От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 202 634
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
При мен нещата клонят към:
1. Блян Фотон S - на отлична цена с 60% отстъпка 148 лв.;
2. Блян Соризо - на цена като на горния, май е по-нисък клас, но е със свалящ се калъф;
3. Вики Комфорт - с около 30% по-ниска от горните.
Някой има ли наблюдения за горепосочените матраци? Става въпрос за дете на 7 с първо "истинско" легло. Принципно съм готова да дам и повече пари, но просто в случая не виждам смисъл.

# 466
  • Русе
Аз поръчах матрак, Нани ултрафлекс, но ми е питанката за надматрачна стелка. Искам да взема и за двете деца 120/200 размер, да е непромокоема, но ако може да не шуми. Че като бяха малки имахме едни дето съвсем гумирани и като се въртят и се чуват или нещо такова, не знам как да го обясня.

# 467
  • Пловдив
Моята чуденка е между Перла на Пардайс и Армида на Тед  newsm78 Някой да ми даде мнение за тях...

# 468
Здравейте някой да е поръчвал от този сайт матраци http://mebelnaborsa.bg/
Мъжа ми се го харесал и желае да поръчаме.. по-скоро сравнително ниските цени си е харесал. но аз се колебая

# 469
Аз поръчах матрак, Нани ултрафлекс, но ми е питанката за надматрачна стелка. Искам да взема и за двете деца 120/200 размер, да е непромокоема, но ако може да не шуми. Че като бяха малки имахме едни дето съвсем гумирани и като се въртят и се чуват или нещо такова, не знам как да го обясня.
Ако питаш за непромокаем протектор за матрак, препоръчвам с две ръце италианските на Mollyflex. От години сме с такива, предлагат ги във всички магазини онлайн.

# 470
  • Русе
Ако питаш за непромокаем протектор за матрак, препоръчвам с две ръце италианските на Mollyflex. От години сме с такива, предлагат ги във всички магазини онлайн.

Да, точно за такъв питам. Ще ги разгледам, благодаря.

# 471

Меги, от къде го поръча ?  Praynig Hug

# 472
  • Русе

Меги, от къде го поръча ?  Praynig Hug

От Матро.нет. Днес го чакам, този път бърза доставка, че преди месец имах малко забавяне за матрак на Екон Бяла.

# 473
Привет и от мен!
Интересува ме матрак 70/140 см за новородено бебе, да е хубав, ортопедичен и т.н. както трябва за малкото човече. Мисля си има ли значение дали да е 10 или 12 см?
Какъв бихте ми препоръчали да взема и има ли магазин за матраци в София, където мога да видя и пипна повече бебешки модели. Засега от интернет проявявам интерес към 2-та модела на Магнифлекс-Baby i Baby Bamboo и на Екон-Бебе и Бебе Кокос. Знаете ли кой е по-добър от тях? Има ли други, които са добри и съм изтървала. А да, да не пропусна-ще ми се да може да го получа до края на месеца.
Предварително благодаря за съдействието! Simple Smile
И аз много се чудих какво матраче да вземем за бебето и моя приятелка, която живее от години в германия ми каза, че там само латексови матраци купуват, а и двете й бебета са отгледани на такива и решихме да вземем на екон латекс бебе със свалящ се калъф. Приятен е на твърдост на допир матртията е добре. Мисля, че ще е удобен. Латркса го дават най-безопасен от поява на алергии.
Бях се зарибила за магнифлекс, но не им се сваляше калъфа. Все си мисля, че въпреки памперс и протектор си е необходим свалящ се калъф.

# 474
Аз вчера получих матрак от Матро ... Също след бавене около 10 дни ... На Екон 

# 475
  • Русе
Аз вчера получих матрак от Матро ... Също след бавене около 10 дни ... На Екон 

Явно е от завода. От Матро ни казаха, че е от там, но естествено, че не повярвахме. Опитахме се да поръчаме директно от завода в Бяла, все пак е на 60-70 км от Русе (пък и имаме пътуващи до там, можеха да натоварят един матрак за Русе), но и там същата работа. Казаха 10-ина дни.
Сега с Нани - поръчах почивните дни, днес го доставиха.

# 476
Не знам дали е от завода ... Миналата седмица в понеделник го поръчах и от. Матро ми казаха във петък ще го получите ... Съгласих се ,  обаче до тая сряда нито  матрак дойде, нито някой се обади  , вече се чудех да търся друг вариант ли ... И тази сряда хоп : обаждаме се от Матро , днес ще ви изпратим матрака , утре ще го получите... Оправдаха се със завода  ( били в отпуска) Само не разбрах защо не ми казаха миналата седмица , че ще има забавяне ( от Матро са знаели , че завода са отпуска )   Малко безотговорни ми се сториха  Матро , не бих поръчала втори път  на тях.   Wink

# 477
  • Русе
Съгласна съм, много се колебах дали пак от тях да поръчам, но все пак го направих. Този път всичко беше точно.

# 478
Някой знае ли къде може да се пробва матрака на Магнифлекс, който е на промоция в Метро? Току-що ходих до някакъв магазин, който уж им е дистрибутор, и ми викат, че този модел нямали мостри. Rolling Eyes Само за покупка от големи вериги. WTF?

# 479
  • Sofia, Bulgaria
В Метро имаше мостра за пробване.

Общи условия

Активация на акаунт