Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • На планетата Земя
Алекс, НАЙ-СЛАДКОТО Е!!!!

Вени, не е истина просто!  Crazy Shocked И лични, и лични, мани, мани. Не знам защо заобиколните ме взимат погрешно за енциклопедия по подаръците - звън, какво да взема на едикой си. Звън, какво да си поискам от едикой си, дай ми идея! Звън, онова се е свършило, къде да го търся! Звън, звън!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 646
Ооо, какво хубаво събитие съм пропуснала!
Миличка Алекс, честита ти рожба! Heart Eyes Прекрасен е! Пу- пу да не му е уруки. Hug Да ти е здравичък, послушен (но не прекалено, да не се губи чара и емоцията от това да си имаш малко диване в къщи), да си здрава и ти и цялото ти семейство. Имате си най- прекрасния коледен подарък! Желая ви безброй много прекрасни мигове, изпълнени с много любов и безгранично щастие! Hug bouquet

# 647
Алекс, аз не виждам Андрей, но съм сигурна, че е най-сладкото бебе Simple Smile

Другарче, опаковах, надявам се следобед да отида и да пратя, че трябва утре да е при теб Simple Smile
Нали знаеш, че аз много обичам да опаковам, но не мога да го правя добре Simple Smile та да знаеш с голямо желание и помощник е опаковано, ама не е най-красиво Simple Smile

Ще се включа пак, че не съм прочела всичко внимателно.

# 648
Ах, ах, ах, сладък Андрей  Heart Eyes Пу, да не му е уруки.
Ох, ще си направя още едно, много ги обичам такива малки, сладки Heart Eyes

# 649
  • София
Аааауа, каква спяща сладост, Алекс  Heart Eyes  Party Heart Eyes Grinning Heart Eyes Flutter
Слив, Лотхен, вие сте ми съпричастни по свекървенска линия  Grinning знам аз де да поплача и де ше ме мислят  Heart Eyes Grinning Joy Hug  Heart Eyes
Нези, ми отивам да спя и аз сега с Гушко, не издържам.  Blush
Лу, що не каза за изявата, да те слушам.... много щеше да ми е приятно  Flutter Да се пиша после черпеща от извора  Wink
Като сте тръгнали да си заплювате кой кого - за мен Монсерат Кабаие  Wink Хем на килца ми прилича, хем гласовита като мене, хем напоследък се изявява много оправна със счетоводните дела  hahaha Е, сиа, малко затворче, това-онова, ама то половин година, като кратък курс в Академия брях.....  Flutter  Joy
Отивам да нанкам  Tired

# 650
Алекс,прекрасен е!!!  Heart Eyes Пу-пу! Да му изядеш бузите!!!  Simple Smile
Маришка,разсмя ме с таз Монсарад Кабайе! Скрита лимонка се оказа тя!  Laughing
Хайде,отивай да спинкаш!  Hug

# 651
  • ГОре на черешата...
Леле, Алекс, голям бузан, съвършен Heart Eyes! Трябва да изровя отнякъде снимка на Андриан на 1 ден - като копие му е, да знаеш, то това от килцата, хихи Laughing...

Петяя, Нези, благодаря за прекрасните картички и още по-прекрасните пожелания Hug! Стоплихте деня ми Heart Eyes!

Беж да правя чепик Crazy...

# 652
  • София
Алекс,като слънчице е!

# 653
  • София
И аз си имам картичка от Нези, ураааа! Ама много е красива, радвам й се от сърце, а пожеланието също е страхотно! Благодаря, мила Незинка! Hug Hug Hug

Алексче, и аз не мога да видя бебчето (може би довечера у дома ще успея), но съм сигурна, че е съвършен! Прегръдки! Hug

Миленце, благодаря за линка!  Hug  Ще пробвам тези меденки и аз. Доколкото разбрах, важно е човек да не ги препече (т.е. да не стават кафяви), за да останат мекички, нали така? Embarassed

Лени, хм, дали е възможно да си ми колежка? newsm78 (ако Лени идва от Елена, опасявам се, че не ... нямаме такава колежка по майчинство ).

Венка, да ти призная честно, всъщност ми се ходи на някакъв клуб с музика на живо (за предпочитане или джаз, или рок), но с приятели, а не служебно...  Mr. Green

# 654
  • София
Мариета   Hug Hug Hug Hug

# 655
Ух да се добера и дотук...
Мариет,да е жив и здрав татко ти!
Дани и твоето име да е здраво!
Емии,този Андрей наистина е най-сладкото бебе на света Heart Eyes
Оле,изпуснала съм нашата чаровна Лу,кофти...
Довечера съм на разкрасителни процедури,че утре ще съм на банкет!
Ох,Сливенце мило,сега като ти сложиха дренаж поне не боли нали,оправяй се!
Вени днес е петък нали Simple Smile
Ай бегам...

# 656
  • На високо
Здравейте, момичета Simple Smile!
Видях най-най-сладкото бузанче на света Heart Eyes! Алекс, само за мачкане и гушкане е Анди Hug!
Дани, честит имен ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива!

Мариет, да е жив и здрав татко ти! Да се обичате и подкрепяте и да отпразнувате весело юбилея му! bouquet
А зелената папка "Коледен подарък" не съм я сглобявала аз. Такива комплекти на различни издателства се предлагат в по-големите книжарници. На гърба им пише горе-долу какво съдържат и за дете на каква възраст са подходящи. Не е приятно, че не могат да се видят и разгледат подробно нещата вътре, има един елемент на изненада Rolling Eyes. И аз малко на риск избрах точно този комплект за чудесния Виктор, дано наистина му е харесал Simple Smile.
Мариш, и аз прихнах с твоята Монсарад Кабайе Laughing. Прославя се жената по един или друг начин.
Нели, много ми е сложно това да избирам подаръци за близките си. Не знам какво да те посъветвам newsm78. Колкото ми е удоволствие, толкова ми е и стрес. Особено като не разполагам с толкова пари, колкото би ми се искало. Ти да видиш какви чудеса ще сътворя ако спечеля от тотото... Simple Smile. Но определено ако можех да си го позволя бип подарявала по-скоро преживявания отколкото предмети - екскурзии, почивки, процедури, билети за спектакли, концерти и т.н. Но ти познаваш детето си най-добре и ще откриеш как да я зарадваш Hug
Миле, благодаря и аз за рецептата за меденките! Не съм опитвала да правя до сега, но кой знае, може да ми дойде музата тази година.
Иначе сурвачката ми се получи добре. Малко авангардна се получи украсата Sunglasses, но детето я хареса. Довечера ще разбера одобрили ли са я в училището. Правих я до 1ч., та да му мислят ако не са  Twisted Evil
Слив, добре че намери лек за болката!
Гиг, направи се неотразима! И да ни се покажеш после! Hug
Лек ден на всички!

# 657
Изпратих, изпратих, изпратих Simple Smile към голямата вода Simple Smile
Другарче, утре да се наредиш първо и да чакаш Simple Smile да знаеш, че е важно утре да получиш  Mr. Green Ама сега и да не е утре, пак става, даже може да се зарадваш повече, знам ли Simple Smile

Ама защо така аз не виждам Андрей  newsm78

# 658
Ох момичета идвам да си излея мъката, имах ужасно емоционален ден. Минах през рев и нерви, до сълзи от щастие и мини инфаркт. Няма да ви занимавам с глупости, за щастие майка ми успя да ме изслуша въпреки че и беше трудно, и благодарение на нея сега съм малко по-добре.

Мариет, в Елхово се е получила картичка за мен от теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ме изненада майка като ми каза, ще си я получа още в събота Blush Много ми е хубаво, че си се сетила за мен  Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 18:29 от LofYou

# 659
  • Варна
Привет и от мен  Hug

И аз днес имам емоционален ден мама си дойде от чужбина не бях я виждала цяла година ,сега съм много щастлива  Blush

Бебе Анди е голямо сладурче,Алекс прилича ми на Кати  Hug

Лофче,мило надявам се вече си по добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт