Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 672
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мариет, много сладък емотикон  hug

Аз съм вече отпускарка  Blush и много добре се чувствам  bowuu, честичко ще ви навестявам и ще си почивам активно.

# 691
  • ГОре на черешата...
Мариет, много сладък емотикон  hug

smile3521

# 692
Лофче-другарче, чудни макарони! Да е жив и здрав мъжо, и много щастлив (обаче само когато е до тебе!) и много радост да му носиш Simple Smile , и обичайното - здраве, късмет, спокойствие, всичко най-добро да му се сбъдва...  Hug

Само наминавам за малко, ша звинявате за лаконичността Laughing

# 693
  • София
Пак съм аз,нали съм в отпуск  bowuu

Лоф, здрав да е ТМ,много да те слуша и уважава!

БелHug

# 694
  • Варна
Ето го и моя подарък от прекрасната Ули kiss emoticon Миличка,благодаря ти от все сърце за прекрасно опакованите подаръци ,трогна ме че си помислила за мен .Благодаря отново ,просто не съм толкова в изразяването на чувствата като всички други.
Ули ,ми е подготвила подарък за всеки 1 ден до Коледа smile emoticon
Ох,аз каквата съм циганска душа не знам как ще издържа .Само се навъртам около подаръците!
Майка ми също остана очарована беше до мен когато отварях торбата и ми каза ,че се радва че общувам макар и виртуално с такива добри и истински хора като вас .БЛАГОДАРЯ за всичко !!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 695
  • Варна
Продължението в снимки

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 696
Чудесно,чудесно! Браво на Ули и честито на Лоренка!  bouquet
Аз нали честичко проверявам за известие в пощенската кутия,днес там открих мила каричка от Бъбълчето!  Wink
Мило,Бъбълче,от сърце ти благодаря за жеста! Наистна ,много ме трогна,особено като знам колко си натоварена!  Heart Eyes
Гушвам те и ти желая прекрасни празници!  Hug
Лофче,да ти е жив и здрае ТМ! Много да те слуша!
 bouquet

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 16:20 от nezito

# 697
Ух, стигнах до тук!

ДД  Hug Hug Hug

Алекс, голям и сладък бузанко е малкият Андрей! ПУ !!! Hug Здрав да е ТМ. Има прекрасен подарък Hug
Скрит текст:
и нашето чудо се очаква около РД на ММ  Party Да видим какво ще се случи Heart Eyes
Дани, честит имен ден на патеричка!  bouquet
Мариетко, жив и здрав да е татко ти bouquet
Моят татко също имаше рожден ден вчера. Слагам почерпка, че имам и за друго да черпя Blush Но подробности не ми се пишат тук  Peace Важен ден беше за нас и съм щастлива  Peace
Скрит текст:

Имам си прекрасни картички - благодаря на Нези, Авлига, Петяя и Гани  Hug Трогнахте ме безкрайно. Майка също много се зарадва на жеста. И всеки ден чака заедно с мен известие от пощата  Crazy Mr. Green Peace Hug

Слив, как си? А детенце?
Гани, изгони ли вирусите?
Монсарад, наспа ли се? А картичка от голямата вода да си получавала? Или съм изтървала  Blush
Анджелина, днес пак ще се вихриш, а  Flutter Hug
Имам две рецепти за меденки, от двете ми баби. Всяка година ги редувам. Някой иска ли да ги преписвам от тефтера или вече метнахте рецептата на Милето  Party
Лоф, как си newsm78 Стресна ме малко поста ти  Confused Hug Да ти е жив и здрав ТМ дълги години  Hug Догодина за вашите рождени дни да имате най-прекрасен коледен подарък Heart Eyes babydust7
Лоренка, цяла година ли е минала? Имам усещането, че скоро писа как мама е тук  Thinking Hug Честит ти страхотен и идеен подарък от прекрасното Ули  Heart Eyes
Наричка, честит дар и писъмце от Слив  Hug
Лис, довечера да слагаме коланите, нали  Mr. Green По чорапи ли ще посрещнеш ТМ  hahaha Те са доста еротични  Joy Joy Joy И за кафето ще се разберем  Peace  Hug
Бела, аз казах ли ти добре дошла?  newsm78 Прости, ако  не съм Praynig Малко съм отнесена напоследък  Mr. Green Я! Още едно морско момиче Flutter Мно-го-сме, сил-ни-сме  Mr. Green
Деси, ще бъдеш прекрасна мама един ден  Hug babydust7
Кости, действай  Crazy Три за щастие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes babydust7
... ти да видиш Точката какви ни ги причинява.  #Silly
Това са долни инсинуации и мръсни уйдурми  Crossing Arms Mr. Green Whistling Blush Embarassed
А Мимето какво направи преди месец? Цял един гръцки бряг изчезна от лицето на земята.  hahaha
Бъбълче, прегръщам те много. Дано следващата година ти донесе повече спокойствие, свободно време и време за хубави срещи, книжки и игри  Hug
Нелко, не се давай на хремата Naughty Hug
Да? Whistling

Отивам да си полегна малко. После пак ще дойда Party

# 698
  • На високо
Момичета-а-а!
И аз имам съобщение от пощата!!! newsm44
 И кой мислите е моето другарче?!  newsm53
Е, как кой! newsm03 
Нашата прекрасна и едниствена Анджелина Джоли Гигова! smile3521
Много, много ти благодаря, Гиг!  newsm76Ама наистина много и от все сърце! newsm51
Леле, нямам търпение да си взема подаръка. Някакви си деца трябва да се приберат от училище и детска градина, но това са подробности newsm47. Най-напред се насочвам към пощата!
Довечера очаквайте снимки ако успея от емоции smile3535 да си събера акъла да ги направя и да ги кача на компютъра.
Отива-а-а-а-а-ам...... animal037

# 699
  • София
Страхотно,страхотно!
Две оподарени другарчета  bouquet
Честито на Лоренка и Авлига!
Ули,страшно стилен подарък си направила!Браво!
Точи,по-добре сме,благодаря!В понеделник пак ще прескоча до зъбарката и Марти е по-добре вече.Много ме беше уплашил  ooooh!

# 700
  • ГОре на черешата...
Ооо, Авлига, тичай, чакаме те Grinning!

# 701
Авлигааа,честито! Чакаме да показваш. Wink Ама ти не подаряваше ли на Анджелина? А сега -тя на теб?
Ох,вече много се обърках! ooooh!
Я всички които не са пратили да се обадят,за да видя кое ще е моето другарче!  Whistling
Миле,къде си? Излез за малко от купчината бумаги и ела с тефтера с жокерите!  Wink

# 702
Нези, и аз се обърках вече  Mr. Green
Мисля, че само 5 момичета не са изпратили още  Thinking
Така пък по-качествено ще се изненадам  Heart Eyes Само още 3 дни и трябва да имам подарък  Whistling

# 703
  • Пловдив
Лоренка, честити емоции и дарове.

Ох, искам да е 19:30 да си ходя, утре пак се случва да почивам, че уж в събота има повече хора и на шефката не й се ще да ме оставя мен, та хубаво, че ще почивам, така мога да мина през благотворителния базар на майките, но като дойде дата за заплата ще му мисля Simple Smile утре има базар и на animal hope plovdiv, но ще видя дали ше стигна до него.

# 704
  • София
Точ, наспах се май (винаги може още малко, де) Я вижте тук какво си имам  Heart Eyes
Първата е от Нези, втората - от Рейни, третата - от Мария Ч,  Heart Eyes На долния ред са от Петя, от Точи и от Елинка  Party Стоят ми разбъркано по библиотеката, тук ги курдисах за снимка  Hug
Честит празник на половина на Лофче  bouquet Да е щастлив и здрав, Точи и на тебе честито (за всичко, което има да ти се честитява)  Heart Eyes Със землетръсите фнимателно, ей  Crazy Grinning
Камиче, ела за повече  Hug
Ули, голям идеЙ е това - за всеки ден по пакетче, да видим обаче колко е търпелива Лоренка   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт