ЮНСКО бебче в нас расте, пълни с обич маминото сърчице

• 48 838
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Премери си кръвното. Аз пия парацатамол , като ме боли , защото е разрешен при бременни.

# 646
Аз съм със зверските мигрени, по няколко дни ми продължават; парацетамол не помага. Нищо не е разрешено освен него, питала съм докторите. Леко облекчение получавам като си сложа лед на челото за 1 час и пия по 3-4 таблетки ШС7, разтворени в малко топла вода - 3 пъти на ден.

# 647
Момичета, здравейте!
Имам ужасно главоболие. Направо откачих и цяла нош се въртях и чаках да мине, сменях възглавници, поза, разтривах се, обаче без резултат. Пих нурофен и сега съм в същото положение. Откачам направо. Какво да правя?

На мен ми даваха Панадол за главоболие.

# 648
  • София
Ива, пий повече течности и свеж въздух. На мен това ми помага и студен компрес на челото.

# 649
Мен от няколко дни насам много ме болят бутовете,самия кокал и само се въртя по цяла вечер сменям тежестта, която май вече ми е в повече и започва да се отразява Crossing Arms

# 650
Главоболието е зверско, не минава от нищо. Разходих се, намазах се с арника, пих айрян, лежах, спах, чистих. По принцип издържам на болка, но днес се разревах. Повърнах си кафето сутринта. Спомням си че Д-р Цолова от Фемина ми беше казвала с предишната бременност в краен случай аулин. Незнам кое е по добре да се мъчиш или да пиеш лекарство?!

# 651
Aз често имам главоболие, но два пъти имах брутално силно главоболие. Точно рев и сълзи от болка. Сами се стичаха сълзите. Накрая ми писна и пих 1/2 беналгин (само това имах вкъщи). Не смятам, че ще навредя или убия бебето с половин хапче.

Като най-безвредни по време на бременност май се водят парацетамола и но-шпа. Но подчертавам, това го знам от Интернет пространството, не съм питала лекар.  Peace

# 652
Мен от няколко дни насам много ме болят бутовете,самия кокал и само се въртя по цяла вечер сменям тежестта, която май вече ми е в повече и започва да се отразява Crossing Arms

И аз бях така. Купих си възглавница за бременни и вече спя малко по-спокойно. Днес явно всички имаме някакви болежки. Аз съм цял ден отпаднала, събудих се с разтройство и гадене и отделно ме мъчат зверски киселини, а почти нищо не съм яла. ММ беше хванал някакъв вирус тези дни и май ми го е пренесъл.  Crazy

# 653
Все си мисля, че всичко е от времето. Вирусите ги оставям настрана, но тази промяна в температурите много ни влияе.

# 654
Здравейте бъдещи мамчета.Нова съм в групата.Термина ми е на 30.06.Това ми е втора бременност.Първото ми детенце е момиченце,а сега ни казаха че ще бъда щастлива мама и на един малък принц.Ако може нюкой да ми прати и фб групата.

# 655
Добре дошла и прекрасна бременност ти желая! Аз обаче незнам фб групата Wink

# 656
Здравейте мамита,до сега само ви следях,но реших и аз да се включа.На 21г. първо бебче ми е,за сега момченце на 8ми юни ми е термина от гр.София.Ако има някоя ориентирала се в коя болница ще разжда с впечатление може да каже,че аз се лутам още.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 11:52 от Viktoria Stoianova

# 657
Добре дошли на новите мами!  Hug
Аз съм решила, живот и здраве, да раждам в Токуда. Предния път също раждах там и бях доволна.

# 658
Платено ли е там и ако да...какви парички и аз доста четох за Токуда,но къде добри къде лоши отзиви... за сега мисля бившата Тина Киркова,но пъво мисля да отида на отворени врати тук там и тогва,да се спра.

# 659
  • София
Платено ли е там и ако да...какви парички и аз доста четох за Токуда,но къде добри къде лоши отзиви... за сега мисля бившата Тина Киркова,но пъво мисля да отида на отворени врати тук там и тогва,да се спра.

Здравей, смятам да родя в Окръжна болница. Чувала съм добри отзиви за там и това което най-много ме привлече е че бебето си е при теб в стаята. Раждах сина си в Майчин дом, а дъщеря си в Шейново. С много лоши спомени съм от Шейново, а в Майчин дом за цялото време никой не дойде да ми каже как да се оправя с бебето.

Общи условия

Активация на акаунт