Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 677
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Добър вечер , малко ми утихнаха емоциите , до преди малко плаках , смях се , минавах от настроение в настроение  Joy  newsm68  Сливка , златна си , мое мило другарче , просто такива емоции ми докара , чееее свят ми се зави , прекрасно писмо си ми написала , но подгизна от сълзите ,дано не се размаже , много искам в моменти на слабост да си го отварям и да го чета и винаги да усещам приятелското ти рамо . Безценно е ! 

Тааааа прибирам се и майка ми звъни да отида си взема кашончето , докарали го на крака вкъщи , като кокон принцеса се почувствах  Joy С връзки , това е компенсация че ме обидиха че пращам взривове наляво и надясно  Joy

Ръце , крака , то е ясно всичко трепери , отварям кашона и поемам една страхотно нежна коледна торбичка а вътре всички тези красоти :
Скрит текст:

Сливка , Сливка , какъв ден ми подари днес ! Незабравим ! Ама как добре си описала кое къде и как да ползвам , представях си те пред мен , как се усмихваш и жестикулираш и ми размахваш пръстче . Обичам те , приятелко , как да не искам после да те видя за още по - дълго време и да си приказваме . Всичко е много стилно и красиво подбрано , хиляди благодарности ! Ух много ми е превъзбудено още и ..... ела да те гушна !  bouquet   bouquet   bouquet  Ама излових те с пощенския код , светна ми вече днес лампичката ,  Joy  И .... да те питам ..... как е пощенския код ?  Joy  bouquet

# 661
Прекрасни прекрасници такива! Hug Чета ли, чета повече от час, да си наваксам пропуска (Зори не ме бий Mr. Green), такава емоционална експлозия ми докарахте, че въобще не знам дали ще мога да си събера мислите и да кажа всичко, което имах на ум. Hug То така или иначе, може би е по- добре да не е чак всичко, че ще стана чак досадна за четене ако ви цопна тук някой безкраен ферман. Laughing
Не знам от къде да започна, наистина.
Дани Честит имен ден! Всичко най- хубаво ти желая! bouquet Ще се включа по въпроса ти с адаптацията и вписването. Аз не съм го имала този проблем, имам в предвид, че наистина са много момичетата тук, не всички съм опознала, а някой не познавам дори бегло. Peace Тук ме привлече именно целия този емоционален и положителен заряд, който срещнах и ме спечели от раз. Hug Никога не съм си представяла, че ще общувам с хора, които не съм виждала и не познавам в реалния живот, че ще ме вълнуват радостите и проблемите им и че ще изпитам такава привързаност към тях, но ето- на. Hug Още веднъж ще благодаря на всички за това, че ме приеха, а аз най- нахално си се чувствам като у дома си сред вас. Mr. Green Heart Eyes
Гигова , честита ти нова/ стара прическа! Mr. Green Аз мразя репликата "коса е, ще порастне" hahaha Много, много ще се ядосам ако някой си "изпусне" ножицата по гривата ми. Mr. Green
Тити интересно ми стана за тези парфюми, именувани по книги. Simple Smile Ако си изнамерила информация и за други такива ще се радвам да споделиш. Flutter
Ленинка сладурски си е маникюра. Peace Аз преди две седмици бях, следващия ми час е за другата седмица 25-ти. Няма обаче да съм с червено. Харесвам го този цвят, но на Коледа и НГ всички залагат на него, аз ще бъда с бяло. Mr. Green Бъдни вечер ще си го изкарам със сегашния ми, който е в любимото ми телесно розово и с декорация, която едно дете определи като "вълшебни драконови яйца Shocked " hahaha
Петя , миличко Петенце Hug Благодаря ти за прекрасната картичка, която ме очакваше в къщи още в събота и извинявай, че чак сега се отзовавам. Heart Eyes Толкова, толкова ме зарадва, благодаря ти за милия жест. bouquet Обичам да получавам картички по пощата, но се случва толкова рядко, че когато видях плика с твоята просто заподскачах от щастие. Hug Стопли сърцето ми! Страхотна си. Heart Eyes Поздравления за концерта на Боби, още много такива радости да имате. Heart Eyes А за френските макарони и аз имам един- единствен и напълно неуспешен опит да ги направя, а ги обожавам! Mr. Green
Лофче , честити ти предварителни подаръци. Нов сешоар имам и аз, самоподарих си го. hahaha
Мариетка свърши ли се зъболекарската одисея? ooooh! Честито за подаръка, как те е зарадвала тази невероятна Лоти. Heart Eyes А разказа ти за Хриси ужасно ме разчуства, толкова мило ми стана. Hug И носталгично, обожавах и все още безкрайно обичам първата си учителка. Heart Eyes Страхотен, сърдечен и позитивен човек.  Малко им трябва на дечицата, с хора като теб, които да ги усещат и с правилния подход няма невъзможни неща. Heart Eyes Нека удовлетворението ти в работата никога не те напуска. Hug
Мариши има чуден тефтер и калъфче. Flutter
Точице златокоса, имам си най- страхотни и топли чорапко- пантофки Heart Eyes Любими са ми вече! Hug О, изядох си яйцето и си имам кученце, ще го покажа и него, остава само билета да изтрия и разбира се да си прочета книгата. Hug
Ули аз такова домашно разчистване редовно правя. Не е нужно да купуваш ненужни вещи, за да се затрупваш с такива. Peace Просто някои неща с течение на времето ни излизат от употреба. Старая се нищо не натрупвам. Flutter
Зори и Лоренка вас още ви броя за кафе заедно с Точката, нали не сте забравили. Flutter Зори, хич не гледай, че нямам много форумно време, мисли му да избягаш по тъча и ще видиш тогава дърпане на уши. Mr. Green
Еви много неприятно това с пощата, на мен това ми беше едно от основните притеснения, но слава Богу попълних само едни стикери, че нищо опасно не пращам и толкова. Иначе щеше да има скандал, Crossing Arms
Камиче не мога да се съглася с теб за кокерите. Naughty Имали сме кокер- прекрасно куче, много обичливо, страшно интелигентно. Heart Eyes И обожаваше краставици. hahaha Сам ходеше да си ги бере от градината. Joy Приятел също има кокер и също е прекрасна. Изобщо нямам лоши наблюдения за тези кучета. Но пинчери изобщо не обичам и за мен по- злобни от тях няма. Shocked Заради пинчер ме е хапало друго куче.
Мери много, много е хубаво да си имаш животинка в къщи. Flutter Дано скоро имаш тази радост. Hug
Бела привет и добре дошла! Hug
Оподарените няма да ви изброявам по именно. Hug Толкова ме развълнувахте, че аз днес вече просто ще прелея от щастие. Hug Рейни нямаш право да си така разплакващо описателна, честно! Разкапахте ми спиралата. bouquet Гигова и Дев и те. Hug Мария, уникален книгоразделител и много красиви чаши. Heart Eyes Подскачала съм на стола, докато разглеждах снимките, толкова много любов, грижа, внимание и красота, запечатана в тези кадри и все пак знам, че снимките не могат да поберат и половината от гореспоменатите емоции и чувства. Heart Eyes А миличка Нел как ви се зарадвах само ако знаеш на теб и Елинка. Hug Невероятни сте момичета! Hug Щастлива съм много, че имам възможността да бъда част от всичко това. Hug
И чудесна оподаряваща среща сте имали столичанки, да ви завиди човек. Hug
Другарче търпеливо, към твоето нетърпение вече се присъединявам и аз, защото днес ти изпратих подаръчето. bouquet Дано пристигне бързичко и безпроблемно. Жената в нашия пощенски клон беше много мила и се радваше на кутиите все едно за нея съм ги занесла. Mr. Green Благодарна съм й много, защото заради нейното отношение притеснението ми покрай изпращането се претопи и се чувствам по- спокойна. Simple Smile
Аз тази вечер с всичкото това вълнение не знам кога ще си легна и кога ще заспивам. Моето момче късно тази вечер трябва да пристигне на летище София и от там за Варна, аз вече примирам от нетърпение, не знам как ще дочакам да съмне и да ида на автогарата да го посрещна. Heart Eyes Не знам какво пропускам, не е едно нещо със сигурност, но не мога да си събера повече мислите от това. Hug Всички неизброени по- горе да се чувстват силно нагушкани. Heart Eyes  Hug

# 662
  • Пловдив
Алекс Анди е прекраааасен...не го казвам просто така, момченцата са ми слабост...

Лофче голямо гууууш.

Нарче страхотно кашонче изпълнено с любов.

Така...аз след две чаши вино получих прозрение и другарчето ми си има писмо...картичката и тя е готова, опъковачната хартия е налице...кутията ми е скромна, но надявам се да бъде одобрена Simple Smile
Днес и на мен ми е много емоционално...май ще е хубаво да хвана една тетрадка и да изливам мислите си...

Кости, направи си сладко пухкаво вързопче...аз от няколко години си мечтая, явно и тази няма да е Simple Smile да съм млада майка май ще ми остане несбъдната мечта...важното е някой ден поне да стана майка Simple Smile

# 663
  • София
Включ  Hug

Нарче, другарче, ти вече си усетила всеки мой детайл.Той си е избиран,но аз и си те познавам  Hug, в жокерите ми трудно щеше да се разпознаеш.Свекърва ми е твоята зодия,а и ти си човек,който обича животни,защото има такова.Просто не ми остана време да я оподаря и Аричка,за което я цункай по муцунката.Бях й харесала едно елече,но не бях сигурна дали ще пристигне навреме и дали ще й стане.Помниш ли,че те питах,колко кг е и колко е голяма?Отделно знам,че си шофьор и това също беше мой жокер.
За пощенския код.Аз нямам.Имам само града.Шок,вчера в пощата,отварям гугъл картите,гледам коя улица е близо до вашата и се оказва,че там има поща.Викам си пиша го този,пък то все ще стигне на адреса.Цял ден го мисля.Радвам се,че моят подарък стигна до теб и се радвам,че аз имах възможността не само да те оподаря,а и да ти кажа някои неща,които си ме мъчеха.
Прегръщам те силно и си пожелавам да се наслаждавам на твоята форумска,а и не само компания.

Нези, безкрайно много ти благодаря за коледната картичка и прекрасните ти пожелания към мен!Трогна ме много,почувствах се адски специална.Благодаря ти  Hug

Дес, ще се направя,че не съм прочела последните ти изречения.Означаваш много за мен и не мога да допусна някой мой близък да се чувства по този начин.Ще станеш мама и то голяма!

# 664
Ей,Лис,страхотен пост.   Peace
Нищо не си пропуснала!
Да не би аз да съм твоето другарче!  Wink
Нарче,усетих емоциите ти и разгледах снимките!
И мен днес ме изненада картичка с мили пожелания от Мариетка.  Heart Eyes
Деси,ще станеш разбира се! Господ си знае работата! На хубавите хора се случват хубави неща! Прегръщам те!  Hug

# 665
  • София
ЛисHug Hug Hug Hug

# 666
  • Кърджали
Я, едно щастливо Нарче. Честити подаръчета. Браво на Слив!
Дес, пожелавам ти да изпиташ това щастие възможно най - скоро. Господ си знае работата, ще се случи.
На Дани честит имен ден
Днес и Краси има рожден ден. Да ми е жив и здрав, много години още да сме едно хубаво семейство. Поне подарък няма да му мисля, получи най - хубавият възможен, макар и ден по-рано.

# 667
  • на североизток от Рая
 Здравейте, дружинка!  Hug Hug Hug

Алекс, имаш си най-прекрасния Андрей!  Heart Eyes Съвършен е, топчица нежна. Да ти е здрав и лесно да го отгледаш!  Hug

Нези, Авлига, благодаря ви за идеите за подаръци. Не че се ориентирах, но все е нещо. Ще го мислим, но ми е трудно и вече изнервящо.  ooooh!
 Ленинка, май ти попита колко е голяма дъщеря ми, дано не бъркам. Ами, как на колко е, разбира се, че е наш набор - на 22 е. Сериозно!  Simple Smile

Честит подарък, Нара! Трогателно е да отвориш кашон, приготвян за теб. А в твоя е имало много любов, освен изобилие от изненади. И не плачи,  loveuuu !

Сливче, дано бързо да излекуват зъбчето ти, да не ти създава неприятност по празниците.  Hug

Имам да пиша ЛС, не ви забравям, прочетох ги, но едва преди малко седнах тук и първо минах да прочета какво сте писали, затова се бавя още.  Wink

Ходих тази вечер до пощата, платих телефона, но не ме викнаха от гишето с пратки. А като се прибрах в нас, ме чакаше известие. Че и две пратки пише, че има да получавам. От кого сааа? Кажете, не ме мъчете до утре.  Praynig

Лис, страхотно включване направи! Ще се люлее земята утре заради теб и половинът ти. Поне да се вържем с колани, благодаря, че ни предупреди.  Mr. Green Joy Ама ние сме калени, ти да видиш Точката какви ни ги причинява.  #Silly

Сигурно имам доста пропуски, но пък съм прочела всичко и ако се сетя за нещо друго, пак ще пиша. Hug

Алекс ,честит рожденик! Щастието да е вечно в семейството ви!  bouquet

# 668
  • София
Ей, ама голяма съм патица! Днес и именячка имаме, и такива, които празнуват рождените дни на свои близки - на всички желая здраве от сърце  Hug!
Алекс, беше ми отворена снимката на малкия и ММ я видя. Коментарът беше "Брей, какъв хубавец и как е загладил косъма"  Grinning! Пу, да не го урочасаме Анди, че много му се радвахме днес!
Нарче, бе, честита ти радост и на теб  Sunglasses! Само няма да пращаш бомби, че ще ни забранят да влизаме в пощите  Joy!

# 669
  • София
Честит имен ден, Даниbouquet
Нарче, честит ти подарък!
Брях, Деси, ти ме хвърли в размисъл с това словосъчетание "млада майка"  newsm78 Grinning Винаги съм смятала, че "млада майка" е свързано с "майка отскоро", "неопитна"  Joy

# 670
Ха ха, Мариш добре го каза за младата майка Joy

Алекс, да ти е живо и здрав голямото момче и много да се слушкате Hug

Нарче, честито ти подаръче, виж нашата нежна сладка Слив колко хубаво те е оподарила Hug

Лофче, гушки и от мен и дано всичко при теб се нареди Hug

Лис пак изби рибата и във Варна не остана Laughing Hug

Алекс, много си внимателна, пишеш не ни забравяш, нищо че имаш други неща на главата. Аз като родих и ми беше криво всичко Grinning Гушка ли сладкия Анди Crazy

Ох уморих се от разкрасителни процедури и работа днес, отивам да почивам че утре ме чака тежка нощ Rolling Eyes

# 671
  • на североизток от Рая
 Ох, Деска, и аз отпосле по твоето изказване. Искам да си щастлива майка най-вече.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не гледай годините, намери човека, достоен да е баща на детето ти, годините..., те нямат значение.

# 672
  • Кърджали
Гиг, как да ви забравя... Hug Днес го видях дребчо за малко. Спеше си блаженно.. И точно когато му проговорих една усмивка (да, знам че е несъзнателна ама ми сгря сърчицето). Исках още днес да си го взема, но не ми го дадоха - обясниха ми че вчера след раждането имал проблем с адаптацията, трудно дишане, та са му подавали кислород и затова и днес бил под наблюдение.  Но се зарадваха че имам желанието още на петата минута след раздвижването да си го взема при мен. Утре ще е големият ден, тогава ще си го гушкам, гушкам, гушкам...
Тия дни ви досаждам с моите бебешки мисли. Но да знаетеб наглеждам ви, чета ви.

# 673
  • ГОре на черешата...
Лис, уха, че хубаво пишеш, всичко изчетох Peace. За зъбите - благодаря, че попита, онзи ден финализирахме зъбчето, сега пък друг дерт/харесвам я тази стара дума/ - счупи се телче на скобата, след неколкократно разкатаване до Търново уж да закрепим нещата снощи най-сетне я оставихме за ремонт...та така...

Бърррр, стоя тук с мокра коса и мравки ми лазят по врата, ама децата заспаха, как се суша със сешоара...да изляза на терасата - не става, ама че дилема...

# 674
В тези тъй празнични дни, в които едни вълшебства се случват, идвам да се разпиша и аз и да кажа, че много ми липсвахте. Изчетох цялата тема, за да съм в час с всичко, което се е случило наскоро (за по-отдавнашните неща прецених, че са останали в миналия месец и така), за да мога да се включа адекватно.  Peace

Най-важното - честит да е Андрей! Алекс, честита рожба, да е жив и здрав малкия юнак, много да ви радва! Страшно е красив, рядкост е за мен да видя толкова красиво новородено. Всички други ми приличат на маймунчета, където се случи да видя на снимка ....  Имаш прекрасни деца, Кати сигурно много се вълнува  Crazy
На теб ти желая бързо възстановяване и тези от болницата да не се правят на интересни, а да ти дават малкия вързоп, какви са тези измислици? А и защо да не искаш да си го видиш и гушкаш, нещо не схванах?  newsm78

После, честит имен ден и честити празници на празнуващите - вие и вашите близки да са живи и здрави, само щастие пожелавам!  bouquet

След това, честити подаръци на оподарените, вашите емоции са искрата, която ме зарежда толкова положително, че не можете да си представите. Благодаря ви за това, което сте!  Hug bouquet

Днес имах щастието, неочаквано и спонтанно при това, да слушам Деси Добрева на живо. Прибирах се от работа и на стадиона, на спирката, на която си чакам автобуса, чувам един ангелски глас и си казвам "Е, не! Не може да бъде!". Влетявам като хала в заграденото пространство, което се оказва фестивал на българската музика, храна и напитки, има барбекю, греяно вино и безплатни концерти с различен изпълнител за всяка вечер. Тази вечер беше Деси. Е, казвам ви, 15  минути хванах от изявата й, но толкова се заредих, пях с нея, емоцията беше невероятна. Тази талантлива жена пя и акапелно на всичкото отгоре. Нямам думи, нямам! Не съм вярвала, че ще имам щастието да я гледам на живо два пъти в една и съща година!  Heart Eyes Crazy Crazy
Заредена съм до дупка за предстоящите тежки дни, които ми предстоят!  Crazy

В работата, сигурно знаете, ми е страшен ад този месец. От миналата седмица не съм се спряла, нямах и един почивен ден, няма и да имам чак до Коледа. По Коледа ще почивам 4 дни, ама то каква ти почивка, само от маса на маса ще се местя  Laughing И след това пак на педал до другата година  #Crazy
Дано поне не ме напусне коледният дух, който се е възцарил в сърцето ми, толкова да го обичам това време от годината, а нямам кога да му се порадвам ...  Crossing Arms Почват много да ми влияят всекидневните разправии с хора, много ме натоварва и имам чувството, че всеки ден съм сопната и сърдита ... ама не можете да си представите с какви малоумници се разправям всеки ден. Дали сега покрай празниците са решили всичките да излязат, не знам, но преди сякаш не беше така ... И едни такива сърдити ...празници идват, усмихни се малко  #Crazy ...Ужас и безумие  Rolling Eyes
Намрънках се! Съжалявам, ама трябваше да го споделя това, то е и една от причините, заради които вечер нямам сили за нищо и директно си лягам ...

Сякаш ще прочета и по-малко книги тази година от миналата ... Защо така ...  Thinking

Тук съм, прегръдки за всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт