Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 696
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Слив, не са...

Чак ми се прииска да си купя обувки Simple Smile

# 601
Нищо не съм чела назад после ще се върна, че съм в еуфория!!!!

Имам си подарък newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Авлигааааааа, другарче прекрасно и любимо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Подскачам, как само искам да те нацелувам newsm68 newsm44

Ох, такива кушии бяха, отивам да пускам подаръка за моето другарче и пощаджийката ме посреща(понеже ме познават там вече Simple Smile ) с един голям пакет и аз й викам, имаш грешка, аз идвам да пращам, пък и нямам известия, а тя, ама нали ти си Анджелина Джоли(това за да не си разкрия тук на всеослушание името) и аз й викам, да аз съм, ами това е за теб и аз щях да се гътна, викам ей ся пускам на другарчето и ще си го взема....а после...ох, нИ мога...няма да говоря, ще замълча известно време Whistling майчице ooooh! Shocked ooooh! Shocked Ще ви разправям по нататък куриози разни...
Сега по важно, снимки с картинки:

Кашон, леко хлътнал отгоре, викам си майкооу, ся се счупи китайския порцелан Laughing
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376356.jpg?r=0

Вадя втора готина кутия, амаха тез маймуни кво са слагали отгоре, не ги е срам, ще ми смачкат най-безценното:
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376357.jpg?r=0

Обаче, нищо подобно, отвътре излизат едни красоти, една любов, една прекрасност!!!!
Ето всичко накуп:
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376358.jpg?r=0

И сега едно по едно...
Най-най-най-желаната книжка от мен, наистина не се шегувам, даже миналия ден в темата В момента чета казах, че много искам да я прочета точно нея и тъкмо се чудех, ако не я получа де, от кого от вас ще я искам за прочит Simple Smile А за детето, божке, там наистина  е нещо жестоко, ако знаете малкият как се зарадва, а пък майка му още повече, нямам думи....така мило ми стана мила Авлига, че си помислила за моето дете и си му взела нещо толкова интересно! Както ще видите на снимката по долу, в тази зелената детска папка има: Книга с коледни разкази, два, цели два романа с приключения и загадки, книга за бъдещи детективи,тефтерче,стикери,етикети, дисплей за коледни картички,коледна играчка за изрязване, просто нямам думи, не съм ги снимала всички извадени, но то толкова се вълнувах, може по натам да го направя Wink И ще ви издам една тайна, защо Авлига ги изпраща, но това после, след този важен пост  Wink
Ето:
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376359.jpg?r=0

Продължавам, ще ме извините и изтърпите, моля ви Hug

Сладичко за душата, Авлига сигурно е прочела, че ИОН-ският шоколад ми най-любим, ако не го е прочела, значи й е проработил оня нюх за който после ще ви кажа  Grinning
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376362.jpg?r=0

Следва страхотна картичка, писмо, което ме трогна почти до сълзи и което ще пазя и прочитам отново и отново...и най-интересния и оригинален подарък, джобна лампичка за четене на книги с батерийки, закача се на книжката и може да се мести и огъва,, невероятно е, толкова идейно, а на мен това ще ми свърши супер работа, защото ММ постоянно се цупи че вечер чета на нощната лампа, а тя му блещи Grinning
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376363.jpg?r=0

И нещо за душата и тялото, много хубав крем за ръце, лице и тяло, който мирише страхорно и вече е изпробван и също толкова страхотно стои на кожата, супер е, аз откога се каня да си взема такъв голяма опаковка и да се мацам, че ми е суха кожата, много добре ми дойде. Един прекрасен дървен бухльо, талисманчето на темата, който веднага кацна в спалнята ни и няма да излезе оттам Wink и един керамичен снежко-камбанка, гооолям сладур, вече е на централно място в хола ни и даже сега докато пиша му се любувам Wink
http://media.snimka.bg/s1/5066/036376364.jpg?r=0

Емиии, няма такова щастие, повярвайте ми деца мои Crazy
Знаете ли кое най-много ме трогна от всичко, писмото, да писмото, защото там имаше толкова мили и искрени думи, изпълнени с толкова доброта, честност и любов!!! Отдавна не бях получавала и отдавна някой, който не ме познава лично, ме е прозрял и опознал толкова добре и е толкова мил към мен и към семейството ми!!!

Просто стана много дълго и прекалих, затова искам с две думи да кажа:

Благодаря ти мила Авлига, за цялата любов и щастие, които ми прати и които нахлуха у дома като отдавна чакани и желани гости и така уютно се настаниха в сърцето ми!!! Прекрасна си, пожелавам на теб и на семейството ти(и на твоите сладки малки муцунки специално) незабравими коледни празници, една успешна нова година за всички и много здраве, щастие и късмет във всяко едно начинание!

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 21:26 от Гигова

# 602
  • София
Ох, бе, момиче такова развълнувано  Heart Eyes! Честито, Аджи (по фамилия Джоли), а за книгата, която ти е избрала Авлига, ще кажа само, че това е роман, който е чудесно да получиш като подарък   Hug!

# 603
Гледам гледам, май само аз съм до много голяма вода....Слив да не си ми пратила на мен  Laughing

Алекс, честита рожба bouquet Добре дошъл Анди, желая ти щастливо детство изпълнено с много забавления и мечти.

Алекс, покани приятелки...нека да изиграят ролята на феи и да наричат. Да напишат писмо на малкото ти момче, а то да ги отвори като навърши 18.

Сега ли трябваше да покажете тези обувки, а. Имам един карт пълен и не знам как се сдържам...да си признае, кой ги пусна? Той ще ме прибира като ме изгонят от къщи.

Яхнала съм метлата, да видим къде ще избие. Имаме ужасно много работа(за това и не пиша), наемаме нови хора и се опитват да сложат в моя дипартмънт едно същество, което хал хабер си няма къде е.... просто умът ми не го побира как ще го контролирам и как ще пищят другите, че трябва да покриват и нейната работа. Аман от политики... Оплаках се, ама още съм на метлата  Twisted Evil

# 604
Гигич,големи емоции! И нас ни развълнува!
Браво на Авлига!  bouquet
Айде и нея я отписвам и кръга от заподозрени се стеснява!  Wink
Честито и на Дев! Видях снимките на друго място и се изказах-нашето Нарче,знае как да зарадва другарче!  Heart Eyes
 Мариетка,сега обувки ли ще правиш? Пак няма да ти остане време за мен!  Mr. Green

# 605
  • Пловдив
Джоли, честит ти дар.
Прекрасности самомсе размятат в темата ни.

# 606
  • София
Тити, имаш право да стоиш на метлата само докато ти свърши горивото  Whistling.Днес и аз бях на нея.Кръжах,кръжах,пък накрая се приземих.

Гигова, думи нямам  Hug, а поста ти е един път.Личи си,че си адски развълнувана и ...прочие...Честито!Авлига е просто прекрасна,иска ми се да се запознаеш с нея  Hug

# 607
  • Кърджали
Гиговче, честито оподаряване.  Браво на Авлига.  И метни насам едно бонбонче, много ги обичам.

# 608
  • на североизток от Рая

Щастие!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошъл, Андрей! Да расте здрав този малък голям мъж. Мама Алекс с любов да отгледа прекрасните братче и сестричка! Алекс, развълнува ме, прегръщам те! Добре ли си сега? Щастлива си, това  е сигурно. Красиво име сте избрали, така се казва кандидат зетят ми. Crazy

Гигова, какъв страхотен подарък! И колко емоция има в думите ти. Разбирам те, нъл знаеш. Прегръдки  и за Авлига,  и за теб!  Hug Hug Книгата ти подарък е страхотна!  Heart Eyes

Дев, Наричка те е посипала с обич. Радвам се и на твоите емоции.  Hug

А аз днес също имам пакет от Нара. Но го отворих тази вечер, а го взех още наобед. Ей, объркан ден, изморителен и натоварен. И аз като Дев само поглеждах към кутията и чаках мига да остана сама и да я отворя. Стопли ме това момиче. Нарче, така се просълзих като четях, да знаеш. И ти знаеш, че има защо, но тук не бих го писала на всеослушание. В картичката беше написала такива мили думи, писахме си и ЛС, но друго е когато е на картичка, някакъв ток премина през мен. Има си дъвки, не съм Аричка, но ще дъвча и аз.  Joy Имам си прекрасен тефтер, голяяяям пакет бирени фъстъци, че това момиче явно добре ме чете, пратило ми е жизнено необходима храна. Имам и играчка за елха. Ще ги снимам, играчката ще е на елхичката ми, Нарчо! Hug Много съм развълнувана, не знам, не знам какво да кажа на Нара...Дано доброто де те следва, мило момиче! ЗабравИ миналото, и най-вече горчилките, особено тези, дошли от мен към теб. Прости!  Praynig

Авлига ме трогна, вкупом с Елинка. Помня жеста на Ели в една от игрите, когато Авлига не участва.

Ех, доброто съществува! Тук поне се усеща от всички.  bouquet

Обичам ви много, мили момичета! bouquet

# 609
  • На високо
Ау, скъпа моя Анджелина Heart Eyes, много ме похвали, а не трябва....  Blush
Не ме бива в опаковането, а и не намерих по-здрав кашон да пъхна кутията в него, че да не се мачка кутията. Добре, че нямаше китайски порцелан Laughing!
Чувствам се щастлива, че те зарадвах! Много!!! Hug Hug Hug

# 610
  • Кърджали
Нели,  благодаря,  добре съм. Ако раната не се обажда от време на време, ще забравя че съм оперирана. Щастлива е меко казано, принципно не показвам чувствата си много много, но съм някъде из небесата (няма да се блъскач в облаците на Нарчето). Името е ясно е хубаво, от доста време си го харесвам.
Почна да ми се приспива. Та няма да е лошо ако успея да поспя. Мразя да спя по гръб, а тази нощ се налага (няма да съм аз ако не измрънкам).

# 611
Малеее, ми то имало такава хубава новина в темата, а аз чак сега разбирам....то от емоции...

Алекс, честита рожба!!! Да ви е жив и здрав Андрей, да има щстливо детство и късмет в живота! А на теб бързо възстановяване и едно послушно и усмихнато бебче! Кати да му се радва и да го гушка, а тате да е щастлив!
Ама голям юнак бе ooooh! Grinning Hug и моят се роди голям: 4,100, добре че беше секцио, а не като Мариетка  Whistling Laughing
Алекс, ще ти метна бонбонки, изобщо хапва ли ти се нещо сега Sick, дано да си добре Hug

Оле напред как щях да се...ама по натам ще ви разправям Laughing

Майко, тая седмица, освен че съм като Милето, затрупана, направо смазана от работа защото годината свършва, ами и пак сега в петък съм на банкет, вторият ми, той ще е на Търново, утре на фризьор и т.н. всички разкрасителни процедури, подарък пратих-получих, абе емоции големи Crazy

...
Нарче как беше съня? Надавам се си се сетила да вмъкнеш и мен там, та да не скучае свакята Mr. Green С френския пожарникар едва ли ще могат да си приказват за книги Laughing

...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ич няма и да си говорим Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil
Ето го пожарникаря, показвам специално за Нарчето, за да има идея кого да сънува Laughing
http://www.-spam-.com/wp-content/uploads/2015/12/4906360-800-144 … f6024-535x746.jpg

Вие бихте ли си говорили с този човек? На френски език да, обаче иначе Mr. Green, френска любов ще бъде Laughing
Но сваке, ти ще дойдеш разбира се, отвреме на време ще имам нужда от женска компания Laughing, особено твоята Heart Eyes

Ох, как ще заспя сега от толкова вълнения, че и книгата ми криминална, отделно и там нерви Фърлям Laughing, обаче като си светна с новата лампичка от Авлига, до сутринта ще съм изхабила батериите Grinning

Айде лека ви нощ Hug

П.С.Нарче, лягай си кака, че да може по дълго да сънуваш всички действия, да не докато вечеряме да се събудиш и да увисна разочарована за другата част Laughing

2. П.С. Знам, знам Нелко Mr. Green, ама утре ще ти драсна едно ЛС, че сега много ми дойде емоцията и ми се доспа...

3.П.С., да Авлига, много ме зарадва, утре ще ти пиша Wink

Отивам да въведа контрол, че малкия трябва да ляга, извинете, но ще се оттегля в покоите си, че емоциите идват в повече на една кралица bowuu Laughing

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 22:31 от Гигова

# 612
Ох, извинете ме за последно...
И тук да честитя прекрасния подарък на Дев от Нарчето! Браво на Нара Heart Eyes и честито мило другарче Дев Heart Eyes

Нели, честити подаръчета и на теб от Нарчето, готина си е тя и много добричка, нищо че понякога е вироглава Laughing

# 613
  • Кърджали
Ох, Гиговче, не питай. Не усещам глад но си мисля за храна - един голям шоколад или кутия бонбони също не бих отказала. А тия ме карат утре да ям супа,  нещо което мразя....ще опитам да се прежаля, но после ще ям само каквото искам....и много шоколад  Joy
А аз децата си ги раждам отгледани. Кати беше 4150.

# 614
Я не се оплаквайте...работя от 7.30 сутринта...снощи затворих компютъра в 11.30 вечерта.+ че имам проверка от Американсите митнически власти+ че интервюирам цял ден+ че имаме 2 нови фирми дето трябва да използват нашето SAP (да кажа ли каква каша открих снощи точно там)

Честито на оподарените, определено е голяма емоция... ще се включа в играта след 5 години

Алекс, я се стегни  Mr. Green, все пак си с коремна операция. Шоколадът го прати на нас. Wink

Общи условия

Активация на акаунт