Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 670
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • ГОре на черешата...
Леле, наистина е красотище този шал, а и как само ще топлииии...честито, Авлига, наистина си имаш цялчувал подаръци bouquet!

# 736
Добро утро  Hug

Честити подаръци момичета, Авлига, Лоренка  Heart Eyes Влюбих се в чашата на Авлига  Blush

Благодаря за пожеланията за ММ предадени са още снощи, каза да ви сложа по една ракия за наздраве, но нещо не стигнах до форума Blush

Моето другарче да се готви, днес ако не ми мине котка път пращам кашона Wink

Изчезвам, че закуската мен чака а след час посрещам скъпи гости - мама и татко Heart Eyes

# 737
ДобрУ УтрУ  Hug

Авлига , всичко е прекрасно в подаръка ти , залепнах като разглеждах снимките , браво на Гиговче ! Стилно е !  Heart Eyes Веднага ти правя местенце до мен и Точи в облаците , пухенко и удобно е  Heart Eyes

Снощи заспах в 21:30 , такъв сън не съм правила скоро , днес съм по - свежа и от марулките и заредена за работа . Че после имам подаръци да опаковам , а как не умея  ooooh! Търпение ....търпение ....ще си го повтарям като мантра ...оммммм  Joy

Хубав почивен или работещ ден , момичета !  Hug

# 738
  • Пловдив
Добро утро и от мен, пия кафе и се гушкам с кучо.
Къде сте вие, та тук е толкова пусто?!?

Нели, честит празник на ТМ. Да е жив и здрав и все така да се обичате, желая ви само хубави неща. Гуш.

Днес не изнасяйте нищо от домовете си...особено сърцата си Wink

# 739
Добро утро Simple Smile

Деси, подсещаш ме да питам днес може ли да се изхвърля боклук? Сериозно питам Simple Smile

Авлига, как хубаво те е зарадвала Гиговчето. Страхотна кутия си получила Simple Smile

Гиговче, ти забавлява ли се снощи или още реанимираш Simple Smile

Нара, на теб лека работа. Аз най-обичам рано да си лягам и да ставам още по-рано. Моето време е това Simple Smile сутрин докато всички спят Simple Smile

# 740
  • София
Идвам аз тука като недоспал бухал, и що да видя - няма кафе...  smile3507 Незито още не е сядала на компа май, а тя напоследък сервира кафето с табиет... (то при нея всичко е така май  Hug ) Е, ще сложа аз тогава

Днес съм на смяна и ще ви наглеждам честичко  Flutter Разбира се, миналата нощна си бях взела четеца, и не можах да си изпия кафето - така ме беше налазило, сега съм без четец, и по закона на Мърфи нямам никаква работааа...

# 741
  • Пловдив
Ули, виж за боклука не съм се замисляла...аз като цяло мразя тази дейност и ако я правя я правя в светлата част на денонощието и в никакъв случай след залез слънце или по смрачаване.

Мариш, чудесно кафе.

# 742
  • София
Момичета, бих се захванала да правя нова тема, ако никой не я прави още  Heart Eyes Само че ще ми е за сефте, и не съм сигурна какво ще се получи  Crazy Знам, че може да се поправя по пуснатата тема обаче. Така че смело се захващам  Heart Eyes А вие, ако някой по-вещ от мене може да се хване - свиркайте  Hug

# 743
  • в огледалото на живота
Нели, честит празник на ТМ. Да е жив и здрав и все така да се обичате, желая ви само хубави неща. Гуш.

Днес не изнасяйте нищо от домовете си...особено сърцата си Wink
Деска,утре е Игнажден,не днес... Wink

И мой любим празник.... Blush

Честити подаръци на всички момичета  Hug

Мариш,действай смело по темата   Peace

Днес слънцето обещава да е усмихнато!
Спорен и лек ден.

# 744
  • София
Днес, Девчо, от Светия Синод го били променили бързо и официално, ама така и не разбрах поради какви причини.
Ха, добър ви ден  Hug!

# 745
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Деска, благодаря за поздрава!  Hug Тази година Игнажден е днес, но ние ще го отбележим утре, на 20-ти. Но нищо, поздрави се приемат винаги.  Hug

Аз след минути отивам на парти ,с моите малчугани, майките го организираха, аз съм гост. За първи път някой прави нещо вместо мен. Страхотни родители имам, отново ми го доказват.  Heart Eyes

Пече, пече, толкова свеж ден. Нека е хубав за всички!  bouquet

# 746
  • Пловдив
Дев, църквата го е преместила днес, защото през тази година
Игнажден съвпада с неделята, в която трябва
да започнат предпразненствата за Рождество
Христово.

# 747
ДУ Hug
 smile3507 още ми се спи, но ще влезя в час Wink

Първо, малко със закъснение, Лофи, да ти е жив и здрав ТМ и много да се обичкате и да изпълните най-съкровените си желания  bouquet

Ули, ама страшно идеен подарък си бранала, адмирации!!! То и не очаквам друго от теб де Wink Heart Eyes И честито на Лоренка, със здраве да си ползва нещата и да отваря по предназначение  Wink

Авлига, радвам се че съм те зарадвала, мило, прекрасно момиченце Heart Eyes
А шалът е специален Wink, защото ти си специална, а и нали подсказа че обичаш шалове Whistling
А книжкта е точно като за теб, не от твоите тъжни, а с чуство за хумор и ирония и добри житейски уроци. Мислех да ти взема на Бурдейн, ама като те гледам как си се разготвила и си викам, я това ще й хареса повече. Ти и без това си доста забавна и готина и това ти пасва идеално Wink А сериалът наистина не е лош и аз го почнах, но съм доникъде с него, но ще го изгледам някога...

А не знаете какъв шок изживях, отивам в пощата да пускам за другарчето и пощаджийката ме посреща с един кашон и вика, това е за теб, а аз й викам, а не, аз ще изпращам, няма да получавам, а и известие нямах на всичко отгоре...Викам й ще пусна моят колет и ще го взема, пускам аз и после какво да видя, на когото съм пуснала от същият човек получавам Shocked, даже и жената се изненада Grinning Абе щях да се гътна от изненадата и съвпадението...само веднъж ми се случи с Нелка Heart Eyes и мислех че няма да има втори път, но уви...

А нали ви казах че ще номинирам Wink
Така номинирам Авлига и Мариш, за най-добри детективи, могат даже да си направят детективска агенция, ще се казва примерно Книжна Детективница и могат да издирват изгубени книги Laughing
Ето подплатявам с доказателства:

...
Специално за Титина: подозирам, че Гигова ще подарява на Авлига
...

...
Много жокери нахвърляхте и взех да се обърквам вече, но Нарче, за Гигова кълбото ти не е познало. Тя ще подарява на мен Flutter. С Мариш сме на едно мнение по този въпрос. Моето другарче е сравнително редовно в темата, кога повече, кога по-малко Whistling.
...

...

...
Само  в началото заподозрях Гигова за мое другарче, но от тогава тя мълчи многозначително

...

...
Гиговчето ме насмете като детектив, но остава в списъка на заподозрените ми  . Хич да не се опитва да заблуждава разследващите като изпечен рецидивист  .

...

...
Гиг, моят списък, така като го гледам, тъжен ми изглежда  .Все някакви злощастни събития се случват в книгите ми - изчезвания, болести, затвор. Само Антъни Бурдейн разваля картинката  . Още някое жокерче? 
...

# 748
  • София
Деца, пуснах тема  Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=892465.new#new
Отивам да чета как се слага текст, който да е линк, за да сложа коледното албумче и списъка на предишните ни теми ...  Heart Eyes ... и ще добавя талисманчето  Heart Eyes
Гигич, благодаря за номинацията  Joy В своя полза държа да отбележа, че познах и другарчето на Нели. Е, не познах на кого подарява Рейн, но пък познах, че аз подарявам на нея  hahaha ама подозирах и Мария Ч.  Wink
Такааа, сега си купувам ина кристална топка, и другата игра - всички при мене по 5 лева  Joy

Общи условия

Активация на акаунт