Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Вентони са с марка Афродита /боя за коса и продукти за тяло/
Българска роза Карлово и Рубелла са от време оно
Арси е нещо, което не съм убедена, че съм виждала по магазините: http://safo-bg.info/bg/40_arsy-cosmetics
другите 3-4 са ми напълно непознати, дори адекватни сайтове не намерих, защото бях много любопитна да ги видя; изненадах се, че Арома липсва

# 631
  • Пловдив
Арси имали интересни продукти. С удоволствие бих пробвала маслата,сухото олио и мицеларната вода. Ще ги потърся за да ги видя на живо.

# 632
  • Варна
Има ги в "Елитис" Peace

# 633
Аз пък ползвам производствени продукти 100 % натурални и си ги купувам в литри: колаген, пантенол и еластин и ги ползвам за цялото тяло. Някой ако има интерес мога да му отсипя малко. И трите продукта които ползвам са с молекула за мазане. Просто са перфектни и без никакви добавки и парабени...

# 634
След толкова хубави думи за рефанските ексфолианти реших да ги пробвам. Ровейки за онлайн магазин, от който да поръчам попаднах на един, в който цените са наполовина  Rolling Eyes хем се изкушавам, хем много съмнително ми се вижда. Някой да го е пробвал?

# 635
Аз пък ползвам производствени продукти 100 % натурални и си ги купувам в литри: колаген, пантенол и еластин и ги ползвам за цялото тяло. Някой ако има интерес мога да му отсипя малко. И трите продукта които ползвам са с молекула за мазане. Просто са перфектни и без никакви добавки и парабени...

къде обикновенно ги купуваш???  newsm78

# 636
  • Стара Загора
След толкова хубави думи за рефанските ексфолианти реших да ги пробвам. Ровейки за онлайн магазин, от който да поръчам попаднах на един, в който цените са наполовина  Rolling Eyes хем се изкушавам, хем много съмнително ми се вижда. Някой да го е пробвал?

Във фирмените магазини и сайтове продуктите са по-скъпи. Погледни в магазини, в които продават козметика на Рефан, но не са фирмени. В такива магазини съм намирала продуктите им на по-ниски цени (същото е и с продуктите на Golden Rose и др.).

# 637
  • Пловдив

къде обикновенно ги купуваш???  newsm78
И аз се присединявам към питането Hug

# 638
  • SF
Кое е форумното измиващо средство?

# 639
Калиев перманганат?  Joy Joy

# 640
  • SF
Лелее....

# 641
Препоръчайте шампоан оцветител с разнообразие от цветове (като тези http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-otsvetyavashti-i-tonirashti  само да не са по 20-30 лв)

# 642
Препоръчайте шампоан оцветител с разнообразие от цветове (като тези http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-otsvetyavashti-i-tonirashti  само да не са по 20-30 лв)
Тези се ползват по много пъти и може да ти излязат на същите пари като дозичките.

# 643
"Форумното почистващо средство" е тип - двуфазен лосион от розова вода и масло от жожоба. Обикновено в съотношение 4-5 части розова вода и 1 част масло от жожоба.

# 644
  • sofiq
Привет  Hug

Препоръчайте ми моля маска за коса ,за много сухи краища.

Общи условия

Активация на акаунт