Математически турнири - 35

• 107 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Софето
Никакви слабости на сайта не са ползвани, а само слободно достъпна публична информация. Училищните дневници са с: потребителско име и парола, не са слободно достъпни.
Никой никъде не е публикувал тези списъци.

Весели празници на всички, нека децата ни получат всичко за което са си мечтали.

# 571
  • Варна
На моето дете и още две в класа са съобщили, че преминават на следващия кръг от олимпиадата, без да им кажат точките.  Г-жата нямала право да ги казва - това много ме учуди. Ако все пак не ги каже къде мога да видя резултата, защото на сайта на у-щето не си правят труда да качват каквато и да е информация?

Награждаване за КМС има ли обявено,  така де кога да си вземем грамотите.. Преди 2год са ги давали на днешния ден

По някакъв спомен миналата година ги даваха в последните дни на годината - 28-29 декември. Peace Няма да избягат!

Te няма да избягат, но мисля детето да командировам при бабите .. да види сняг и пързалки евентуално  Mr. Green
Грамотите се раздават в една стая, без никаква тържественост. Доколкото помня имаше и сборник като награда. Съвсем спокойно можеш и сама да я вземеш.
Аз ходих с детето, но като излязохме и той ми съобщи, че не било нужно другия път да идва с мен  Mr. Green. В Славейков винаги е така.

# 572
  • София
Да ви отговоря обощено, че хем ме нападнахте, хем май не ме разбрахте Simple Smile.

Аз съм твърдо за списъщи, зашото да точно така може да се разбере къде е детето.

Смятам, обаче че като "откраднеш"-пиша така защото тук не всички са програмисти, иначе ми е пределно ясно как е свалена информацията и вярвайте ми не е с налучкване на имената през полето, което са дали организаторите, а чрез определени слабости в сайта им...., и влезеш ПЪК и да споделиш това е вече меко казано грозно.
Иначе да няма проблем да има името на детето ми в списъци ама ако може те да са на организаторите .
Замислете се дали не съм права, то и електрония дневник съдържа публична информация, и е също толкова защитен колкото сайта на секция изток ми да вземат и него да си го свалят по компютрите, че да видят и другите резултати на конкуренцията.

Ти май нещо не разбираш.
Хората, които са направили статистика, не са хакери - просто са имали достатъчно време и желание да направят нещо, което може да направи абсолютно всеки с елементарни компютърни познания - да речем, на ниво 4-5 клас. Никакви програмистки или хакерски умения тайни тук не са скрити - просто хората са свалили списъците с разпределение по стаи (публични!) и после са проверили резултатите на децата, фигуриращи в тези списъци, по най-нормален начин, от информацията, налична и свободно достъпна на сайта на организаторите. Абсолютно нищо нередно или неморално няма в това действие, камо ли незаконно.

Но докато сме на темата, огледай си внимателно компютъра дали пък случайно няма нещо крадено на него. Програмка някоя, примерно...  Mr. Green

Аз СЪМ програмист и на моя компютър кираден софтуер НЯМА.

Ти, като си толкоз честна и почтена, можеш ли с ръка на сърцето и чиста съвест да кажеш същото?

# 573
  • Варна
На моето дете и още две в класа са съобщили, че преминават на следващия кръг от олимпиадата, без да им кажат точките.  Г-жата нямала право да ги казва - това много ме учуди. Ако все пак не ги каже къде мога да видя резултата, защото на сайта на у-щето не си правят труда да качват каквато и да е информация?

Същото е и при нас./Да не сме в едно училище?/

Областният кръг пак по училища ли се провежда или ги събират в едно?

# 574
  • Варна
На моето дете и още две в класа са съобщили, че преминават на следващия кръг от олимпиадата, без да им кажат точките.  Г-жата нямала право да ги казва - това много ме учуди. Ако все пак не ги каже къде мога да видя резултата, защото на сайта на у-щето не си правят труда да качват каквато и да е информация?

Същото е и при нас./Да не сме в едно училище?/

Областният кръг пак по училища ли се провежда или ги събират в едно?
Скрит текст:
В "Св.св. Кирил и Методий" учи моето.
Областният кръг е в МГ.

За Варна:
Наградите на първенците от Математическия турнир "Иван Салабашев" могат да бъдат получени в МГ "Д-р Петър Берон" на 19 декември 2015г. от 10:00 до 13:00ч. и на 21 и 22 декември 2015г. от 10:00  до 12:00 и от 14:00 до 16:00ч.

# 575
  • Варна

Скрит текст:
В "Св.св. Кирил и Методий" учи моето.
Областният кръг е в МГ.

Мерси за информацията. И да, в едно училище са.

# 576
Солар, знам че там е изклчително "тържествено".., то и в МГ освен на ПМЗ е същата работа..

# 577
  • Варна
Солар, знам че там е изклчително "тържествено".., то и в МГ освен на ПМЗ е същата работа..
Така е, затова сега сама взех грамотата на детето. Много си я иска, но не и да ходи да си я взима Wink.

За тържествено връчване съм впечатлена от "Малкия принц"  Peace .

# 578
  • най-шареното място
ПМЗ е единственото варненско състезание и като организатор правят нещо.
Другите са винаги вземане на нещо от някъде. Не виждам проблем в това - поне става бързо.
Може би някъде по училища има церемонии за медалисти - не знам.

# 579
Интересува ме от Общинското мога ли да видя работата на детето и ако да към кого да се обърна?

# 580
Няма изменение спрямо миналата година -  награди и грамоти от Коледното за Варна - в Славейков на 28,29 декември и 4 януари, 9-17ч. в канцеларията Simple Smile

# 581
  • най-шареното място
Киф, питай в училището. Или детето да пита.

КМС Варна http://slaveykov.net/systezaniya/koledno-matematichesko-systezanie/

# 582
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати олимпиада Поморие, прави впечатление високите резултати на 4 клас, в Бургас в у-ще "М.Лъкатник" има 23 деца 4 клас класирани за втори кръг http://souivanvazov-pomorie.com/wp-content/uploads/2015/12/%D1%8 … 0%D0%B4%D0%B0.doc

http://lakatnik.org/?p=3064

Едни сериозни резултати ПМГ Бургас http://pmgbs.com/wp-content/uploads/2015/12/12.12.15-math.rezultati.pdf

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 20:22 от Pomakova

# 583

Областният кръг е в МГ.

Мерси за информацията. И да, в едно училище са.

От училище самоинициативно ли организираха кръга на олимпиадата или трябваше да бъдат подсещани и подбутвани, да си знаем за догодина  Crazy

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 20:59 от mariposa de noche

# 584
  • София
И наградените от КМС в София:
http://kmsvms.iztok-smb.com/rezSof.html

Общи условия

Активация на акаунт