Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 674
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нари, сливки ли ядеш?
И моето човече банкетстваше преди ден,два,а утре е на още един.Ама на мен не ми пречи.Да ходи.
Ароматизаторите са много спешъл.Моя приятелка се занимава с тях и гаранция не могат да се намерят в масовите магазини.
Каменоделецът съм я чела.Не е лоша.

# 721
  • на североизток от Рая
 Ох, нали се включих с моите радости и пропуснах да честитя радостта на Лоренка и Авлига. Имате прекрасни подаръци  и прекрасни другарчета и двете. Получавала съм подарък и от Гигова, и от Ули, знам какво е. Но то от кого ли не е щастие като получиш такава любов, закодирана точно за теб. Heart Eyes

Точи, недей да гадаеш, сънувай другарчето си.  Simple Smile

Нези, и ти скоро ще показваш май.  Wink

# 722
  • София
Слив, запомнила съм те от предишна игра с тези ароматизатори! Можеш ли да ми вземеш 3, ако не е нахално Embarassed? Или да ми дадеш линк, ако е възможно да се поръчат по някакъв начин? Не ми хич спешно, просто искам да имам Simple Smile.

Нари, а ти успя ли да прочетеш онази книга за любовницата на Едуард?

И аз да кажа честито на новите оподарени, очакваме другите  Hug.

# 723
Сливка , сливки сливки хапвам , как ли позна ?  Mr. Green   Heart Eyes  Да бакетстват мъжете , нека малко и те да разпускат , на мен също не ми пречи , хем ще си почета книжка .

Вени , не съм я прочела , миличка , купих последните три и от тях само 'Дъщярята на палача' прочетох ,  нали бях в дупка и аз и така стоят , искаш ли да ти я пратя другата седмица ?  Hug

# 724
  • София
О, не, много ти благодаря, много си мила, Нари  Hug! По-скоро щях да те питам за отзив първо. Може би по-нататък ще ти я поискам, но сега съм заела няколко чужди и няколко мои ме чакат на хартия + 1000 електронно  Crazy.

И аз съм в една чуденка за подарък  ooooh!. В училището на М. са си направили томбола и трябва да подарява на своя съученичка, която познава слабо. Естествено, честта да избирам и купувам се падна на мен. Намислила съм или да взема някакъв комплект от шал и ръкавички, или може би някое бижу, или и аз не знам какво  ooooh!. Ако се сетите какво би допаднало на 15 годишно момиче, не се колебайте да ме информирате  Laughing.

# 725
  • на североизток от Рая
 Вени, има комплекти козметика на най-различни цени, със сигурност ще намериш аромат, който да се хареса. Нямам предвид точно парфюм, ами лосион, душ гел, кремове за тяло. Може някаква чаша, каквито си подаряваме помежду си, много са семпли  и красиви, идеален подарък, ползва се редовно. Тефтер някакъв , с бухали, маймунки, с какво ли не. Книга?! Пъзел не става ли? Шал и ръкавички ми хареса като идея. Несесери има хубави, чантички за през рамо, портмоне. Сребро, висулка+синджирче.

# 726
Добра вечер и добра среща!  Hug

Лоренка, Авлига, честити радости момичета! Заслужавате! Simple Smile  Hug Heart Eyes

Нелче, как няма да е това изречението в твоята картичка?! То е най-твое, а и ... да си призная, най-мое също. Това е една от моите важни книги в живота и съм супер щастлива, че любовта ни към нея е споделена. Радвам се, че те е докоснала, но се надявам да не си плакала много!  Hug Hug Hug Hug

Точ, скоро очакваме писъци откъм голямата вода!  Crazy Crazy  И чакам да ти видя украсено борчето, ама да внимаваш като го носиш, викни си някой силен и мускулест помагач  Crazy Heart Eyes

Незинка, надявам се картичката да те е намерила в правилен момент  Hug Hug

Днес беше един ужасен ден, радвам се, че свърши, но утре ще е сигурно още по-ужасен. Събота, всички са навън, отпуска, пазаруват подаръци, с децата ....  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Пожелайте ми да не ме тресне някой нервен срив, защото наистина усещам как ми идва в повече ...  Shocked Shocked Shocked

Не се сещам какво друго да кажа, сигурно има, но  ... така е, вече давам заето, ще ме извинявате ...  ooooh!

# 727
  • София
Вени, има комплекти козметика на най-различни цени, със сигурност ще намериш аромат, който да се хареса. Нямам предвид точно парфюм, ами лосион, душ гел, кремове за тяло. Може някаква чаша, каквито си подаряваме помежду си, много са семпли  и красиви, идеален подарък, ползва се редовно. Тефтер някакъв , с бухали, маймунки, с какво ли не. Книга?! Пъзел не става ли? Шал и ръкавички ми хареса като идея. Несесери има хубави, чантички за през рамо, портмоне. Сребро, висулка+синджирче.
О, супер идеи даваш, Нелко! Мерси  Hug! Първото, което питах Марто е дали момичето чете, защото можех да взема или ваучер, или дрешка за книга, но моят син е толкова... над нещата, че нищо не можа да ми каже. И на мен ми се видя удачна идеята с шала и ръкавичките, но исках да имам набор от идеи баш като тия, дето си ми написала  Laughing!

# 728
Ей, лудетини, изпуснаФ въ.

На Лофчето да и е честито голямото момче, много да я слуша и обича!

На Нара, Лоренка и Авлига да са им честити подаръците! Браво на подаравящите! Личи си с какво желание и мислА за другарчето са подготвяни всички подаръци, досега един не видях да не ми хареса. Но мисля, че Ули заслужава приз за най-оригинално изпълнение Wink

Бъбълче много се радвам да те "видя"  Hug

Това го пиша от два часа ooooh! Брей че невъзпитани клиенти, не ме оставят да си побъбря с вас Crossing Arms

След малко пак идвам ...

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 20:56 от Kosty

# 729
  • София
Венка, не ми е проблем да ти взема.Има големи,средни и малки за чанта.Варианти два,първия е на следващата среща да ти донеса,втори ако бързаш ще взема и пратя по Еконт.Ти само кажи.Цени народни  Hug
За томболата-на моят син се падна също съученичка,която хич не му е на сърце.И аз съм в чуденка за 10 годишна девойка.Заимствам с лекота на Нели идеите и утре докато търся полилей ще купувам подаръци.Те му се събраха три броя,на рд е поканен,в занималнята и в училище.
Може за девойката и аз да й купя чашка,тефтерче и химикал.Нещо шаренко,момичешко.Уф,много съм боса в момичешките подаръци.С книга не ми се рискува,защото може да я има и да се изложим.

# 730
  • София
Много мерси, Слив! Хич не бързам, даже се надявах да предложиш нещо такова, тъкмо ще измислим повод за нови срещи  Mr. Green Hug. Вземи ми две големи и две малки или просто каквито има жената  Hug.

# 731
  • На високо
Добър вечер и се пригответе, че много ще пищя Laughing!
Леле, момичета, да знаете моето другарче Гигова, какво чудо е сътворила...МайкоУ майчице smile3556!!! Тя без преувеличение е изсипала чувала на Дядо Коледа в кутията, която едва примъкнах от пощата, защото беше голяма и тежка.
Мила Гиг, пак ти благодаря Two Hearts! Изненада ме, развълнува ме, без думи ме остави!!! Толкова си се постарала! Направо...Не знам. Наистина загубих дар слово от толкова добрина и щедрост. За всички е помислила! И ми е написала чудесно писъмце, което ме усмихна и разчувства. Ще си го запазя като много скъп спомен Heart Eyes!
Вижте сега какво става ooooh!:
Кутията, която получих в пощата - голяма и червена!
Скрит текст:

Отворих я в къщи и... Shocked:
Скрит текст:

Приказен шал най-отгоре, а под него:
Скрит текст:

Всички неща извадени:
Скрит текст:

Сега подробно. Прекрасни книжки за двете ми принцеси и много красив тефтер-календар с мъдрости, точно като за мен!
Скрит текст:

Коледни бисквитки-късметчета, шоколадови Дядо Коледовци и огромен шоколад Милка:
Скрит текст:

Коледна чаша, магнитче от родния град на Гигова, където не съм ходила и две красиви играчки за елха:
Скрит текст:

Невероятно красив шал и прелестно колие! Много, много ми харесаха! Чудни са!
Скрит текст:

Цветът на шала впрочем не е точно такъв, какъвто е на снимката, а е по-скоро нещо подобно:
Скрит текст:

Точно такъв ярък акцент ми трябваше, да посъживи скучните ми зимни връхни дрехи! Heart Eyes
А ето и колието отблизо. Много е интересно, чак магическо!
Скрит текст:

И накрая книгата и красивата картичка:
Скрит текст:

Гиг, изненада ме, че точно тази книга за женския затвор избра от списъка ми. И ме направи много щастлива!Още в началото прецени, че книгите ми са тъжни и явно си решила да ми подариш този всъщност много позитивен и повдигащ духа роман. И способен да те разсмее! Ако не сте гледали сериала по тази книга, горещо ви го препоръчвам Peace! Много женски истории, много болезнени истини и много животоутвърждаващ хумор!
Много, много съм развълнувана и още повече благодарна за жеста на Гигова lovekiss, с която никога не сме се виждали на живо! Засега!
Пак ти благодаря и от името на двете ми деца, които междувременно изядоха бисквитките Laughing  Прегръщам много силно! Hug Hug Hug
Не съм чела последните публикации в темичката, после ще наваксам.
Сега хвърча при при Наричка в облаците... smile3531

# 732
  • София
Авлига, представям си нежната ти усмивка и силната емоция,която имаш в момента!Страхотни неща ти е избрала Гигова.Поздравления  Hug,а шала е супер!

Вени, опознахме се с годините  Hug

# 733
Ееее Джоли пак се е представила на ниво smile3501 Колието ми хареса страшно много, а шалът дори и в розово е готин Heart Eyes Честито Авлига Hug

# 734
  • Пловдив
Авлига толкова любов и мисъл в една кутия, честито.

Общи условия

Активация на акаунт