Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Препоръчайте ,моля, продукти за коса, че  е  силно падаща в този сезон коса,  по възможност за много суха и изтощена коса и за проблема с многоооо коса по четката и малко по главата вече  Laughing

# 61
Препоръчайте ,моля, продукти за коса, че  е  силно падаща в този сезон коса,  по възможност за много суха и изтощена коса и за проблема с многоооо коса по четката и малко по главата вече  Laughing

За суха и и изтощена коса този шампоан е прекрасен:

http://apteka.framar.bg/21001706/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Даже няма нужда след известна употреба, когато живне косата, да се използва балсам или маска. Жълтият Фитовал пък е точно за косопад, аз съм го пробвала, но не ми хареса толкова, колкото червения, но аз и не съм имала косопад. И двата шампоана се продават в малки разфасовки по 100 мл, така че почти нищо не струва да се пробват, пък ако не ти хареса, няма да си се изръсила кой знае колко.

# 62
Благодаря, цената му е добра - ше се пробва  bouquet

# 63

Всъщност е по-евтин по аптеките. Около 5 лева е голяма разфасовка в Ремедиум на червения, жълтият е 1-2 лева по-скъп. А малката опаковка на червения е около 3 лева.

# 64

Всъщност е по-евтин по аптеките. Около 5 лева е голяма разфасовка в Ремедиум на червения, жълтият е 1-2 лева по-скъп. А малката опаковка на червения е около 3 лева.

Отлично, ще се възползвам директно от голямата опаковка . Благодаря !  newsm51

# 65
И аз съм с абсолютно същия проблем...

# 66
Останах доволна от тази палитричка. Цената и не е висока, а цветовете са много хубави за лек, ежедневен грим. Хвърлила съм око и на варианта с по-бронзовите цветове Simple Smile

http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2015/11/essence-all-about-nud … adow-palette.html

а трайни ли са, защото си взех подобна палитра на катрис и не са много трайни и с база около 3 часа

Аз я имам при мен без база издържат от 12 до 20 часа без проблем, с база се увеличава трайността с няколко часа. Клепачът ми не се омазнява кой знае колко. На мен цветовете много ми харесват и честно казано съм много доволна. Може би, ако клепачите ми бяха по-тъмни като цвят нямаше да се различават толкова един от друг. Simple Smile

# 67
благодаря , замислям се за последно да си купя и тези, а после  ще подарявам  Simple Smile

# 68
  • Варна
Здравейте мадами! Simple Smile
Имам следната дилема:
Налага ми се да си закупя крем Bioderma DS+, понеже изглежда, че имам себореен дерматит на челото и веждите, който до скоро само се лющеше, но вече стана и червена кожата. Та.. не съм свикнала да използвам такива продукти и 25-30лв. за този крем ми идват много. А то трябва и мицеларната вода и измиващия гел да се вземат... отиде към 90-100лв. Според вас дали може да се замени с продуктите на Mixa от серията против зачервявания? Или ако ви хрумва нещо друго, по-бюджетно?
Много ви благодаря!

# 69
Няма да отидат към 100 лева, спокойно.

Според мен вземи това, което ти е предписано. По-добре вземи него, отколкото да пробваш и много вероятно да няма резултат или да влошиш положението.

Мицеларната вода няма смисъл да взимаш, според мен. За какво ти е?

# 70
  • Варна
То не ми е предписано, а е по четива в интернет. Себорейния дерматит ми е наследствен от баща ми, но от скоро почна да се проявява.
Мицеларната вода ми почиства много хубаво грима и лицето, ползвам синята на Bioderma /майка ми си беше взела 2 на цената на една преди няколко месеца/. И сега като се появи и отлющването се оказа, че контролира и него, но почервеняването седи.
Сега, естествено, че ще си взема Bioderma, ако няма на къде, все пак ми е на лицето, не на някое невидимо място, просто ми попадна Mixa-та, която също водят медицинска козметика и затова ми е чуденката.

# 71
Микса не е медицинска козметика  Peace
В такъв случай, не купувай, а отиди на дерматолог - това е здравословен проблем в крайна сметка.
Мицеларната вода може допълнително да ти изсушава кожата, затова я спри и пробвай без нея. И тази на Биодерма може да ти изсуши кожата, затова виж как ще е.

# 72
  • Варна
Благодаря за съвета, не че това не е първото, което трябва да направя, но.. липса на време  Rolling Eyes. Ще се опитам да организирам нещо.
  bouquet

# 73
Моля, да ми препоръчате някое бюджетно червило в хубав малинено червен цвят. Благодаря bouquet

# 74
  • София
Здравейте и от мен!
Цитат на: * Боби * ..... устните са си напукани....
[/quote

Аз ползвам меден вазелин и съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт