Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Това, което използвам най-често в ежедневния грим от лятото насам е този хайлайтър на ГР. Ами много го харесвам, ползвам го за озарител, за контур, че даже и като сянка само за блясък  Flutter
Скрит текст:
Това и аз го ползвах лятото, но не ми хареса чак толкова, че да го купя пак.

didka pitka за кой точно говориш в по предния си пост? Калцевият гел съм го ползвала доста, но нищо особено не прави на ноктите ми.
8в1 на Евелин, доволна бях много, но спрях да го ползвам заради формалдехида, сега минах на Есенския заздравител, да го видим него кво ще направи. Но като цяло мн съм доволна от лаковете на Перфект.

# 181
  • оттам, откъдето започва България
Карчева, аз само споменавам кои съм ползвала и съм била доволна - 5 вида, и то най-вече като основа. Имам предвид, че нямам оцветявания на ноктите от лаковете. А иначе ноктите ми са  #Crazy набраздени /явно е нещо наследствено, защото и на майка ми и на брат ми са такива/, отчупват се на най-неподходящи места, където да се чудиш как да ги закрепиш докато израснат, и най-вече са на пластове, всеки от който се отделя когато си реши. По-нататък ще пиша как ми е подействал този на Евелин 8 в 1.

# 182
  • Щастлива мама на 3 слънца
Да похваля черния молив на импала

# 183
  • София
Да похваля черния молив на импала

И аз се включвам с похвала на молива за вежди на Импала. Ползвам го от години.
Все още се двоумя за перманентни,но това е друга тема и май ще търся тема,където се обсъждат такива процедури  Peace

# 184
  • SF
Покажи ни една веждичка, нарисувана с него. Аз имам тюркоазено син молив за очи, който ползвам през лятото.

# 185
  • Щастлива мама на 3 слънца
Търся хубав под окото

# 186
  • SF
А аз за водната линия. Моята е прекалено водна и много от хубавите и препоръчаните моливи там не искат да "пишат". Имах един мек на Лореал, но той пък ми се размазваше  отстрани на долния клепач и ми придаваше един по-разплакан вид. Сега имам един молив от Сефора, който още не съм ползвала и му "стискам палци" да работи добре за тази цел.
Ако вие имате идеи с нещо, което да не изтича от ъгълчето. Сега зимата от студа очите ми често са доста влажни а понякога и по други поводи.......

# 187
  • София
Покажи ни една веждичка, нарисувана с него. Аз имам тюркоазено син молив за очи, който ползвам през лятото.

Скрит текст:

# 188
Искам да похваля едно масло за нокти и кожички Simple Smile
Имам 2 нокътя, с които все си помагам като трябва нещо да се чисти/отвори и вечно са ми проблемни. Сега се загладиха идеално Simple Smile кожичките изчезват като с магическа пръчица. Имам чувството и че растат много бързо.

# 189
Имам 2 нокътя, с които все си помагам като трябва нещо да се чисти/отвори и вечно са ми проблемни. Сега се загладиха идеално Simple Smile кожичките изчезват като с магическа пръчица. Имам чувството и че растат много бързо.
А има ли някакво такова олио, което може да се закупи от физически магазин (Lilly, dm etc.) Не съм любител на онлайн пазаруването.

# 190
  • Стара Загора
А има ли някакво такова олио, което може да се закупи от физически магазин (Lilly, dm etc.) Не съм любител на онлайн пазаруването.

Тези на SNB могат да се купят и от физически магазини, щандовете в моловете, но не са така разпространени.
Аз съм доволна от олиото с арган на Евелин. Има го по магазините. В Елитис също, ако не се лъжа. В ДМ имат продукти на марката, но за еликсира точно не мога да кажа със сигурност. Мирише страхотно на кайсия. Формулата му е бързоабсорбираща се и до 2 минути не оставя никакви следи. Кожичките са омекотени, но изглеждат естествено. Все едно не си се мазал с нищо. Ползвала съм го и на чисти нокти, но обикновено не ходя без лак почти и не мога да кажа при продължителна употреба как е. Най-вече го слагам след глитър, защото плочката ми е леко надрана и суха тогава. Отразява се добре. На момента подхранва и хидратира. Peace

http://beautycosmetic.biz/eveline-balsam-nokti-argan-elixir-p-13444.html не е обаче балсам, а си е олио за мен

Ползвам го и за кожичките на краката, защото там са ми по-сухи и се отразява прекрасно. Heart Eyes
Не бива да се очакват чудеса обаче, трябва да се маже всеки ден. Peace Аз лично го нанасям вечер преди лягане.

Иначе почти всяка марка предлага разни балсами в тубички или такива олиа. Има много доволни от макси балсама. http://biotrade.bg/maxi-balm/maxi-balm/?p=56&l=1&id=15
От по-високия клас на OPI Avoplex, CND Solar Oil & Cuticle Eraser. Peace
Много е добро и Lemony Flutter на Лъш, но предвид естествените им съставки, се разваля бързо. То става и за ръце също, но бързо гранясва и започва да мирише кофти. Освен това е и доста мазно. Аз съм си делила с приятелка, взех 1/4 от опаковката (50 мл) и пак не успях да изразходя, защото обикновено имам по 5 подобни продукта. Mr. Green Иначе струваше 20 лв преди.
Много съм доволна и от кайсиевото кремче на p2, но марката не се предлага тук.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 15:48 от iv4enceto_91

# 191
И аз издирвам крем, 35+, нещо подходящо за зима и не много скъпо  Mr. Green
Ползвам ББ или СС, но винаги слагам крем отдолу, препоръчайте някой...така и не разбрах ползват ли се хидратиращи зимата, някои твърдят, че не трябва  Crazy Само не искам да е мазен и тежък

# 192

Тези на SNB могат да се купят и от физически магазини, щандовете в моловете, но не са така разпространени.
Аз съм доволна от олиото с арган на Евелин. Има го по магазините. В Елитис също, ако не се лъжа. В ДМ имат продукти на марката, но за еликсира точно не мога да кажа със сигурност. Мирише страхотно на кайсия. Формулата му е бързоабсорбираща се и до 2 минути не оставя никакви следи. Кожичките са омекотени, но изглеждат естествено. Все едно не си се мазал с нищо. Ползвала съм го и на чисти нокти, но обикновено не ходя без лак почти и не мога да кажа при продължителна употреба как е. Най-вече го слагам след глитър, защото плочката ми е леко надрана и суха тогава. Отразява се добре. На момента подхранва и хидратира. Peace

http://beautycosmetic.biz/eveline-balsam-nokti-argan-elixir-p-13444.html не е обаче балсам, а си е олио за мен

Ползвам го и за кожичките на краката, защото там са ми по-сухи и се отразява прекрасно. Heart Eyes
Не бива да се очакват чудеса обаче, трябва да се маже всеки ден. Peace Аз лично го нанасям вечер преди лягане.

Иначе почти всяка марка предлага разни балсами в тубички или такива олиа. Има много доволни от макси балсама. http://biotrade.bg/maxi-balm/maxi-balm/?p=56&l=1&id=15
От по-високия клас на OPI Avoplex, CND Solar Oil & Cuticle Eraser. Peace
Много е добро и Lemony Flutter на Лъш, но предвид естествените им съставки, се разваля бързо. То става и за ръце също, но бързо гранясва и започва да мирише кофти. Освен това е и доста мазно. Аз съм си делила с приятелка, взех 1/4 от опаковката (50 мл) и пак не успях да изразходя, защото обикновено имам по 5 подобни продукта. Mr. Green Иначе струваше 20 лв преди.
Много съм доволна и от кайсиевото кремче на p2, но марката не се предлага тук.

Скрит текст:
Хехе, тъкмо маслото за премахване на кутикули и заздравителя са ми на Евелин, и съм доволна ще опитам и това задължително!

# 193
  • София
В коя верига магазини се предлага марката Wet Wild? В Елитис дали има продукти от тази марка? Simple Smile

# 194
Момичета, припомнете ми на коя марка е най светлия от светлите нюансси ВВ или СС крем, без жълтеникав подтон? Аз съм много бяла, млечно бяла и ми трябва студен нюанс. Със суха кожа съм. Ще съм ви благодарна да ме насочите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт