Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета.
Свърши ми мицеларната вода и мисля да си направя "форумното" почистващо средство с розова вода и масло от жожоба. Въпросът ми е вие с кои марки розова вода и масло ги правите? bouquet
"Форумното" почистващо средство е много хубаво за почистване на грим/спирала, но поне за мен не е взаимозаменяемо с мицеларната вода, която съм ползвала за финално почистване на цялото лице. За целта, в момента, ползвам тоник, който освен, че тонизира кожата, отстранява евентуалните остатъци от почистващия продукт за лице и нормализира pH баланса на кожата.
Иначе моят homemade двуфазен лосион е от 4 части био розова вода на Алтея и 1 част масло от жожоба.
Незаменимо и много щадящо почистващо средство за грим Peace

# 601
  • Пловдив
Имате лу мнения за червилата на Мис Спорти, бързо ли се трият /видях, че са по-мазни и не очаквам да стои 12 часа, но пък няма да ми е полезно и ако за 20 минути изчезва/

# 602
Аз съм доволна от "форумното" почистващо средство, но и не хода с някакъв тежък грим. Ползвала съм тези води:
Скрит текст:

И масла:
Скрит текст:

# 603
  • оттам, откъдето започва България
Голяма съм Муня.  Laughing
Взех си Евелин 8 в 1. На четвъртия ден от втората серия мазане си загледах ноктите и какво да видя?  Shocked На едната ръка почти всички нокти бяха разслоени, виждаха се пластовете нокът. Много се ядосах. Като не ми помогна поне да не ми беше навредил този заздравител.
Вечерта като го свалих се оказа че ноктите са съвсем здрави. Пластовете са били от прекаленото наслояване на заздравителя.  ooooh!

Днес ми е втори ден от третата четворка. Още не виждам ефект.
При мен има ефект от две серии. Не можах да направя повече, защото малкото ми сладко внуче ми дойде на гости. Щом за една седдмица ежедневен тормоз на ръцете от миене и пране ноктите ми не се нацепиха и разслоиха, значи е добре. От днес започвам следваща серия и няма да се отказвам. Въобще не ме интересува, че имало формалдехид или каквото и да е. Важното е да ми се втвърдят ноктите, че ми е омръзнало от най-малкото да се трошат.

# 604
  • Бургас
Благодаря ви за отзивите!  Hug Heart Eyes

# 605
Здравейте, търся си пак фдт. Кожата ми е суха, нямам кой знае какво за прикриване, само червени бузки  Mr. Green . Използвам Wake me up на Римел, но ми писна.  Thinking

# 606
  • Стара Загора
Здравейте, търся си пак фдт. Кожата ми е суха, нямам кой знае какво за прикриване, само червени бузки  Mr. Green . Използвам Wake me up на Римел, но ми писна.  Thinking

Bourjois Healhty Mix Serum. Heart Eyes

# 607
  • русе
6u6ulina
Скрит текст:
имам кристалите показани в линка. Не ги използвам. Искаш ли да ти ги изпратя?

Препоръчайте ми кристали за коса.Ползвах HD ,но фризьорката от която си ги купувах ми иска някакви 30 лв за тях,което си е супер надценка.
Аз в момента използвам тези http://aptekadara.com/kozmetichna-grizha-za-kosa/15211/biofarma- … hni-kristali-60ml само, че си взех по-малката разфасовка(30 мл.). Четох добри отзиви за тях и затова си ги купих. А по принцип моята фризьорка ми препоръча на SERI- тя била много доволна от тях.
На Сери не съм доволна.Ползвала съм ги и маските им също.Не са това ,което бяха в началото ,като всичко.
HD уж ги водят професионални в каталог на Фармавита съм ги виждала,ама 30 лв ще ме извинява...

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 23:03 от venci10

# 608
Venci10 утежняват ми косата, не ги ползвам. По-добре да отидат при някой, който ще ги ползва, вместо да стоят така.
Пиши ЛС, ако ги искаш, за да не спамим темата Embarassed

# 609
  • София

И аз него щях да предложа. PeaceСъщо и 123 perfect,аз съм с него и съм доволна.

# 610
За розовата вода за почистващ лосион, взимам от тези, където в състава има само конкрет от роза и вода, други съставки не трябва да има. Марката няма значение, всичките стават. Иначе мога да препоръча водата на Кокона, състава е дъбър и цената е малко над 1лв.  Simple Smile

# 611
  • Deutschland
Аз имам истинска розова вода, от розоварна ми я подариха. Много силен аромат, в началото я обърках с ракия  Blush Нищо общо с водите, които продават в магазините. Ще й намеря приложение, но още не зная какво

# 612
Аз имам истинска розова вода, от розоварна ми я подариха. Много силен аромат, в началото я обърках с ракия  Blush Нищо общо с водите, които продават в магазините. Ще й намеря приложение, но още не зная какво

И на мен ми донесоха истинска. Съвсем различна е от тези по магазините. Аз си почиствам лицето с нея. За освежаване. Супер е!

# 613

И аз него щях да предложа. PeaceСъщо и 123 perfect,аз съм с него и съм доволна.
Благодаря ви!  bouquet

# 614

Общи условия

Активация на акаунт