"Февруарче чака трета зима и подаръци да има" - Тема 17

• 59 138
  • 736
  •   2
Отговори
# 600
  • Бурса
Честит имен ден на Фрауст, на Ана.ана  и други именници ако имаме Hug Бъдете здрави момичета и се радвайте на всеки хубав миг. Весел празник  bouquet

Мария Честит рожден ден на твоето съкровище. Много мило си го написала преживяването да станеш майка. Да е здравичък Виктор и да расте щастливо дете  Hug

# 601
Тели, добре, че ме подсети Simple Smile Специални честитки и за Ана, и за малката Йоанка на мама Нели! Да сте живи и здрави, малки и пораснали момичета!  Hug

# 602
  • Англия
Благодаря ви, момичета! Честит празник на имениците и нсй-вече нс мама Мария!!! Аз съм се премирила, че моя имен ден никой не го зачита, даже до преди да има фейсбук и до преди Йоана да стане модерно име, малцина знаеха за него. Като дете все празнувахме у комшията чичо Ванчо, после взех че се ожених за един Иван и сега от ранни зори хората ми честитят именика  Joy

# 603
Честит имен ден на Фрауст, Йоана на мама Нели, Ана.Ана и всички празнуващи с името си днес! Пожелавам им здраве и късмет! Нека носят името си с гордост bouquet
[/size]

Честита 2-ра годинка на Виктор на мама Мария bouquet
Честит празник, Мария, днес е и твоя ден, а как хубаво си го написала за първата ви среща с Виктор Heart Eyes

# 604
  • София
Честит ни първи рожденик в темата  bouquet
Да ти е жив и здрав сина Марииче. Много да те радва и по малко да те ядосва  Wink

Лили много мерси за инфото  Hug

# 605
  • NE

Честит 2-ри рожден ден на Виктор на мама Мария! Пожелавам му безкрайно здраве, усмивки и безгрижно детство. Hug

Честит имен ден на мама FraUst, мама ana.ana и Йоанка на мама nelly90. С много щастие и усмивки да си носите имената. bouquet

# 606
Ей, вярно, че имаме и малка именничка - Йоанка, да е жива и здрава и да радва мама и тати Heart Eyes
Честит имен ден и на ana.ana, не знаех, че е именничка bouquet

# 607
Здравейте,

Аз съм майка на февруарче и Ви чета от много време.
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Да носят името си със здраве!

Относно питането на guerry за частната детска поликлиника- аз съм доволна от лекарите. На Велиднен ми се наложи да я посетим със сина ми , че не можа да спи от кашлица и отидохме там. Таксата е 25 лв като включваше две посещения. Искаха да заведа детето и на следващия ден, за да проверят дали се е повлияло от лечението, което назначиха. За мен положителното е че не изписаха антибиотици, а ни лекуваха с инхалации и сиропи.

Приятен ден!

# 608
Момичета, събирам предложения за име на следващата ни тема. Предлагам да е нещо свързано с 2рия рожден ден на децата. Снимки за колаж също може да ми изпращате на л.с. или като съобщение във фейсбук - на която където й е удобно. Колаж ще има, ако се съберат повече от 5снимки на февруарчета.
Хайде мамите-поетеси да ми пишат на л.с.

# 609
Честит рожден ден на Виктор, да расте здрав и щастлив за радост на мама и татко!

Честит имен ден на празнуващите  Hug да сте здрави и весели :*

# 610
Здравейте от нас.Честит празник на именниците бъдете здрави и носете имената си с гордост.Честит рожден ден на Виктор много здраве усмивки и детство изпълнено с щастие му желая.За рд мисля да сме в нас семейно. Оздравяхме уж ама май минахме грип,че всички се бяхме натръшкали. Ново няма, Гери говори все повече ама и хич не слуша обаче. Като гледам и как вървят нещата ще тръгне чак на детска градина.Все още се буди поне по веднъж на нощ ама не ми пречи на мен защото бързо заспива.Аз да ви се оплача малко....нали ми махнаха жлъчката обаче имах болка от няколко дни и се оказа че имам камъче в единия канал...та днес пак бях под ножа ама мина и уж утре си отивам.Лека нощ на всички

# 611
Благодаря момичета за пожеланията 😘
Честит Рожден Ден на Виктор! Да е много здрав, усмихнат и щастлив! 💐😊💐
Честит Имен Ден на Ана и Ванчето! Бъдете усмихнати и щасливи!💐
Мусе бързо възстановяване 😊
Лека нощ 😊

# 612
  • NE
Муце Много гадно. Надявям се е за последно и минат тези мъки вече. Бързо възстановявяне. Hug
Къти Февруарското човече ще става на 2 годинки вече.

# 613
  • гр.София
Благодаря мили мои момичет за поздравите  bouquet
Кога минаха 2години...а 2години си е много време! Понякога ми става мъчно,че лети толкова бързо. Децата ни се променят,и ние неможем да върнем времето назад. А лично на мен често ми се иска да можех,за да изживея по-пълноценно даден момент с него.
Мусе,бързо възстановяване! Боли ли те,как си?
Моето предложение е :
Февруарската дружинка,ще празнува 2-та годинка!
На две годинки февруарче стана! Кога порасна?-пита се мама.

# 614
Добро утро, момичета! Simple Smile

Мусе
, бързо възстановяване!  Hug

Майчета, да знаете, че май овладяхме положението с подсичането. Искам да ви споделя, за да имате и вие предвид, не дай си боже - освен схемата калиев перманганат + Uriage + Sudocrem смених и пелените - бяхме с Молфикс и ми хрумна, че може и нещо те да дразнят малката, въпреки че не ги ползваме за първи път. Да смених с Пуфис, може и това да е помогнало. Нямам идея каква е тази работата с памперсите, но ако има общо с подсичането, явно има разлика от партида до партида.
В този ред на мисли да ви питам (които още ползвате пелени де) - какви марки ползвате? Спомням се, че преди време обсъждахме, че дори на Памперс (които нямат равни по цена) има "лоши" видове и партиди. Та ще ми е много полезно да споделите някои надеждни, така да се каже.

Благодаря и хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт