Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 330
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Кали, пък на мен тия дни ми е едно Куин-ско. Все тях слушам и все за теб се сещам Heart Eyes!

# 706
  • София
Оооо, Венка
Дискът си ми е в колата и си го слушам редовно.
Дори бях впечатлила един колега с него  Flutter hahaha

# 707
  • София
Ами аз така си представях - да си е в колата и да си го слушаш редовно. Впечатленият колега е бонус  Joy!
Аз нямам кьорав диск в колата  ooooh!! Веднъж си метнах на флашка една компилация от италиански песни, чиито заглавия беше пуснала тук, обаче не тръгна, пущината! Все се каня да разбера що не ще да чете мр3-ки и все забравям.

# 708
ДВ  Hug

Нелкоooooh! ooooh! ooooh! Честит имен ден! Зло да те забрави!!!  bouquet bouquet bouquet bouquet Цял ден си мисля, че Нина има отделен имен ден и не е днес, а защо си мисля за Нина, пък в главата си ми ти от сутринта  ooooh! Блондинка с объркани хормони! Друго обяснение нямам  Thinking

Обиколих де що софри можах днес  Mr. Green Успешно преодолях гравитацията и се изкачих до нас. Вече виря крачета на дивана bowuu
Пазя се момичета Peace Благодаря, че ме мислите  Hug Heart Eyes
Лу, добре завърнала се  Hug
ДевHeart Eyes
Наричка, моряшка булка ли ще те правим  Flutter Hug
Деси, хубава чанта  Hug И аз грача в хора - дрехи, аксесоари, мъже .... всичко на отчет!  Mr. Green
Вени, какъв един месец!? Аз от Май месец имам епопея с Мтел  Joy Уж всичко беше ок, а миналата седмица пак си отвисях в офиса докато си подредят нещата между тях  ooooh! ooooh! ooooh! Голямо дърво са! Скоро ще ги сменяме, ама да видим кога и с кого Thinking
Много болни видях - Ули, Еви, Мариет ... бързо да ви минава всичко!!!
Кали днес се е показала голяма домакиня  hahaha Peace Hug Heart Eyes Честити ти подаръци. А видя ли, че има и Игра на тронове за оцветяване  Whistling
Вени, стените добре, а тавана изчисти ли  Joy Joy Joy Joy
Слив, нямаме. Аз иначе няма да се мъча  Tired Ама ще се оправя някак си. Избор нямам в момента  Confused Аз като съм се родила, сме живеели в същия апартамент. Мама как се е оправяла? Heart Eyes И аз ще се справя  bowuu Имаме кана Брита. Много си я обичам, че с тази нашата гадна чешмяна вода  Sick Освен това последните години накупих на всички близки за подаръци. Само леля ми още не съм обзавела  Whistling
Мижи, като отметна всички филми и сериали, ще взема да погледна и този  Peace
Лис, Потъра за оцветяване го има в Сиела. А сигурно и по другите книжарници Peace Хич не ти трябва мола. Едва оцелях вчера, но пък взех каквото ми трябваше. Надявам се скоро хич да не ми се налага да ходя там  Peace
ГигJoy Joy Joy Joy От обяд сте красиви, а  hahaha Хубав обяд сте имали Peace Каквото и да ми кажеш, не можеш да ме разстроиш - преяла съм като попско дете на задушница  Embarassed

Някои пият от мъка, други от радост, трети .... от сутринта  Mr. Green

Отивам да чета. Много ми е интересна книжката, а днес не ми остана време за нея. Имах следобед с принцеса Heart Eyes

Лека нощ за сега  Hug Heart Eyes

# 709
  • София
Мале, Точи, тавана не съм гледала  hahaha! Сега седя и ме е страх да си вдигна главата, ще устискам!  Joy
Точи, бе, не знам що така с тоя Мтел! В офиса сме със същия план от три години - не казал ни цък, ни мък нетът, а техник не съм виждала, щото не се е налагало. Мани, много е гадно, защото не го ползваме само за забавление, а си вършим и някаква работа.

# 710
  • София
Впечатленият колега е бонус  Joy!
Joy Joy Joy
Така си е! Не беше предвиден  hahaha
Ти си имаш USB-порт? В моята кола няма; имам само някакво на мини-жак, но пък то се оказа, че чете от мъничък, най-прост MP3-плейър.
Да не е от флашката проблема при теб? newsm78

Точи, добре че ме разръчка да проверя. Ми тя е излязлаааааа .
Юхуууууууу! Отивам да мъркам на ММ  Flutter

Едит: ММ каза, че като е купувал ХаритУ, е видял и тази, ама не я взел, защото не съм му била казала. Авееее, тия мъже, бе 'начи  Crossing Arms ooooh!! А ме знае къв съм фен!!!

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 21:57 от Kally May

# 711
  • София
Мда, има УСБ порт и порт за Айфон. Пъхам флашката, ама мълчи, пущината. Иначе не мисля, че е прецакана, но ще пробвам с друга и ще я форматирам преди това, да съм сигурна, че съм прехвърлила файловете на чисто.

# 712
Миж, този сериал дали ще ми допадне, как мислиш? Много ми привлича вниманието това, което пишеш.

Мисля, че да - много топъл, човешки филм  Heart Eyes Има любов, интриги, скрити тайни... Типична семейна сага.
Напомня ми Абатството донякъде.
Ами ако не те затруднява за палтенцето, нямам нищо против да го видя /а и не само аз, предполагам/  Hug

Говорите за дискове в колите, та да се оплача - онзи ден разбили колата ни, дето е на 100г. и откраднали касетофона  ooooh! Егати и идиотите! Преровили жабката, естествено, кюлчета злато не открили  #2gunfire Добре, че багажника не са отворили, че там ММ държеше нещо за около 1500лв, та пак малкият дявол е бил! И всичко това посред бял ден , в локалното на Цариградско  Tired

# 713
  • София
Уф, Миж, отвратително! Представям си какво ви е... Преди две години ни обраха у дома посред бял ден, в час, в който е много оживено. Усещането е отвратително  Sick!
Отивам назад да видя линка към филма, сравнението с Абатството събуди любопитството ми.

# 714
Мале, Точи, тавана не съм гледала  hahaha! Сега седя и ме е страх да си вдигна главата, ще устискам!  Joy
Точи, бе, не знам що така с тоя Мтел! В офиса сме със същия план от три години - не казал ни цък, ни мък нетът, а техник не съм виждала, щото не се е налагало. Мани, много е гадно, защото не го ползваме само за забавление, а си вършим и някаква работа.
Таван с нова - пръскана, мазилка  Mr. Green
И мен ме е яд на тях, защото разчитам на тази връзка, ама ... Както и да е. Дано повече да няма проблеми  Praynig
Кали, тихичко мъркай, да не ви чуе детето  Mr. Green Hug
Миж, много неприятно  ooooh! Все си мисля, че ако ме помолят учтиво лично ще им отворя колата и ще изтръгна радиото, само и само да не ми трошат стъкла или ключалки и да ми ровят джабката, в която има мокри кърпички и моливче  Tired
А кюлчетата злато къде ги държите  Whistling Mr. Green Peace Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Ние сме си с оригиналното радио, ММ така и не го смени, ама и ние не сме някакви маниаци Peace За сметка на това като сложа диск, после не ми го връща  Mr. Green Или го връща, когато реши  Joy Та, Вени, диска от теб е прекопиран на флашка и си слушам музиката през нея. Дискове не слагам, че не знам дали ще ми ги върне изобщо и кога  Joy

# 715
  • София
Точи, абе извинявай, ама освен да си ми го върнеш тоя диск Joy hahaha Hug!

# 716
  • на североизток от Рая
 Миж, благодаря за коментара за филма!  Hug Тези няколко думи разпалиха още повече любопитството ми. Ще кажа на дъщеря ми да го изтегли и ако иска, ако има време, да го гледа и тя.  Simple Smile
Скрит текст:
Тя започна да се готви за дипломната работа. Време няма за нищо развлекателно. И на лекции ходи. Но май ще се освободи от всички изпити за първи семестър, че поне ще може да се готви за дипломната на спокойствие.

Миж, а за кражбата нямам думи. Много мразя посегателство върху чужда собственост. Една гумичка да ми откраднат, тежко ще го преживея. Ела, кажи, че я искаш, ще я дам, но кражбата, лъжата, дълбоко ме нараняват.

Лека и спокойна нощ, белисими!  Hug

# 717
  • София
Миж,много неприятно.Дано не се случва повече  Praynig

Точи,сигурна съм,че ще се справиш  Hug

Кали,сега те прочетох,ми той човека де да знае на кой си по-голям фен.

Вени,всяко твое влизане в кухнята ме държи на тръни.Накрая ще те помоля просто да го отбягваш това място.

Айде легнАх си.Томороу морнинг ще пусна тела,за да видя дали някой е сложил кафето.

# 718
Честит Имен Ден, Нели! Здраве, щастие и сбъднати мечти! bouquet

Честит Празник и на всички останали...

Хубави сънища.

# 719
  • В Балкана
Честит празник на днешните празнуващи!!  bouquet  bouquet  bouquet
Здраве и благоденствие да има в живота ви!!  Hug

Нели, жива и здрава!!  bouquet

Хич не ми се пише..  ooooh! Confused  И на другарчето писмото не върви. На службата не мога да пиша, в нас време за това занимание не остава. Подарък ще пращам след 13-ти. Чакам нещо да дойде идната събота. Имам и още неща да търся и да прибавям към пакетчето.. И коледно не ми е.. И украса няма да вадя. Само от Гигич, една свещ с къщичка ще си сложа. Heart Eyes  .. Чакам да дойде 29 декември, за да изляза в почивка - оставам си в нас и по диваните.  Laughing  Ни хОра, ни срещи, ни други занимавки.. И новата година ще ми почне с Караджата.   Crazy

И аз като Дани, да пожелая хубави сънища, а на Титина - слънце, палми и топла вода.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт