е наистина да действа. Ако някой има впечатления и мнение, нека сподели. Предварително благодаря!

Аз съм доволна от този Eveline. Много бързо ми оправи цепещи се нокти.

# 141
+1 за евелина, маникюристката ми беше изумена от ноктите ми последния път, след едномесечно ползване, много съм доволна никога не съм имала такива естествени нокти!
аз искам помощ в избора на хайлайтър, но да има блестящ ефект Praynig

# 142
  • София
+1 за евелина, маникюристката ми беше изумена от ноктите ми последния път, след едномесечно ползване, много съм доволна никога не съм имала такива естествени нокти!
аз искам помощ в избора на хайлайтър, но да има блестящ ефект Praynig

Sladkishi и lollytta, благодаря за отговорите. Откъде ги закупихте, онлайн или ги има и в някой магазин? Аз си купих ето такъв
Скрит текст:

но може би трябва да го ползвам непрекъснато, затова да не усещам ефект.

# 143
Аз купих Eveline от Елитис   Peace

# 144
аз моя си го взех от кварталната парфюмерия, 4лв някъде, но наистина месец ходех само с него.. но то си има и схема за мазане, пише я на опаковката.

# 145
Моят Евелин е от ДМ.

Използвах го по схема 2-3 пъти и след това като основа преди лака.
Много съм доволна, ноктите ми спряха да се цепят, растат по-бързо и като основа също се държи много добре, лакът издържа повече време. Имах и Микросел, който е по спомен 25-30 лева, Евелин се държи по-добре на моите нокти.

# 146
  • София
Моят Евелин е от ДМ.

Използвах го по схема 2-3 пъти и след това като основа преди лака.
Много съм доволна, ноктите ми спряха да се цепят, растат по-бързо и като основа също се държи много добре, лакът издържа повече време. Имах и Микросел, който е по спомен 25-30 лева, Евелин се държи по-добре на моите нокти.

Супер, има ДМ наблизо. Ще пробвам с този ХХЛ,който имам по-сериозно, и ако не видя ефект, ще взема Евелин. Този ХХЛ също струваше към 4лв. Благодаря на всички за мненията  bouquet

# 147
Да споделя и аз мнението си за Евелин 8в 1. Купих си го преди седмица, ноктите ми бяха ужасни! Надрани и крехки, в продължение на половин година си слагах ши лак при маникюристка, досега не съм забелязвала да са толкова в лошо състояние, но явно са се наситили. Та, реших да ги заздравя и вече седмица се грижа сериозно за тях. Заздравителя е най-добрия, който съм използвала. Взех го по препоръка от форума. Много съм доволна, прекрасен ефект за кратко време. 

# 148
  • Стара Загора
Може ли да препоръчате мъжки и дамски дезодорант, който не оставя бели следи? Даже тези, на които пише invisible и че са за бяло и черно пак оставят бели следи. Какво е наименованието на талка в съдържанието на продуктите? Виждала съм на етикети да пише "talc", но в съдържанието на дезодорантите не виждам да го пише.

И аз търся, ама все оставят бели следи. На Гарние купих един по препоръка на съфорумка и след няколко ползвания, забелязах грозните ивици по блузите и роклите ми. ooooh!
Сега съм с гъбката на Дав, но и тя оставя, ако не се изчака да попие. Доволна съм най-много от ролката на Ив Роше с лотос, като него също чакам да изсъхне. Peace

# 149
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм още на втора серия мазане с Евелин 8 в 1 и даже мислех да ви питам дали го правя правилно. Четири дни поред се лакирам и вечерта на четвъртия ден ли махам лака и пак лакирам?  newsm78 Аз така процедирах и не знам дали е правилно, но ще продължавам, защото моите нокти се зачупват много гадно отстрани.
Купих си го от ДМ за около 4,50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт