Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро  Hug Успах се , закъснях и е лудница на работа .  Joy Не съм ви чела от вчера , довечера ще го направя като гледам .

Деска , кръстопътя стана Т- образно кръстовище при мен  Joy Ужас , в големи филми се вкарвам.

Цунки , ако няма работа ще дойда пак , но като гледам..... Mr. Green

Усмихната и спорна седмица на всички ни  bouquet

# 736
Добро утро  Hug

Ба патерица, но от цялото си сърце ще честитя празника на Нели, на силните половинки на Мария, Точи и Лис, и на Миж също  Hug Бъдете живи и здрави и вие, и мъжете ви.  bouquet

Този уикенд го прекарах в кухнята + малко време за опаковане на подаръци, но съм доволна от всичко свършено.  Heart Eyes

Много натоварена седмица ме чака, затова тези дни само телеграфно ще се включвам, но ви прегръщам силно  Hug Hug Hug

# 737
Точи, следобедите с принцеси са много хубаво нещо  Blush
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДУ Hug

Кали, благодаря за кафето Hug
Лени, колкото и да не съм спортна натура ще се наложи да тренирам - вдигане на тежести всякакви  Mr. Green Ако ми се появят и един чифт помощни ръце, няма да е лошо  Tired Ще се справим, няма как. Иначе ще си живея в колата  Joy
Лис, да те питам нещо, защото нали знаеш - главата ми я няма много, много напоследък  Mr. Green В книгата имаше ли разделител? Rolling Eyes Защото, ако няма, ще имаш на следващата среща Whistling Hug
Нези, елате да ви разходя в Морската градина Hug Тук пече от сутринта и е едно хубаво, хубаво Peace Hug
Всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден! bouquet

# 738
Добро утро Simple Smile

Точи, упражнението без асансьор ми е тооолкова познато Simple Smile Най-добрият ми приятел и най-успешната ми покупка за бебето беше слингът. А сега има и по-удобни ергономични раници.
Още ме е яд колко пари дадохме за количка, която сумарно сме ползвали 2 месеца сигурно, един от които бях със счупена ръка и нямаше как...
Та ако не си мислила за това, определено моят съвет е да се огледаш.

Казвайте ако трябва да ходя до пощата да търся  Whistling

# 739
Ули, точно за раница май ще се оглеждам живот и здраве. Слинга ми се струва, че няма да ми е толкова удобен. Мислех кенгуру, а после разбрах за раничките  Peace Ще се мисли нещо, ама да видим какво Thinking Че трябва и да е нещо щадящо кръста, защото там имам проблем и ... С една дума - емоции! Но хубави  Heart Eyes  Hug
Няма да пиша повече, че ще ни заключат ей сега, а аз не знам как се прави тема. Нали някой прави  Praynig

# 740
  • Пловдив
Нарче, филми не филми имаш напредък, още малко ще стигнеш до улица с еднопосочно движение Wink

# 741
От два дена съм с половинка, личи ми, нали  Laughing
Честито на всички, които имаха повод вчера  bouquet
Миж,  Hug
Слив, аз ползвам такава кана, даже не мога да си представя как ще се оправя без нея, водата ни е ужасна и разликата е видима, особено по каната за гореща вода и кафенашината  Peace Преди имах филтър, който се навива като накрайник на чешмата, но не вършеше работа.
Точ, ида  animal037

# 742
ДУ  Hug
Благодаря за поздравленията за ММ  Hug Hug
Нези, това е филмът, за който ви надух главите и сега е твърде вероятно да не ви хареса  Joy

Някой почна ли да прави ли новата тема или аз да се заема? Имам възможност.
 Simple Smile

П.П. Правя я!  Sunglasses

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 11:16 от Happy Mijjj ツ

# 743

Общи условия

Активация на акаунт