Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Подкрепям за Евелина.

didka pitka 4 дена мажеш на 5 махаш.

# 151
  • София
Да споделя и аз мнението си за Евелин 8в 1. Купих си го преди седмица, ноктите ми бяха ужасни! Надрани и крехки, в продължение на половин година си слагах ши лак при маникюристка, досега не съм забелязвала да са толкова в лошо състояние, но явно са се наситили. Та, реших да ги заздравя и вече седмица се грижа сериозно за тях. Заздравителя е най-добрия, който съм използвала. Взех го по препоръка от форума. Много съм доволна, прекрасен ефект за кратко време.  

Точно това искам и аз,бърз ефект. Аз също преди често си правих УВ гелове и УВ лакове,но и без това са ми меки и чупливи.

# 152
Още един глас са Евелин.
Много и най-различни съм ползвала, скъпи и евтини, бях направила колекция. Но определено от него по-добър не съм ползвала.
Приятелки си го взеха също, от там и техни приятелки. Наистина е чудесен.
Да похваля и техният топ с гел ефект. От скоро са го заредили в Елитис (даже цял щанд Евелин има). Много хубав блясък придава на лаковете.

# 153
  • София
С толкова плюсове със сигурност ще го пробвам  bouquet

# 154
  • Стара Загора
Може би малко глупав въпрос, но искам да попитам моливът на Golden rose dream eyes нали се остри, не е автоматичен, защото в края се върти, но нищо не се случва  newsm78

# 155
Може би малко глупав въпрос, но искам да попитам моливът на Golden rose dream eyes нали се остри, не е автоматичен, защото в края се върти, но нищо не се случва  newsm78
Хийи, не съм била само аз значи. 😁 Като си го купих и аз точно това мидлих, но си го острих и така до края.

# 156
  • Стара Загора
LieToMe, помня, че във форума се питаше за някой молив дали се остри или не, но не помня кой точно беше, и затова реших да попитам.

# 157

Доволна съм от шампоана и балсама. Косата става жизнена и с хубав блясък.

# 158
Аз си взех заздравител за нокти на перфект за 2.50 и ми харесва изравнява и сакаш ми надгради излющените части и ги затвърди

# 159

Остри се да  Peace
По-меки са от другата им серия. Особено тези за устни - Dream lips. Лесно се чупят.

# 160
  • оттам, откъдето започва България
Аз си взех заздравител за нокти на перфект за 2.50 и ми харесва изравнява и сакаш ми надгради излющените части и ги затвърди
Аз доста години ползвах на Перфект и също съм доволна, но тъй като прочетох хубави мнения за Евелин 8 в 1 и затова реших да пробвам дали ще има ефект.

# 161
  • София
Кой точно на Перфект, че те са 1200? Rolling Eyes

# 162
Да много модели са, аз си взех за моят проблем нацепени течността е леко  розова с витамини

# 163
Момичета, доста теми се върнах назад да чета мнения и доста неща си набелязах, но имам огромна молба към всички, които разбират повече по въпроса и особено към Холи Пинк, защото виждам, че е много наясно - направете някакъв съкратен списък на най-вредните съставки в бялата козметика, които трябва да отбягваме наистина. Ето-по мнения си взех околоочния с маслина на Жая (или както там се пишеше) и 2 теми по-назад чета, че всъщност е с доста кофти състав  Tired
Искам да знам какво поне е добре да избягваме, защото какъв е смисълът да даваме макар и малко пари за нещо, което в дългосрочен план може и да задълбочи проблема...

Иначе по темата - останах доволна от първа проба с основата за грим на Катрис, но ми се иска да знам разликата с тази на Кларинс, която не е мн евтина де, но ако е наистина по-добра, бих дала парите.

И ми привършва ФДТ на Лореал Тру Мач, от който също съм доста доволна, но ако може да пробвам нещо друго още по-добро до 25 лв, съм отворена за предложения . Искам и аз, мамка му, лице като от списанията  Crazy Този илюминиращия с частичките на Макс Фактор дали е добър, някой има ли наблюдения?

Търся препоръка и за крем за лице, за 30-35+ , който да озарява кожата, някак да я съживи и заглади и ако има anti age действие, ще е чудесно

Извинявам се за дългия пост  bouquet

# 164
Tears, използвам луминайзъра на Макс Фактор много време и съм много доволна, но на мен по принцип продуктите за лице на МФ най-добре ми пасват на кожата като цветове, консистенция и покривност. Блестящ ефект чак няма, но сочен- да. Моята кожа е сухичка.

Общи условия

Активация на акаунт