От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 202 574
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Сирена Ултрафлекс на Нани, Перла Комфорт на Парадайс, Модена на Нани. Последният е най-мек.
Здравейте! И аз харесах Сирена Ултрафлекс за стаята на малкия, но от фирмата за обзавеждане ми препоръчаха матраци i Sleep (по-голяма гаранция и добро качество)
Predizvikatelna, имаш ли мнение за тях? - в нета не намирам особена информация - не мога да разбера фирмата, която ги предлага от кога е на пазара... самите матраци на един производител ли са (споменаха, че имали общо с Magniflex...), едните били произвежзани в Италия, другите в Португалия...
Някой друг има ли наблюдения за тези продукти? (конкретно NewWave и CoolComfort)

# 586
  • София (Възраждане)
Моля, препоръчайте ми висок клас топ матрак за ползване върху избушен еднолицев матрак на спалня Приста. Благодаря предварително за съдействието!

# 587
  • София
Какво ще кажете за матраците на Екон и кой ще ми препоръчате ?

# 588
  • 1st floor
Общото  между Магнифлекс и Isleep е  фирмата вносител за България.  Grinning Доколкото си спомням всички матраци на  Isleep са произведени в Португалия, само CoolComfort е италиански. За качество не мога да коментирам, но по принцип тия дълги гаранции винаги са ми били странни. Кой ще ползва матрак 16 години? newsm78

# 589
  • гр.София
Първо - възглавниците на Икон не ги пускат на промоция. При Екон офертата е - купуваш определен матрак, получаваш възглавница подарък.

Второ-матраците I Sleep са добри. Пробвайте Memory Silver, за мен е най-добрия им модел.

# 590
  • 1st floor
Memory Silver подходящ ли е за дете? На мен ми се струва много мек.

Моля, препоръчайте ми висок клас топ матрак за ползване върху избушен еднолицев матрак на спалня Приста. Благодаря предварително за съдействието!
Ако имаш предвид вдлъбнат под избушен, по-добре заложи на нов матрак.

# 591
  • София (Възраждане)
Пружините са избили на повърхността, това го прави неудобен. Макар и временно, топ матракът може ли да бъде все пак решение?

# 592
  • 1st floor
Купи си нов матрак, не давай пари на вятъра. Различните фирми пускат всеки месец разни промоции, прегледай и виж за някой бюджетен вариант, ако въпросът е И финансов.

# 593
Какво ще кажете за матраците на Екон и кой ще ми препоръчате ?

Аз си купих матрак на Екон  това лято (мемори лукс или нещо подобно е името). От месец спя на него и съм много доволна...  Хубави са им матраците. Дойде с две възглавници подарък също много ми харесаха.

# 594
Връщам малко назад темата за протекторите, като човек пробвал почти всички видове на пазара. Включително едни, които са от едната страна летни, от другата зимни. Ето това зверски запарва - независимо от коя страна се ползва. Wink За мен протекторът е задължителен не само на матрака, но и на възглавницата, а още повече за деца, които цяла вечер дишат в нея.
Хавлиените вариант се усещат под спалното бельо. Също и на мен леко ми шумят при въртене. Разбира, се тоя шум съпругът ми не го чува. Но мен ме влудява.
Вариант, които само с ластици (като 4 каишки) обрамчват матрака също не са кой знае колко предпазващи. Протекторът си трябва да е с ластик от всякъде и хубаво да го загърне. Ние ползваме едни испански - Тенсел, които са непромокаеми и не спарват - това гарантирано. Препоръчвам ги много!

# 595
Малинка_, благодаря ти за изчерпателното ревю! Hug

Може ли линк към тези, испанските протектори, за които говориш? Praynig На миналата страница бях дала няколко линка, един от които е точно за протектор от Тенсел-материя. Но е на някаква фирма "B-Sensible" (те май също са испанци, дали не говорим за едно и също?) - пише, че горната част е от 100% Tencel, а в долната е поставена непромокаемата Perlam-мембрана, която не пропуска течности към матрака. Не знам дали това ви звучи добре. newsm78 Надявам се, че няма да запарва...

# 596
  • София
Здравейте.Има ли някой с отзиви от модел AIR AIR Латекс на Екон ?Загледала съм ги и се чудя с Меморилатекс...А с мъжа ми сме по-тежки а и не сме спали на мемори и в тази връзка ...Мерси

# 597
  • гр.София
И двата матрака са много хубави, но много различни. Трябва да ги пробвате и да прецените.

# 598
Второ-матраците I Sleep са добри. Пробвайте Memory Silver, за мен е най-добрия им модел.
Доста странно, но мисля, че така наречeната марка iSleep фигурира само в България. Оказа се, че има един португалски производител, който произвежда матраци по поръчка, като съответния търговец може да избере как да се казва матрака.

Точно за конкретния модел се оказа, че в България се предлага общо под три търговски наименования (само 3 намерих, може да са и повече). Освен iSleep Memory Silver се продава и под имената Mattro Memo Silver, както и Resta Silver Memory. Цената е с разлика от няколко десетки лева.

# 599
  • 1st floor
Това последното не го знам. Но съм чувала, че се правят в някакво селце в Португалия по поръчка на Матракс. Което не значи, че са лоши. Чудно ми е само защо CoolComfort e произведен в Италия. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт