Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 701
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Много ви благодаря момичета за поздравите за мама и тук  Heart Eyes

Днес ми е едно странно, пуснах първо СВ за една хубава работа и ми е притеснено какво ще се случва ако ме поканят на интервю, как ще изляза от офиса и т.н. Но пак слагам каручката пред коня май  Mr. Green

Слив, бързо да се оправя Марти  Hug Peace

# 511
  • На високо
ДД, момичета Simple Smile!
Лофче, всичко най-най-добро пожелавам на твоята майка! Все така да се обичате и подкрепяте и да е една чудесна баба, като му дойде времето!
И не се притеснявай ако те извикат за интервю - все ще се намери някакъв начин да отидеш. Трябва да пробваш, щом работата ти харесва! Hug
Петя сърчице, успех на ученика!
Алекс, вярно голямо чакане... Аз влизах в болницата час-два преди операцията. При вас явно има друг ред, но както хубаво те е посъветвала Нези, наслаждавай се на почивката, доколкото ти е възможно.
Ох, Слив, много неприятно е това с Марти, но това че е гладен е добър знак. Ще се оправи! Иначе и аз знам, че в глада е истината при такива неразположения. Важното е да не се обезводни.
Тази сутрин и моето кашонче пое на .... запад или пък север беше newsm78. Ще видим Wink. Другарче, чакай го Grinning!

# 512
Чакам,чакам!  Mr. Green
Ули,много се радвам ,че се е получило точно така!  Hug
Елинка,получих книжките. Благодаря ти за чудесната картичка!  Hug
Ела да разкажеш за Енрике. Толкова ли беше зле ,колкото се говори?

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 17:20 от nezito

# 513
  • София
Лофче, другарче, забравих да те поздравя с празника на твоята майчица! Да е жива и здрава  bouquet!
Уф, ако знаете колко работа отхвърлих днес, а има и още и съм самичка в офиса Crazy.

# 514
  • София
Момичета, пак ви изтървах и не съм прочела последните странички, за което се извинявам  Embarassed
Влизам да изкажа огромната си благодарност към Петяя и Нези за картичките  Heart Eyes
Жест на внимание, който ми сгря душата!
Прекрасни сте  Hug Hug Hug

# 515
  • в огледалото на живота

Днес , утре дали няма да се похвали някое девойче ?

Днес,днес ще се хвалиииииии newsm44 newsm44 newsm44

А утре ще показва!Щотоо изтървах работното време... Crazy

Нарче,ах ти скрито лимонче такова,взривоопасно ли е  ........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега се прибирам от работа,натоварена с чанти и едно тропащо гладно торнадо и си викам да проверя пощенската кутия,дали пък нямам известие/щото сутринта беше празна/...и какво да видя.....белеее се нещо в тъмното...... Two Hearts

Как ще изтрая до утре  незнам..... smile3539
Голяма тръпка ме тресе.. Crazy smile3540 nuts

Очаквайте неочаквани изблици от мен ...
Наричка,от сега те прегръщам и ти благодаря  Hug

Сливче,как е младия момък,надявам се позивите за навън са спрели.... Hug
Една силна прегръдка от Русенския отбор му прати  Heart Eyes

Оставям ви за малко,защото едни малки крачета тропкат,че са гладни... eat

# 516
Добра вечер момичета! Честити подаръци ии Дев и на теб предстоящата радост.
Лофче дано да е на късмет и да е жива и здрава майка ти!
Алекс не остана значи... Прегръдка!
Напоследък много ангажименти  при мен. Не се оплаквам , хваля се!
Слив, да му минава на младежа!

Украсих си елхата вкъщи,Гани, Мариет, Петяя и Миле, с вашите красоти.!
Хубава вечер!

# 517
Дев , другарче ненагледно , ела да те гушкам  Hug Много ми е скромен подаръка , но съм вложила ужасно много положителни чувства и обич към теб . ! И моля , потретвам ( като свекърва) , ама чудеса не съм използвала за опаковането , неее мога  Laughing  Heart Eyes  Hug

Време е да си спретна едно кафенце . Доволна съм !  newsm68

# 518
  • Кърджали
О, Дев няма да спи тази вечер от вълнение и нетърпение.  Mr. Green  Сигурна съм чв Нарчето се е постарала подобаващо. При първа възможност ще влезна да видя снимки.
Слив, вде забравям, да се оправя момчето.
Казаха ми утре в 7 рано-рано да съм на линия. Щели да ми пускат система,  от какъв зор... Но утре следобед-  вечер б само да посъбера сили и ще мина да ви се похваля. Още един ден ще ми стискате палчета.

# 519
Алексче , как няма да стискаме палци , като си ни в мислите и чакаме и ние да се радваме с теб .  Hug

Разбра се вече , взривоопасното за къде е  Mr. Green Дев , много си ми скъпа , спокойно отваряй кутиийката утре , всичко е под контрол  Mr. Green   bouquet   bouquet   bouquet

# 520
  • София
Алекс, сутринта в 7 ще съм се събудила и смятай,че ти държа ръката.Всичко ще бъде наред  bouquet

Дев, спокойно отваряй  Hug, снимай,пък ние ще сме на първия ред!Честито ти подаръче от хубавото Нарче  bouquet

Марто вече е по-добре.Докторката каза вирусче,да го борим с ментов чай или джоджен.Филии препечени като го мори глад.Утре ще си е вкъщи.Ще го завъртим някак с ММ.Аз и без това съм до обяд на работа та ще побързам да се прибера.После ще изтърча до пощата,за да изпратя подаръка си.Готова съм.

# 521
Здравейте,момичета!

Лофче, честит рожден на майчето ти bouquet Да ти е жива и здрава и много прекрасни споделени моменти!

Аз днес обикалях по магазините за коледни подаръци Party Разбира се, нямаше как да пропусна да посетя и книжарницата. Купих си цели две нови книжки Crazy Във връзка с това, Dani дадоха ми ваучер за отстъпка (доста незначителна, но все пак)за продукти от онлайн адреса на Orange Center. Ако проявяваш интерес кажи, че има някакъв срок за използване и минимална стойност на поръчката...

# 522
ДВ Hug

Печеля наградата за най -неспокопсано увит подарък, честно, ще видиш другарче...Ако видиш едни тъмни петна по опаковъчната хартия, от пот са Laughing, обаче пък ако погледнеш вътре има само любов, никакви петна Laughing Еми постарах се колкото можах, толкова ми е капацитета Rolling Eyes, ще ме извиниш...Това опаковане винаги ми е проблем, другият път ще търся фирма-изпълнител Laughing
Утре, живот и здраве пращам, а пък като го получи другарчето ще ви разправям разни технически смешки, Нелко ти мълчи Wink Whistling

Сливик, сега прочетох за Марто, дано се оправя милият, но щом е вирус бързо ще го пребори,ама гадното е че е гадно Sick Наистина да погладува малко, само нещо сухичко отвреме навреме, ама щом огладнява, значи се оправя Hug

Нарче, ах тиии, бях те набедила и теб, но сега съм 96% сигурна, че Мариета е моето другарче или... Thinking newsm78

Девче, честито, стига си пищяла от радост, чак тук те чух от Русе Laughing, утре ще го видиш и ще се похвалиш, нали Hug

Лофи, успех с подадените документи, дано те извикат на интервю, да мине гладко и бързо и после да те вземат, да ти дадат огрооомна заплата, шефовете да са печени, колегите готини, да не е студено в офиса и никой да не пуши там! Амин! Казах и се сбъдна! Hug

И като се оподарим всички, искам да направим конкурс за най-добър детектив Whistling

кво друго newsm78

А да, добре дошла на Бела Hug

Ели, казвай за Енрике, влажно ли беше под теб, да не си се хлъзнала и сега да накуцваш Laughing, имам предвид влажно от лиги, вие какво си помислихте Mr. Green

Алекс, с теб съм, утре и без това по това време ще съм станала и ще стискам яко палци Praynig Hug

Лени, какво пречи Нарчето да те сънува бременна, 3-ти път за щастие тъкмо Grinning

Нарче, слушай сега мишленце малко, тази нощ ще ме сънуваш на Малдивите, М-А-Л-Д-И-В-И-Т-Е, записа ли си хубаво?!, да не го объркаш с Момчиловци Laughing, хванала в ръка красиво изглеждащ и приятно ухаещ коктейл, до мен седи млад и красив френски пожарникар, не за друго, ами да не се подпаля от жегата  Twisted Evil Mr. Green, а разни там слуги ми сервират големи раци, екзотични салати със круша и козе сирене и слушам хубава мелодична испанска китарка и бриза ми вее твърде късата коса и ружката на банският отзад. Ей така ще ме сънуваш, чу ли!!!! И утре на обяд ще разкажеш сънят на всичките си колеги, на хората по реповете и будките за кафе, за да може да се сбъдне Wink, Само на Аричка не казвай, за нея да е тайна, че ще има да вие от радост и да пука балоните Laughing

Ай как се отнесох ooooh!
Отивам в действителността, да чета кримки и да си избърша лигите Grinning
Хубава вечер, другарчета Hug

# 523
  • на североизток от Рая
 Айде, Лудото се изказа и си замина, идвам аз - Мъдрата.  bowuu

Много смешна  и духовита таз Гигова, преди малко се хилихме с нея на едни съобщения. Ама тя ще ви съобщи, ,когато стане време.  hahaha

Гигова, не се сърди, че те нарекох тъй, ама си ми твърде на сърце, от любов те наричам с всякакви имена. Прекрасното ми първо другарче си ти и си оставаш вовеки веков. Амин!  Heart Eyes

А Нарчето е пратила дар и на мен, имам си и аз известие, но утре ще викам по-тихо, за да не заглуша Дев, нейното право е да е по-гласовита.Аз ще кажа и разкажа какви дъвки съм получила  и прочие.

Нар, мен не ме сънувай, моля, дън съ уплашиш.  Stop  Joy

Сливче, като на кученце ще му мина на Марти, още утре ще измисли някоя дяволия, ще видиш. Поздрави го от шуменската лелка, която той сигурно вече забрави. Длъжна си да го доведеш на нова среща това лято.  Party

Алекс, държа ръчичката ти отсега, да спиш спокойно тази нощ и утре сме с теб, до теб, пред теб и зад теб. Зарадвай ни веднага като се почувстваш със сили.  Hug Hug Hug Много мина, мъничко остана.  Simple Smile

Да не тракам повече, ами да ви пожелая лека нощ!  Hug И хубави сънища да сънувате!  Heart Eyes

# 524
Ахахах , Гииииговче , маймунке сладка , смях се с глас с твоите или по-точно моите сънища. Нямам търпение да си легна , че както си изредила няколко няколко нощи мисия имам . ахаха предпочитания към мерките на пожарникаря не си споделила колко см. Да е ......висок ххихи.
Нели , цункам те много .
Пиша от телефона и съм като абориген , емотикони йок , не мога и с полиция да ги намеря .

Общи условия

Активация на акаунт