Психически ад и тормоз всеки ден

• 15 984
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
Когато човек е мачкан и тормозен губи реална представа за правилното . Сигурна съм че ще си стъпи на краката.

# 46
Снощи толкова жестоко се скарахме с майка му след поредното мрънкане на свекървата пред мъжа ми ,че аз не я слушам и не съм искала да храня децата както тя ми е казала ,че накарах мъжа си да си съберем багажа ,защото бях готова на всичко ,за си тръгна от тази къща или развод и борба за попечителство ,наехме си апартамент що годе биващ за 6 месеца ,после ще видим дали ще изпалащаме кретит ,ако избобщо стигнем до там . Отношенията ни са ни много обтегнати и съм почти сигурна ,че ще никога няма да ми прости това .Тази вечер спим отделно един от друг  не знам как ще е за напред. Simple Smile

# 47
  • София
Снощи толкова жестоко се скарахме с майка му след поредното мрънкане на свекървата пред мъжа ми ,че аз не я слушам и не съм искала да храня децата както тя ми е казала ,че накарах мъжа си да си съберем багажа ,защото бях готова на всичко ,за си тръгна от тази къща или развод и борба за попечителство ,наехме си апартамент що годе биващ за 6 месеца ,после ще видим дали ще изпалащаме кретит ,ако избобщо стигнем до там . Отношенията ни са ни много обтегнати и съм почти сигурна ,че ще никога няма да ми прости това .Тази вечер спим отделно един от друг  не знам как ще е за напред. Simple Smile
Стани утре, направи по кафе и му го сипи, изпий и ти едно с него, изпрати го на работа с усмивка.
Не говори, остави го да тръгне изненадан.......

# 48
Значи, за един ден сте намерили и наели апартамент и сте се нанесли в него, но сте скарани с мъжа ти и спите отделно? Правилно ли съм те разбрала?

# 49
Значи, за един ден сте намерили и наели апартамент и сте се нанесли в него, но сте скарани с мъжа ти и спите отделно? Правилно ли съм те разбрала?
горе долу нещо такова

# 50
горе долу нещо такова
[/quote]
Брей! Ти ми скри шапката! Това да намериш апартамент, да го наемеш, да събереш покъщината барабар с две бебета и да се изнесеш и после да се нанесеш в нов дом само за един ден е страхотно постижение! Виж какви чудеса можеш да направиш, а се страхуваше да излизаш сама с бебетата, че не си можела да се справиш.

# 51
горе долу нещо такова
Брей! Ти ми скри шапката! Това да намериш апартамент, да го наемеш, да събереш покъщината барабар с две бебета и да се изнесеш и после да се нанесеш в нов дом само за един ден е страхотно постижение! Виж какви чудеса можеш да направиш, а се страхуваше да излизаш сама с бебетата, че не си можела да се справиш.
[/quote] Ще започна да излизам навън с тях.

# 52
Чак не мога да повярвам, че се е решил на тази стъпка.
Вече имам надежда Simple Smile

# 53
Нищо не се е променило от старата тема...  Tired Непораснало момченце, което не иска да се отдели от полата на мама. И тази зависимост от мама я избива като тъпче жена си.
Жалко, че в цялата история има и деца.

Никога няма да забравя как двамата, мама и син, я принудиха да вкара здравото си дете в болницата, защото тя влизаше там с болното. След което, да не би да не е схванала точно защо, той й обясни, че са й дали урок - какво ще е ако живеят само двамата. Как на този баща не му дожаля поне за детето? До този момент й давах съвети и вярвах, че има надежда, но това ме втрещи. Не вярвам такъв човек да може да се промени. Не е причината нито в пари, нито в нищо, просто не иска да се отделят, така му е по-лесно, защото неговата работа я върши мама.

Оф, това тази жена ли е? Абе откъде успявате да ги изкопаете тези ужасни мъже и да ги изберете за бащи на децата си?

# 54
Поредната тема, в която Мунчо си трае и се покрива, а жена му и майка му ще си издерат очите....
Банално и тъжно.

Аз нещо хич не го вярвам това с изнасянето....

# 55
  • Пловдив
Стани утре, направи по кафе и му го сипи, изпий и ти едно с него, изпрати го на работа с усмивка.
Не говори, остави го да тръгне изненадан.......
Зарежи тази работа с кафето, кафе и мама прави и в кафенето може да пие. Може да започнеш с кафе.

# 56
Бях в подобна на твоята ситуация и искрено ти съчувствам. Но няма начин, в първите месеци след раждането имаш нужда от помощ, и се налага да изтърпиш свекърва си. Аз също много се карах в началото че ми се бърка във всичко, дори и храненето на детето.  Бях изключително изнервена и избухвах за всичко,  но нещата се успокояват след отминаването на следродилната депресия. Имай търпение. Сега като си направя равносметка, осъзнавам че много ми е помагала, и съм я хокала неоснователно. И моя дребосък веднъж наддаде 200 гр за цял месец. Не ядеше. В последствие лекувахме детски физиологичен рефлукс и нещата се нормализираха.
Давай го малко по-спокойно. Не се карай с мъжа си за дреболии и не се опитвай да го настройваш срещу майка му! Видях от профила че си много млада. Предполагам и мъжа ти. Има още много да учите от живота Simple Smile За съжаление всички поуки се взимат на принципа проба-грешка, така че обмисли добре какво искаш, и дали наистина ще успееш да се справиш сама.

# 57
Аз нещо хич не го вярвам това с изнасянето....
Не си само ти. Аз трудно вярвам в преобразявания с магическа пръчица и ми се стува не особено вероятно човек, който залива форума с взевъзможни теми от сорта "Не мога сама да храня близнаците", "Не мога да излизам сама с близнаците" и т.н. за един ден да се преобрази до такава степен, че само в рамките на 24 часа да намери квартира, да опакова и изнесе багажа, после да се нанасе и то барабар със споменаваните вече 1023739192 пъти близнаци. Разбира се, възможно е и да греша, за което предварително поднасям извинение.

# 58
  • Пловдив
Но няма начин, в първите месеци след раждането имаш нужда от помощ, и се налага да изтърпиш свекърва си.
Каква пък е толкова голямата НУЖДА? Не ви разбирам. Хващаш, раждаш, гледаш. За какво е свекървата?!

# 59
Две бебета наведнъж сигурно не е като едно.

Общи условия

Активация на акаунт