Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 703
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Алекс, честито на теб и цялото ти семейство! Добре дошъл Андрей! Да е здраво и спокойно бебе! И бързо възстановяване на Алекс.  Hug

Вени, моето бюро изглежда по същия коледно-празничен начин, благодарение на споменатите от теб мили дружки.  Hug Само дето така съм се оплела в работа, че ми иде да заспя зимен сън и да се събудя чак на 31-ви декември.  Simple Smile Ама трябва да се работи.

Днес тъкмо бях изпаднала в тотална дупка и жената от пощата пак ми носи нещо. Викам си - вече не чакам нищо. А тя ми подава една страхотна червена кутия от милата Авлига. Зарязах всичко и се заех с разопаковане.  Mr. Green Довечера ще се опитам да покажа и снимки.

Авлига, как да ти благодаря само с думи. Невъзможно е. Толкова ме изненада, зарадва и разплака. Благодаря ти, от сърце ти благодаря.  bouquet Книжката ще си остане опакована до Коледа, ще си я сложа под елхата, до тази от Нели.  Heart Eyes

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Момичета, доброто наистина съществува!

Благодаря Ви, че ви има и си имаме нашата уникална сладкарничка.  Heart Eyes

# 556
Ехааа , Алексче , добре ни е дошъл бебе Андрей ! Страхотно име сте избрали , да ви е жив и здрав малкия юнак ! А теб те гушвам много и ти желая скорошно възстановяване !  Heart Eyes  Hug

Елинка , честит подарък ! Чакаме снимки от дара на нашата мила Авлига !

# 557
  • Пловдив
Да е жив и здрав Андрей, страхотно име и чудесна зодия, ще има характер и ще се учудиш Алекс колко инат ще има в това човече Simple Smile

Елинка, честит подарък.

Вени, ама на какво прекрасно бюро работиш Wink

# 558
  • На планетата Земя
Алекс, честито бебче Андрей!

Да е жив и здрав и много да ви радва! Какво прекрасно име сте му избрали! Много специално e за мен!  Heart Eyes Бързо възстановяване ти пожелавам!  Hug

Елинка, Авлига  Hug

# 559
Алекс, честито и от мен!  Да е жив и здрав Андрей  Hug а на теб бързо възстановяване Hug

# 560
  • София
Добре дошъл, мъничък Андрей!
Алекс, честито! Здраве и много щастие пожелавам на цялото семейство!

# 561
Алексче, честит ви син Андрей! Да е жив и здрав, много да спинка и папка, а ти бързо да се възстановиш, че кака Кати нетърпеливо ви чака вкъщи.

# 562
Добре дошъл на малкия Андрей!
Честито ,Алекс! Да ти е жив и здрав и много да те радва!  Hug
Елинка,честито ти подаръче от Авлига! Ама ти не получи ли вече от Нели?  Thinking
Досега обикалях по работа ,умрях от студ.  cold  Мечтая да помързелувам и да почета книжка!  Simple Smile

# 563

Алексче, честито на цялото ви семейство!!! Нека Андрей расте здрав, щастлив за радост на кака, мама и тати!  bouquet bouquet bouquet  Многооо целувки на малкия юнак....

Вени, картичките са страхотни и вкъщи съм си наредила тези, който получих тази година...

Лека вечер!!!

# 564
  • Кърджали
Благодаря на всички ви за пожеланията и затова че тези два дни (а и тези 9.месеца) изтърпяхте мрънканията ми. Благодаря за стиснатите палчета..Аз съм сравнително добре,  както може да е човек след операция. Анди го видях съвсем за малко но е едно чаровно, сладко и голямо бебе - 4450гр и 55 см. Отгледано направо. Ще ви го покажа и на снимка, но утре когато ме раздвижат и ми го дадат да си стои при мен в стаята.
Сега си лежа и почивам. Боли ме, но не чак толкова много.
Още веднъж ви гушкам всички и ви благодаря за подкрепата. Безценни сте

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 16:57 от Aлекcандрa

# 565
Лелее,Алекс! Какво голямо момче!  Браво на теб! Hug
Утре вече ще си по-добре! Особено като гушнеш и Андрей!  Simple Smile

# 566
  • София
Честито бебенце,Алекс!Да е жив и здрав малкият Андрей!Да расте спокоен и много да ви слуша!
Много се радвам,че раждането е минало успешно и ти сега ще се възстановиш бързо.Почивай си винаги,когато можеш  Hug

Аз да кажа набързо,успях да изпратя подаръка си до моето другарче.Имаше един проблем обаче,оказа се,че не е написало номер на пощенска кутия.С помощта на гугъл картите успях да намеря пощенски клон до неговия адрес.Ако моята супер препоръчана пратка не пристигне до два дни ще трябва да вдигам гюрултия.Дава сега последен жокер-пакета пътува към голямата вода,да се готви някой,който не е оподарен от там  Hug
Днес Марти вече е по-добре.Спокоен е, не повръща и няма темп.Утре се връща на училище и нещата си тръгват по каналния ред.

# 567
  • София
Охоо, Анди с много мъжкарски параметри се е появил! Браво на него Simple Smile

Днес Марти вече е по-добре.Спокоен е, не повръща и няма темп.Утре се връща на училище и нещата си тръгват по каналния ред.
Хубаво е, че се оправя, Слив. Ама що не го оставиш у дома, петък е, едва ли ще изпусне кой знае колко, ммм?

# 568
Да е жив и здрав малкият, голям Андрей! Да расте спокоен и обграден от любов.

Алекс, бързо възстановяване на теб и да го гушкаш съвсем скоро.

Слив, радвам се, че Марти е добре вече. Изкарал го е бързо, браво на него.
Утре и аз ще пратя към голямата вода нещо, че днес не се натутках, пък и кашона нещо не го бях сметнала. Сефте Simple Smile

Ох, мислехме да си сменяме ЛЛ обаче нямаме идея с кого. Някой да може да препоръча?

# 569
Алексче , голямо юначе е наистина Анди , направо като ви изпишат го пращай на детска градина  Mr. Green И ние с брат сме били такива бебета , навсякъде с гънчици  Hug Поне ще има много къде да го целуваш  Hug

Сливка , радвам се че Марти е по - добре , ще му мине на момчето . А ти към къде каза че пращаш ? Към голямата вода ли ? Ами ето де , аз съм твоя човек , вода , вода , водаааа да искаш около мен  Party Ама дали не е за Варна пък ?  newsm78 А ся де , дай още един жокер , плиййййз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт