Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • русе
Препоръчайте ми кристали за коса.Ползвах HD ,но фризьорката от която си ги купувах ми иска някакви 30 лв за тях,което си е супер надценка.
Аз в момента използвам тези http://aptekadara.com/kozmetichna-grizha-za-kosa/15211/biofarma- … hni-kristali-60ml само, че си взех по-малката разфасовка(30 мл.). Четох добри отзиви за тях и затова си ги купих. А по принцип моята фризьорка ми препоръча на SERI- тя била много доволна от тях.

# 586
Nar4eto
Скрит текст:
разкошен аватар! Не се стърпях  Blush
Благодаря!

# 587
От преди малко. Много съм доволна от тази серия за коса.

Това серията им за мазна коса ли беше?  newsm78

Ако да, забелязваш ли ефект - по-малко ли се омазнява косата?

# 588
Препоръчайте ми кристали за коса.Ползвах HD ,но фризьорката от която си ги купувах ми иска някакви 30 лв за тях,което си е супер надценка.
Аз в момента използвам тези http://aptekadara.com/kozmetichna-grizha-za-kosa/15211/biofarma- … hni-kristali-60ml само, че си взех по-малката разфасовка(30 мл.). Четох добри отзиви за тях и затова си ги купих. А по принцип моята фризьорка ми препоръча на SERI- тя била много доволна от тях.
На Сери не съм доволна.Ползвала съм ги и маските им също.Не са това ,което бяха в началото ,като всичко.
HD уж ги водят професионални в каталог на Фармавита съм ги виждала,ама 30 лв ще ме извинява...

# 589
Рейна, НСЧ, колко време сте ползвали този заздравител?
Ще направя и четвърта серия, после ще го ползвам за основа.

# 590
  • София
Рейна, НСЧ, колко време сте ползвали този заздравител?
Ще направя и четвърта серия, после ще го ползвам за основа.

Ами не помня колко време точно го ползвах, но ми беше останало съвсем мъничко на дъното на шишенцето. И аз бях започнала да  го ползвам за база, просто за да не се хвърля, но в някоя от темите някой беше споделил мнения от руски форуми, в които имаше споделени ужасни снимки на отлепени нокти след ползването му и това ме стресна и го хвърлих.  Laughing
Но моите нокти по принцип не се влияят изобщо от такива продукти, не зная защо. Пробвала съм какво ли не - и скъпи, и по-евтини марки, и масла, и витамини... В крайна сметка май се повлияват най-добре от йод, но не винаги успявам да съм стриктна.  Simple Smile

# 591
Не пожълтяват ли от йода? Върху него слагаш ли лак?

# 592
6u6ulina
Скрит текст:
имам кристалите показани в линка. Не ги използвам. Искаш ли да ти ги изпратя?

На Сери не съм доволна.Ползвала съм ги и маските им също.Не са това ,което бяха в началото ,като всичко.
HD уж ги водят професионални в каталог на Фармавита съм ги виждала,ама 30 лв ще ме извинява...

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 01:28 от Figs

# 593
  • София
Не пожълтяват ли от йода? Върху него слагаш ли лак?

Мажа се вечер /с тупфер/ - веднага след намазването пожълтяват, но като си измия ръцете избледнява доста, а до сутринта ноктите са си бели. Понякога слагам лак, не пречи, но е трудоемко да се маха всяка вечер, за да се маже йод. Понякога, когато има малки остатъци от йода на сутринта /обикновено става след известен период на ползване, един вид се получава ефект на натрупване/, слагам лак, за да ги скрия.
Бяха ми казали, че не е добре да се маже непрекъснато, защото ноктите можело да изгорят. Не зная дали е вярно, но понеже не помня и колко време е хубаво да се ползва без прекъсване, обикновено се мажа седмица-две и после правя почивка от две-три-четири седмици - водя се от състоянието на ноктите си към дадения момент.

# 594
Чула съм, че ако организъма има недостиг на йод, той попива много добре, а след като си набави необходимото, започва да попива не чак толкова бързо.
Извинявам се, май има грешки, не съм българка.  Embarassed

# 595
6u6ulina
Скрит текст:
имам кристалите показани в линка. Не ги използвам. Искаш ли да ти ги изпратя?

не,благодаря  bouquet

# 596
Евелина спаси моите нокти. Никога не съм имала толкова твърди и здрави нокти, много по-рядко се случва някой да ми се счупи докато мия чинии примерно.

# 597
Евелина спаси моите нокти. Никога не съм имала толкова твърди и здрави нокти, много по-рядко се случва някой да ми се счупи докато мия чинии примерно.

И моите. По препоръка от форума го взех. Не очаквах да има ефект, тъй като други такива продукти не са ми помагали. След 3-4 курса ноктите ми спряха да се цепят. Не се чупеха. Много съм доволна от него. Явно си е до нокти Simple Smile

# 598
  • Варна
Момичета, препоръчайте хидратиращ крем за ръце за суха кожа?

Моето последно откритие е хидратантен крем за ръце на Дева. Малка опаковка - 75мл, за лев и трийсет. Аз съм с много суха кожа на ръцете и ми действа чудесно.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 11:26 от Саня

# 599
  • Бургас
Здравейте момичета.
Свърши ми мицеларната вода и мисля да си направя "форумното" почистващо средство с розова вода и масло от жожоба. Въпросът ми е вие с кои марки розова вода и масло ги правите? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт