Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте прекрасници,

Гледам доста оподарени, да са ви честити подаръците. Доста празнували - да са ви честити поводите.

Слив, ако съм на твое място ще държа детето гладно, предполагам знаеш, че когато организма е болен се стреми сам да се пребори. Ако се храним се отделя енергия за разграждане на храната, вместо всички сили да се насочват към справяне с проблема. Стиснати палци, да се справите с проблема baby_neutral
Алекс, още ли сте 2 в едно. Тук ме приеха и след 2 часа бяха изкарали бебока  Laughing Стиснати палци за леко и безпроблемно раждане и бързо възстановяване
Лофче, успех с кандидатстването и ЧРД на патерица на мама, да ти е жива и здрава.

Знаете ли каква инициатива имат децата тук? Вместо подаръци за Коледа си разменят книги. Та снощи отиваме в книжарницата да си изберем книга за приятел и попадаме на Коелден концерт...толкова приятно, та чак ми замириса и на Коледа (а да не казвам че тук книжарниците са като клубове и непрекъснато има какви ли не инициативи). Та послушахме музика, разгледахме......днес толкова горд сложи опакованата книга (да си призная ли, че цяла нощ съм рязал снежинки и опаковката наистина стана интересна) под елхата.

не съм забравила за снимките, но ще ги даунлоудвам по Коледа (детето ще кара ски...а аз за да си уплътня времето....).

# 526
  • Пловдив
Гиговче, днес много ме кефиш.

# 527
  • ГОре на черешата...
ИзчетоФ вЪ Crazy. Днес нещо суша таковата, ммм, няма подаръци, ама утре, утре Дев ще пищи hahaha.

Марто да се оправя бързо, класното да се направи блестящо, резервация за Малдивите тази нощ да не се пропусне, дъвки за Аричка да се купят, Алексче утре вече да е мама на двама  Praynig Heart Eyes Hugдруго...кво бешИ newsm78...ааааа, другарче, почти си готово. Утре още мъъъъничко и ако успея да се измъкна малко от тръстиката, ще навестя пощата. Тъй че - да си в готовност тези дни Wink.

# 528
Мариетка,готова съм,бе,пращай спокойно!  Wink
Ох! Изчака ми се чакането,значи!  Whistling
Нарче,мило,теб много си те обичам,но шестото ми чувство казваше,че не си ти. Познах!  Grinning
Акекс,дано успееш да заспиш тази нощ!  Hug
Гиговааа,образ голям си!!!  Heart Eyes  Развесели ме!  Joy
Айде и ти пращай вече,няма да връзвам кусури на опаковката! Mr. Green

# 529
  • ГОре на черешата...
Знаех, си че забравих нещо важно - Лофче, жива и здрава да е мама още дъъъълги години bouquet!

Нези, още малко потрай, пък и сняг няма още, как да пътува шейната бързичко към Софията Laughing...

# 530
ДУ!

Алекс с теб сме  Praynig Hug

Лофче ЧРД на мама, на патерички. Да ти е жива и здрава!
с баща ми са астрални близнаци, ама забравих да почерпя вчера Blush

Слив бързо да се оправя юнакът Hug

Петя С. как мина класното, справихме ли се?

Дев чакаме те днес, да крещим заедно Party

Нарче как беше съня? Надавам се си се сетила да вмъкнеш и мен там, та да не скучае свакята Mr. Green С френския пожарникар едва ли ще могат да си приказват за книги Laughing

Вени, Миж кво си праите?

# 531
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Идвам рано, ще се върна късно ,няма да имам възможност за връзка в ефир, тъй че, да знаете, че ви мисля, най-вече - Алекс. От ставането си в мислите ми, Алекс!  Hug

Хубав да е денят ви, момичета мили!  Hug Hug Hug

На едно другарче исках да направя услуга, но по независещи от мен причини не успях и сега ме гложди...Жалко.

# 532
Нели аз съм едно от джуджетата, бих ли могла да помогна?

# 533
  • на североизток от Рая
Нели аз съм едно от джуджетата, бих ли могла да помогна?

Hug, Благодаря ти, миличка, но не можеш. Нищо, ще стане и така, успешно ще е всичко.  Peace

# 534
ДУ!  Hug

Да е хубав деня на всички и най- вече на Алекс!
 Heart Eyes

# 535
  • ГОре на черешата...
Добро и от мен!

Хайде, Алекс, още малко остана! С теб сме Hug!

Нези, разкошно кафе Heart Eyes, отмъквам го на секундата, че едва гледам...

# 536
Мариетка,снежно,като за теб!  Hug За да ми изпратиш вече подаръка!   Wink

# 537
Добро утро  Hug

Алекс, и в моите мисли си от сутринта  Heart Eyes чакаме включване по-късно с хубава вест  Hug

Отново да благодаря на хубавите пожелания за мам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гиговче, убиваш ме  Mr. Green Дано всичко дето го рече и отсече се сбъдне  Hug Crazy

Снощи късно получих хубава вест, тази вечер ще ми дойде на гости макар и само за една нощувка една от най-близките ми приятелки. Днес се замислих, че никоя от моите приятелки не е идвала в Сливен на гости и нямам търпение да седнем по женски  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 538
Добро утро , от тези сънища всяка сутрин се успивам , та идвам да си открадна от на Нези кафенцето  Hug Нези Heart Eyes

Алексче , мисля си за теб и трепетно чакам хубавата вест !  Hug

Мариетка , споко , търпение имам в изобилие , брех да не повярва човек  Mr. Green  Hug

Лофче другарче , не си ме поканила , не ти е дошла още една близка приятелка на гости , книжки ще ти донеса , кафенце , шоколадче , ами хайде де , пращай покана  Laughing  Hug

Кости , остави , остави . Може да ме ползвате като Дядо Коледа за сбъдване на сънища  Laughing  Heart Eyes

Слив , как е детенце днес ? По - добре ли се чувства ?  Hug

Дев bouquet

Днес е мрачно при нас , май ще вали  newsm78 Ама какво му пука на човек като на сърцето му е слънчево , нека си вали .
Отивам да допия кафето , мозъка ми е айран още  Laughing

Гушвам ви всички , и съм тук , ще се навестявам често - често .  Hug

# 539
Другарче Нарче, такива да си ги нямаме ... Официална покана ще ти пратя ако трябва  Naughty Кола имаш, магистралата я знаеш /аз ще те чакам на отбивката за Сливен не се тревожи/, книги имаш какво чакаш не мога да разбера  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт