Математически турнири - 35

• 107 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Резултати от Математическия турнир "Иван Салабашев"-Варна
http://www.mgberon.com/html/news.php

# 496
  • София
И моят мъж писа програмка, но изкара 15 деца с 65 точки, 7 с 64 и 4 с 63. А общият брой на явилите се е 854 като има и 67 без резултат (т.е. неявили се или още непроверени). Имат разминаване програмистите.  Laughing

# 497
От къде гледате общ списък на всички резултати - за София става въпрос? Аз откривам само по име да се провери.

# 498
  • София
Като имате списъци - качете ги, да видим класирането по класове?

# 499
от МГ Варна май четат BG-Mamma  Laughing след като ги поодумахме снощи ни отпуснаха резултатите авансово, за което им благодарим Simple Smile

по училищата са казали и резултатите от олимпиадата, хлапетата вече могат да почиват и празнуват Simple Smile

# 500
Резултати за общинската олимпиада кога ще има?

# 501
Когато ги проверят там, където се е явило детето. Ще им ги съобщят в училище.

# 502
  • София
От къде гледате общ списък на всички резултати - за София става въпрос? Аз откривам само по име да се провери.
Аз също се интересувам. Точките не са ми толкова важни, колкото как се е представило детето ми спрямо другите. Не намерих списъци за София.

# 503
Казали са му че е втори от възрастовата му група...ама на мен ми се иска да проверя за да съм сигурна Embarassed

# 504
Казали са му че е втори от възрастовата му група...ама на мен ми се иска да проверя за да съм сигурна Embarassed
Мястото не е от особено значение. Точките са важни. За преминаване на областен кръг са необходими поне 16.

# 505
Мястото не е от особено значение. Точките са важни. За преминаване на областен кръг са необходими поне 16.
Казали ли са че има 20 точки.

# 506
  • най-шареното място
Провери тогава Simple Smile Ама с каква цел? И какво значение има на кое място е освен за мамина гордост? Пък ако тя ти е важна, защо да не им повярваш...
Искам да кажа - поздрави и почерпи детето. Simple Smile По-официално преди списъка в РИО може и да не стане.

# 507
Провери тогава Simple Smile Ама с каква цел? И какво значение има на кое място е освен за мамина гордост? Пък ако тя ти е важна, защо да не им повярваш...
Искам да кажа - поздрави и почерпи детето. Simple Smile По-официално преди списъка в РИО може и да не стане.
Извинявам се ако съм досадила на някого....не става въпрос за мамина гордост, при нас всяко по-добро място в класирането по олимпиади му помага за влизането в ПМГ. Не очаквах такъв тон тук!Няма да повторя повече и да коментирам тук. Crossing Arms

# 508
Не съм гледала регламента на ПМГ,но принципно се взема резултата от областен кръг.Проверете дали все пак не е така.

# 509
  • най-шареното място
Успех на детето на следващия кръг!

Няма тон. Писаната реч не винаги го показва, за съжаление. Съжалявам за емоцията - не това имах предвид, а че може и да не стане много официално сега.

Общи условия

Активация на акаунт