Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 694
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • На високо
Тити, твърди сте значи в решението си да се върнете? А момченцето ти какво мисли? Но той май е мъничък още и 5 години са твърде много време за него за да се притеснява от сега.
Гигова, обичам те, да си знаеш! Hug Голям образ си! Grinning
Честит подарък на Дев и на Нели от прекрасното ни другарче Нарче Grinning!
Алексче, скоро ще си хапваш каквото ти душа поиска! И юнак имаш да храниш! Ти ги раждаш отгледани, а аз моите все маломерни ги снасях - и двечките бяха под 3кг, макар и доносени. Но после си наваксват Grinning.
Ох, оставям ви, че трябва по нощите да правя сурвачка. Днес второкласничката не е смогнала да я направи в рамките на часа и даже я взех разплакана от училище, че само тя не успяла, а за утре госпожата искала сурвачката да е готова. Но тази вечер имаше тренировка и време за труд и творчество не остана. Сега сурвакарката ми е много уморена и трябва вече да си ляга, а аз се захващам да нижа пуканки и гевречета Laughing.
Та лека ви нощ!

# 616
Авлига, да решението ни е окончателно, искаме да се махнем от огромния срес и да се порадваме на живота. Едиственните ми притеснения са за детето, расте в различна среда, възпитаваме го по различен начин....а и като се върнем ще продължи в американско училище. Не знам дали е правилния избор, за нас е, за него....надявам се след време да ми каже благодаря.

# 617
  • София
Момичета, с вас коледния дух е много по-осезаем  Heart Eyes Нарчето и Авлига много са се постарали, разгледах с кеф всяко детайлче  Crazy, старах се на Нарка вкусотиите да не ги зяпам прекалено   hahaha Честити подаръци на Дев и Гигич, да ви държи коледната влага дълго-дълго покрай тях  Hug
Аз съм на работа и понеже съм вече на 22, неспането нощем ми се отразява..., та ще бъда кратка  Crazy
Точи, красота е това - бременна жена, която си похапва  Flutter
Мариет, ти каквото и да направиш, все ще е вкусно... Гледах и на Милето сладките - ама и тя била майсторка, брях, изпуснала съм я  Party Начи само аз, Вени и Кали сме пишман домакините.  Crossing Arms
Имам си свеки на гости  Crazy Мдаааа....
Алекс, добре дошъл на малкия Андрей  Heart Eyes Да е здрав, щастлив, да расте в благоденствие и много да ви радва! Това е то новина по коледно му  Heart Eyes А ти се възстановявай бързичко  Party
Лофче, честит празник и на майчето ти, да ти е опора и радост (както и ти на нея) още много, много години  bouquet
Добреее... налазило ме е яко, а ми се спи, та две не виждам. Нинам как ще се оправям  Confused

# 618
  • София
Я да видим сега кой вече е буден.... (или кой не е лягал изобщо)  Mr. Green

# 619
Мариш веднага си взимам кафе Hug
София беше доста неспокойна цяла нощ и спах на пресекулки. Как ще издържа днес, не знам Tired

Сваке във вихъра си си Heart Eyes Hug Ама то няма как да е иначе, след такава лавина от подаръци. Браво на Авлига, справила се е повече от страхотно bouquet
Нарчето също Heart Eyes Дев честито Hug

Това за сега ... трябва ми кафе Crazy

# 620
ДУ!
Взимам си кафенце!  Heart Eyes
Мариш, как издържаш? На мен точно това ми беше най-трудно докато гледах Ани-да не се наспивам и на другия ден да съм в кондиция да се грижа за нея...
Хубав ден на всички!
 Hug

# 621
Ха добро утро , прекрасни ! Наспахте ли се ?  Hug Маришка , грабвам кафенце , че от сънища цяла вечер имам нужда от силно разсъняване , то момичетата едни пожарникари едни чудеса ме карат да сънувам , мисии , мисии имам  Joy

Дев , другарче мило , ужасно съм щастлива че успях истински да те зарадвам и да почувствам радостта ти макар и надалеч от мен ! Викаш и ти не си поплюваш , набързо изправи косата на пощаджийката  Joy Нека , нека , весело да бъде ! Много те гушвам и още веднъж казвам : за мен беше чест и истинско удоволствие да ти бъда другарче ! Надявам се и искрено искам следващото кашонче да мога лично в ръчички да ти го дам ! Прегръщам те !  Heart Eyes  Hug

Нели , радвам се че макар и много скромно , подаръчето те е зарадвало и съм била причината да се усмихваш . Да , мисля че много говорихме и стигнахме до едно заключение - мили сме си една на друга , а за мен това значи много . Благодаря ти за всичко , обичам те !  Heart Eyes

Гани , защо така те мори този грип ? Вземи по - сериозни мерки , девойко  Hug

Честит ти дар , Гигоооовчеее , ама много хубав подарък е спретнала фината Авлига , имам удоволствието лично да я познавам , страхотен човек ! Целувки и за двечките !  Hug

Алексче , как се чувстваш днес ? Идват ли силите обратно . Да нагушаш много Анди от всички ни !  Hug

Кости , няма ли начин да си почиваш повече днес , май доста се изтощаваш ?  Hug

Кое ли е моето другарче  ? Другарче , не се притеснявай , не бързам  Hug  Heart Eyes

Хайде отивам да допия кафето и пак тръгвам , ще се включа от работа  Hug

# 622
  • ГОре на черешата...
Добро утро bouquet!
Уха, Мариш, какво кафе Crazy!
Нарче, знам аз, че не бързаш, затуй се подмотвам Flutter...
Нези, ти и патък лми искаш да турна в кашончето ти, ммм Whistling?

Нели, честит ти дар bouquet! Важен е за теб, а и думите, които си написала към Нара, онова "прости" в края - ето това е големия Човек Heart Eyes!

Гигич, стра-хо-тен подарък, супер Peace!!!Авлига, моля те ако не е тайна, издай повече за Коледния подарък в зелената папка - и без това се чудя какво да вземам за дребния, звучи ми супер интересно, а ако Гиг събере време и сили да снима отворен много ще ме улесни. Ти ли го събра или ги има така готови/:амза съм и досадна Embarassed.../

Айде, изчезвам за още едно кафе, че едното ми очо не ще да се отвори още Tired...

# 623
Добро утро!!!

Благодаря за кафенцето, Маришка....

Да ви почерпя, макар и виртуално за именния ми ден....

Гиговче, със страхотни подаръчета те е зарадвала Авлига...

Гани, бързо възстановяване.

Алекс, да нацелуваш малкия Анди...

Успешен ден!!!

# 624
  • ГОре на черешата...
Дани, честит имен ден bouquet! Здрава и щастлива бъди Hug!

И аз да сложа сладичко, днес моят тати става на 70...

# 625
  • София
Добро утро,

Снощи писах, писах и батерията на лаптопа падна  Tired Tired Tired

Честити подаръци на Дев, Джоли( Гигова, време е да смениш ника), Нели, Елинка. Изпускам ли някой  newsm78 newsm78
Браво на Нарчето и Авлига. Страхотни емоции сте донесли на тези дами.  Hug Hug Hug

Алекс, бързо да се възстановяваш и да се гушката с бебчо вкъщи.
Гани, умори го този грип, стига той те е морил.  Hug Hug Hug

Дани, честит имен ден, бъди жива и здрава.

Мариета, чести празник. Да е жив и здрав татко ти.

Маришка, и кафе и бисквитки се черпя веднага.  Hug

Хубав ден.  bouquet bouquet bouquet

# 626
  • София
Ох,точно това ми трябва!
Кафенце,почерпка,че...
Скрит текст:
снощи умрях от зъб.Сега си търся зъболекарката да видим къде точно е проблема.Мрън,не мрън,просто последните две страници само се оплаквам.

Дани, здрава да си!Честит имен ден!

Мариш, цяла нощ те мислих,нали не можах да спя се сещах,че не съм ти пила кафенцето скоро  Hug

Нари, и твоето подаръче ще дойде,не се притеснявай  Heart Eyes, я помисли ти като дава своя адрес на Нели,беше ли написала пощенския си код?

# 627
  • на североизток от Рая
 Добро утро и от мен!

С кафето съм, но вземам и от сервираното, ще се подсладя и с почерпките и бързам да честитя:

Дани, бъди здрава, обичана и много щастлива! Нека да чуваш името си само с добро, бъди много, много щастлива!  Hug

Мариетко, честит рожден ден на най-големия от любящите те  и свидни мъже! Да е здрав, да ти е опора дълги години!  bouquet

Големи думи си ми написала, понякога не заслужавам такива.  Blush Но благодаря!

Снимах си подаръчето от Нарчето, днес и дъвки от нея ще дъвчааа.  smile3502 Обожавам дъвки, ей, същинска Аричка съм.

Авлига, направи ли сурвакничката снощи?  Grinning Сигурно е най-красивата. Моите ученици правиха също, за училищна изложба. И тримата са наградени, утре ще им дават наградите. И синът ми е награден, но той участва със сурвакарско наричане, измислено от него, такова едно, нестандартно.  Crazy Laughing

А и да ви питам, особено мамите на по-големи дъщери, Нези например,  newsm78 - идеи за подарък за голямо момиче. Трудно ми еда избера нещо за дъщеря ми, не искам за всяко нещо да е с мен, да пробва, да го види. И момент на изненада искам да има, но тя не харесва какво да е...Отново изпаднахме в шах с баща й.  Confused Ако дадете някаква идея, ще ми помогнете много.

К`во става, бе,
Скрит текст:
за няколко минути двама дядовци ми се обадиха.  Rolling Eyes Crazy Party

Алекс, пак мисля за теб, но този път и за Андрей. Пиши как е, гушна ли го вече, подуши ли гушката му, огледа ли го, това ми е любимо - да гледам бебе и да попивам красотата и съвършенството му.  Heart Eyes babyuu newsm76

Нара,  Hug Hug Hug, това стига!

Хубав ден, слънчев, щастлив и да сте обичани!  Hug Hug Hug

# 628
Охооо, темата пълна с добри новинии !

Алекс , добре дошъл на Андрей ! Да ти е здрав да те оставя да спинкаш!

Джоли, Анджелина, честит прекрасен подарък !

Мариета, ЧРД на татко ти !

Мариш, съчуствам ти от сърце за гостенката, дано да е за малко !

Честит имен ден на именяците ! Дани, бъди здрава !

Ули, къде си чадо ? как си ?

Сливко,  да ти минава зъба.

Бела, давай смело разкажи малко за себе си  !

Лис се затри много !

Нели, за какво ти се обаждат дядовците ?

Боже и сурвачка трябва да правя..... Тази година  изоставам сериозно  ни сладки, ни картички, нищо  . Отивам да се срамувам  и да довърша работата за годината.

Дано изгрее слънчице скоро !
 Hug

# 629
Добро утро  Hug

Честит ти подарък Гиговче  Heart Eyes Heart Eyes

Снощи приключих с покупките за моето другарче, ММ за малко да ме прати да пътувам и аз с пакета щото обиколихме 4 магазина и аз във всеки харесах по нещо, но докато ги разгледам всички и после пак се връщах и в 4те да купя нещата и стана 8 вечерта  Heart Eyes Поне съм доволна  Blush Мислех да взимам да опаковам днес на работа, но закъсняхме сутринта и торбата остана в нас, довечера ще е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт