Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Лофче  другарче , ти остави , че ангелите ми са много слаби , да не ме видиш довечера как правя чук - чук на вратата ти  hahaha Може да се уговорим след празниците да прескоча наистина да пием по едно нейде . То ще кажеш че граници ни делят  Mr. Green  Hug

# 541
  • Пловдив
Добро утро и от мен, поспахме днес до 9, разходих звяра и сега се гушим.

Алекс за теб си мисля...

Нези, страхотно кафе с удоволствие си взимам едно.

# 542
  • София
ДУ и от мен, момичета! Hug Hug Hug

Алексче, дали си гушкаш вече едно прекрасно ревливо вързопче? Стискам палци, миличка! Hug

Лофче, чудесно звучи вечерта по женски, която ти се очертава! Hug

Kosty, благодаря, че питаш за моето малко мишленце - каза ми, че класното е било трудничко (на него по принцип не му е силната страна БЕЛ), но аз се надявам, че с нашата положителна енергия се е справил!  Hug

На всички пожелавам хубав ден! Hug Hug Hug

# 543
ДУ  Grinning

Чак сега сколасах да дойда от 6ч. сутринта ooooh!
За Алекс съм стиснала палци, дано всичко е наред и да се е увеличила групичката ни Heart Eyes

Нарче, аз за Бургас чакам покана  Whistling ама лятото, зимата не, откак студувах на една НГ на Созопол, вече само по джапанки там   Hug

Гиг, остави третото, с тия две момчета, не. Ама за Малдивите сама не тъ пущам  Naughty

Довечера съм на парти, а още не знам с какво ще ходя, нямам дрехи,знаете как е Crazy

Хайде бягам,но ще ви наглеждам през телефона. Прегръдки Hug на всички Hug

# 544
  • София
Добър ден и от мен, момичета  Hug!

Вени, Миж кво си праите?
За Миж не знам, ама аз съм се овъртолила в работа  ooooh!!

# 545
  • На планетата Земя
Здравейте!

И аз съм от овъртолените! Мисля, че вече идва краят на света! Миналата Коледа ахааа да дойде, ама не - тая ще да е.  Twisted Evil

Ей така съм:

Скрит текст:

Алекс, мислим те всички и се радваме на предстоящото!  Hug

Прегръдки, момичета!

# 546
  • Варна
Привет и от  мен  Hug

Вчера цял ден чистих в нас ,вечерта бяхме на гости и едва днес се разписвам.

Алекс,мисля те и стискам палци  Praynig Peace

Лис ,ми се губи доста време  Hug

# 547
  • Кърджали
Роди се Андрей

# 548
  • София
Алекс, честито. Да сте живи и здрави.  Hug Hug Hug

# 549
Добре дошъл, да е жив и здрав малкия Андрей, много щастие и любов за него и цялото ви семейство  bouquet

# 550
  • София
Добре ни е дошъл Андрей! Да е жив и здрав  Hug. Алекс, ти как си, надявам се да кажеш, че си ОК.  Честито още веднъж bouquet!

# 551
  • София
Еха, Алексче, честито бебе, миличка! Да е жив и здрав Андрей! А на теб - бързо възстановяване! bouquet

# 552
Честито Ви момченце, Алекс! Добре дошъл Андрей Hug

# 553
Алекс, честита рожбичка! Да е жив и здрав малкият Андрей! Много щастие и любов за цялото ви семейство! Ти как си? Възстановявай се бързо Hug Hug Hug

# 554
  • София
Искам да ви пратя целувки на всички, но сега специално ще прегърна Точицата, Петето и Нези, които не само донесоха топлина в душата ми, но и пуснаха коледния дух на бюрото ми. Благодаря ви, момичета  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт