Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 693
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Дани , честит имен ден ! Бъди жива и здрава , не спирай да се усмихваш и да следваш мечтите си !  bouquet

Сливка , ти ли , ти ли , маймунке златна си моето другарче , ах как само хубава подсказка ми даде с този пощенски код  Laughing Тръпна в очакване да си взема подаръка в ръце ! Благодаря , благодаря , благодаря от цялото си сърце  bouquet  newsm44 А ти отивай бърже днес да зъбчолекар , не може да се стои така , уххх , дано много бързо отшуми болката .  Hug  

Нели , виж какво секси жена си , тез дядковки , беж от тях , виж ако звънне някой пожарникар , банкер ......  Whistling  Mr. Green  Joy

# 631
  • Пловдив
Добро утро, благодаря за кафето Мариш.

Дани честит имен ден да си жива и здрава и много щастлива.

Мариет да е жив и здрав татко ти. Радвай се на всеки миг с него...бащите са мъжете, които завинаги ще обичат своите момичета.

Слив не се оплакваш, а споделяш! Дано бързо откриете проблема и болката спре.

Тук е мрачно, ще ходим със сестра ми до мола, че има банкет и иска да си купи нещо. А. може да идва по-късно...
Другарче днес ако успея по-късно може да ти пусна подаръка, но не съм сигурна че ще успея, защото умната ми главица забравинда купи опаковъчна хартия...

# 632
  • София
Много сте готини всичките! Hug Hug Hug

Изкефих се да изчета вълненията на новите оподарени - честито, Дев и Анджелина (Гиговче, ходи ти много тоя ник! А аз си запазвам Джулия Робъртс  Heart Eyes, да не вземе някой да си я заплюе преди мен!  Mr. Green) Браво на Нара и Авлига! bouquet

Маришче, аааааа Милето е голяма домакиня, ако знаеш само какви питки върти, страшна е! Hug

Момичета, дайте изпробвана рецепта за тесто за меденки, които да не стават твърди, че мисля да направя тоя уикенд дето идва и няма да има много време да омекват до Коледа.  Hug

Снощи имахме фирмено парти, но аз не ходих, останах си у дома с книжката (хич не съм купонджийка като Анджелина значи!  Embarassed)

Мариетка, честит юбилей на твоя татко, да ти е жив и здрав! bouquet

Дани, честит имен ден, с радост да си носиш името! Hug

Алексче, ела да кажеш какво прави голямото бебе Андрей, дадоха ли ти го да го кърмиш? Hug (Моите деца са родени 3,200 и 3,150 - чудесни бебета за нормално раждане  Heart Eyes).

На всички - хубав ден пожелавам! Hug Hug Hug

# 633
Добро утро Hug

Не съм чела назад, ще се поправя след малко. Сега влизам да поздравя Лу Simple Smile

Лу, чух те тази сутрин по ФМ+. Ама ти си била много сладкодумна Simple Smile. Така увлекателно и с любов разказваше за книгите, че ми се прииска да прочета всяка една от тях  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 10:54 от evilan

# 634
  • на североизток от Рая
Лу, жалко, че не съм знаела, за да те слушам и аз. Винаги съм искала да знам как звучи гласа ти.  Heart Eyes

Време настана да се подготвям за работа. Пратих тук там като едно птиченце съобщения, но ще отговарям ако ми пишете чак довечера.

Гуш и хубав слънчев ден!  Hug

# 635
О,нашата Лу е много сладкодумна! И е такава чаровница! И все интересни неща разказва!  Heart Eyes
Нели,не знам какво да те посъветвам.  newsm78 То и на мен всеки път ми е голяма чуденка. Ние тази година така или иначе бяхме решили да купим на Теди ски и обувки,та това ще е Коледния и подарък.
И Кали ми даде чудна идея с тази книга за оцветяване Хари Потър. Купих книгата,комплект принадлежности за оцветяване и вътре ще сложим ръчно направен от нас ваучер за ски и обувки.(няма как без нея да ги купим) Сети се за нещо,което е споменала ,че иска,нещо което иначе няма да си купи,защото е глезотия.  Peace
Аз вече приключих с всички подаръци и съм много доволна!  Crazy
Алекс и аз те чакам да разкажеш за първата ви среща с бебе Андрей!  Hug
Дани,честит имен ден! bouquet
Мариетка,да е жив и здрав тати!  bouquet
Сливче,бързо да минава зъбчето!  Praynig
Нарче,ти си душа златна! Heart Eyes  Как хубаво си изненадала Нели!

# 636
Дани, честит имен ден! Здраве, здраве и пак здраве желае на теб и твоето семейство!

Мариет да ти е жив и здрав тати и още дълги години да се радвате един на друг Hug

Ха-ха Слив сама се издаде душицо Laughing Hug Като миналогодишно другарче на Нарче и аз те разконспирирах с тоя издайнически жокер. А сега ни остава само да я чакаме да опищи темата Party

Май е била тежка нощ за доста форумки ooooh! Слив иди да го видиш тоя зъб, че е най-неприятната болка Sad Hug

А Лу за кое издателство работи? Предполагах, че работи в този бранш, с тея ревюта дето прави и с хилядите изчетени книги.

Алекс да цунка две сладки петички от мен Heart Eyes

Лис наистина се позагуби Thinking

# 637
  • София
Ходих,сложи дрен.Смята,че има възпаление на венеца.Утре след работа пак ще отида.

Аз,за пощенския код  Blush само попитах.Не съм казвала,че съм аз newsm78, но ако дойде нещо за Нарето,няма да го връща,я  nuts

Дес, само ще ти кажа"благодаря ти  Hug", щото аз някак се срамувам.

А,как съм изпуснала на Лу гласчето  Hug

Нези, избрали сте страхотен подарък.Моят Марти сега е на тема сноуборд и реве да му купим.Дъска и автомати.Ама ние като не караме,защо да ги държа само на склад.Още не сме решили нищо с баща му,единственото нещо,което забелязвам е,че желанията му все повече преминават финансовата граница.

Иначе по въпроса за бебетата,моят се роди 2850.Нормално изстрелян.Точно като тапа.Аз с моята физика не мога да си представя да родя по-голямо бебе.

# 638
Слив,ние сме скиори цялото семейство и такава покупка е оправдана. Просто досега се въздържахме,защото кракът и растеше, тя самата,също и трябваше да ги сменяме всяка година. Сега решихме ,че е време и тя да си има свои.Скъпи са тези неща и си права,че ако не се практикува често,няма смисъл да се натоварва финансово семейството.  Peace

# 639
Здравейте! Hug
Много телеграфно ще мина, защото нямам много време, имам много да наваксвам с четене, чак не знам как ще успея, но ще ви изчета при първа възможност. Heart Eyes Моето момче, живот и здраве утре се прибира и аз съм в предпосрещаща треска. Mr. Green За това знам, че ще простите нередовността ми в последно време. Heart Eyes
Мило другарче, мъничко търпение, днес или утре изпращам. Hug
Гушвам ви много всички. Hug И макар да нямам време за темата, много често се присещам за вас. Надявам се всички да сте добре, да сте здравички и с достатъчно предпразнично настроение. bouquet
Прекрасен ден ви желая. Heart Eyes

# 640
Момичета, изписали сте света от вчера Crazy

Пете сърчице, казвай кое парти изпусна, да не ми се окажеш колежка Laughing аз бях снощи, доволна съм видях си милите колеги, другарчета Heart Eyes
Слив, да минава зъбчето. Радвам се, че Марто е по-добре. А за финансовата граница те разбирам...аз затова още се мъча да не купуваме скъпи играчки отсега...ами той е на 4, представям си после ooooh! една майка ми каза, че купила меч на сина си на междузвездни войни 120лв. и аз еи тъй Shocked
Дани, честит имен ден. Жива и здрава да си Simple Smile
Мариет, честит празник на татко ти. Още много рождени дни да празнува:)
Аз също не карам ски....все ме е страх да не падна, да не си счупя нещо и така и не мога да се престраша.
Честито оподаряване на Дев, Нели и Анджелина Hug и аз с молба за повече инфо за зелената книжка Embarassed
Нели, колко голямо е момиченцето ти? Може ваучер за нокти, прическа, масаж, такива неща Flutter
Нарче, хайде идвай да викаш Mr. Green
Миле, чакаме сладки Grinning
Кости, почивай си повече душко Hug
Алекс, как е Анди, спокоен ли е Hug
Точкова, радвам се, че се разписа Hug
Лофче, ти откри и май ще закриеш сезона на подаръците Mr. Green

# 641
  • На планетата Земя
 Hug

Прегръщам ви, момичета!

Нещо напоследък не ми остават сили и концентрация да ви наглеждам сериозно. Заливат ни тук и с едни справки, 100 пъти се промениха едни числа, други ги искат разбити до молекулата, глава не ми остана вече!  Sad Още мъничко!

Алекс, браво за мерките, теглилките и твоето възстановяване!

Петенце, аз правя тестото по рецептата на Джули, ето линк http://natalyna.blogspot.cz/2015/12/02-2007-800-280-120-5.html

Правя обаче малка вариация, която не е водила до грешка - слагам просто 3 яйца, не се занимават с тези жълтъци, в противен случай с белтъците ми се налага да правя едни забравени сладки, които са много вкусни и калорични. Последните два пъти бях сложила подправка смес от ЛИДЛ с всички мерудии вътре, ако нямаш такава - канела, джинджифил, кардамон, карамфил, бъркаш на око.
Ползвам винаги пудра захар, защото имам чувството, че тестото добре я поема. Меся в машината за хляб, ако се налага мъъъничко брашънце добавяш. И го оставям да почива в хладилника (както и в момента съм заложила едно, че утре за танците на Ади искам да правя разни неща). Като почна да режа, вадя си парченце, разточвам, нареждам... и така малко по малко вадя от хладилника, за да остане твърдо и по-лесно да се работи. На плота поръсвам брашно, за да не лепне.
Содата я успокоявам с лъжичка кисело мляко.
Пека ги около 10 минути.

Това е в общи линии.

И аз не съм много по нощните изяви. На това коледно тържество минах само с хапването във Вила Виктория. Изявите в пиано бара ги оставих на младите.

Слив, радвам се, че момчето е по-добре. Той след време ще започне сам да си ходи на сноуборд с приятели, няма вас да пита. А сега като ходите, той под наем ли взима. Колко лева давате за наем на сезон? Ей такава някаква калкулация трябва да се направи. Има и много добри попадения втора употреба, вършат същата работа.

П.С. Ленинка, ето:

Скрит текст:

Това не е върхът на кулинарното изкуство, тук има страхотни майсторки, които .... мммм  Heart Eyes

# 642
Милеее, край, ще правя и аз в събота...много са хубави, много Heart Eyes

ПС. теглихте ли си късметче от мамата Crazy
Моето: Здрави деца и пълна къща, доброто твое многократно ще се връща!  Heart Eyes

# 643
  • Кърджали
Привет и от мен. Не съм ви забравила,  просто до сега лежах и ми пускаха системи. Преди малко се раздвижих (и това мина леко) и веднага изтичах да си видя дребчо. Надявам се до довечера да ми го дадат (казах им че съм готова да е при мен.) Има вариант да ме накарат да чакам до утре.
И така. Да ви запозная официално с Анди.

resim upload servisleri
Да, знам че всички бебета са сладки и малки ама това е особено сладко, тъй да знаете.

# 644
  • София
Оле, Алекс, прекрасен е, мамина душица сладка! Пу-пу!
Миле, и аз така се чувствам разсеяна, ангажирана не само със служебни, но и с някои лични неща..., някаква лудница ми е. В този смисъл напълно те разбирам, Пете, че си се сгушила у дома и си си спестила коледния купон.
И какво исках да кажа още, не помня  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт