Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 709
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
 Naughty, стигат ти толкова.То пък ептен ще ми избяга елемента на изненадата  Outta Joint

# 571
  • София
Венка, четвъртък е утре, четвъртък... Ще има да почакаме за петък!  Mr. Green

Слив, радвам се, че е по-добре детето! Hug

# 572
  • София
Венка, четвъртък е утре, четвъртък... Ще има да почакаме за петък!  Mr. Green
Ей, вЕрно ли!? Тюх, ми аз съм го писала петък утре, много се разочаровах  Crossing Arms!

# 573
Такааа- Ули и Сливчето отпадат като евентуални мои другарчета.  Wink По мои сметки остават- Зори,Мариета,Авлига,Лис ... Пропускам ли някого?  Thinking
Ох,бе ,Вени!! Joy
Слив,бързо се е оправил Марти,браво!  Hug

# 574
  • София
Такааа- Ули и Сливчето отпадат като евентуални мои другарчета.  Wink По мои сметки остават- Зори,Мариета,Авлига,Лис ... Пропускам ли някого?  Thinking
Деската? Whistling

# 575
  • На високо
Алексче, да е жив и здрав малкият голям Андрей Heart EyesHug
С какво те обезболяват? Възстановявай се от операцията и се радвай на сладкия бебок!
Таткото и Кати видяха ли го вече! Каката одобри ли братчето си Grinning?
Ели, миличка, не ме смущавай сега. Миналата година ти ме изненада, когато бях в дупка и не участвах в играта и сега исках поне отчасти да ти върна жеста. Подаръкът е съвсем скромен, направо символичен. Дано съм те накарала да се усмихнеш! Hug Hug Hug
И да, друго е другарчето ми в играта Wink.Неговия подарък занесох заедно с този за Ели в в пощата, но после са поели в в различни посоки Grinning. Но нищо повече не казвам smile3520
И Слив сега с тая голяма вода...  Thinking Радвам се, че Марти е по-добре! Hug

# 576
  • Benelux / Varna
Алексче, честита ви рожба!
Жив и здрав да ви е Андрей и много радост да ви носи! stork-boy newsm07 newsm30
Бързо възстановяване ти желая и скоро да си гушнеш рожбата!

Момичета, не ме разсейвате ако обичате, пишете и по-малко да не ви чета пак посред нощите, аз съм изцяло отдадена на другарчето си днес,,,вихря се в кухнята и над машината едновремено Simple Smile
 Боже какъв ли ще е резултата накрая?  Embarassed

# 577
По мои сметки остават- Зори,Мариета,Авлига,Лис ... Пропускам ли някого?  Thinking

newsm78 Ъъъ а аз  Tired Мен никой ли не ме иска за другарче. Аз вярно много се туткам с подаръка, ама ако няма кой да го вземе ще си го задържа  Twisted Evil

# 578
Честита ти рожбичка, Алекс! Да ти е жив и здрав, още една радост за тебе, гордост за таткото и другарче на каката bouquet

# 579
  • На високо
Белла, добре дошла и от мен! bouquet
Имам сантимент към ника ти, защото така се обръщаме на галено към по-малката ни дъщеря! Heart Eyes
Лофче, искам те за другарче, и още как! Давай го насам подаръка! Hug

# 580
  • Кърджали
Благодаря,  благодаря,  благодаря  Hug Много сте ми мили.
Авлига, таткото видя Анди първи. Казва че е дундьо и приличал на Кати. Кати не го е виждала още, казах на Краси да не я води днес и без това няма как да се нарадва хубаво на братчето си. Утре ако си го взема при мен ще я докарат да му се радва колкото иска. Иначе като горда кака отишла на репетиция с кутия бонбони да почерпи, утре и в градината щяла да черпи. Все пак не всеки ден се става кака.
Някой не трябваше ли днес да показва снимки и да пищи? Или съм ги пропуснала, ако е така да се връщам да чвта по-внимателно
Белла, все забравям май, добре дошла и от мен. Дано ти хареса тук и се задържиш...
Точи, къде си? Пожелавам ти бързо бързо да дойде денят в който да изпиташ това щастие и ти. За теб се сетих днес, та да си го кажа

# 581
  • в огледалото на живота
Идаааа,ида....тук съм..задъхана от вълнение и радостен трепет  Hug

Моето Коледни чудеса започнаха от снощи в 18ч. виждайки известието си в пощенската кутия.
Поради ред технологични причини,чак сега споделям своето вълнение с вас,но повярвайте заслужава си да го споделите с мен  Hug

Нара,мило момиче,докосна сърцето ми като топъл летен  вятър,погали душата ми като слънчев лъч през зимен ден,успя да ме накараш да се почувствам истински специална... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ти!

Да споделя подробности за забавянето.... Grinning
Скокнах рано тази сутрин ,усмихната изпратих ученик и малка ученичка и скорострелно се отправих към пощата с огромно нетърпение!

Подавайки ми кашона през гишето,подметнах на служителката сериозна,че сякаш нещо трака и хлопа отвътре.....Попитах ги дали минават някакъв специален скенер тези пратки,че с тези зачестили случаи на фалшиви тревоги..знам ли... Whistling
Горката женица отсреща....изпадна в шок.... #Crazy

Е,добре,че бързо я успокоих,че просто се шегувам,иначе беше готова да я върне обратно...

По закона на Мърфи,някои неща се случват точно в най-неподходящия момент и имах обаждане да отида веднага на работа,за да заместя часове на  колежка излязла в болничен за днес и утре.

Не ме питайте как се почувствах... ooooh! Хем изгаряща от любопитство да видя какво има в този огромен 2,5кг.кашон,хем веднага да се отзова на молбата...нямаше как...
Нарамих армаганчето, грижовно  и любвеобвилно го гушнах и потеглих към работа.

Днес беше един ден за мен,в който изпитах своето търпение....През цялото време тази огромна доза любов стоеше на метър разстояние от мен,гледах я и усещах с всяка фибра на тялото си каква огромна приятелска топлина излъчва и устоях да не я отворя...
Ей на това му се вика стоицизъм!!!

Няма да ви държа и вас в неведение повече и показвам всички изненади които получих от Бургаското момиче  Heart Eyes
Ето с това започна моята Коледно щастие,усмивка..истинска усмивка...Нара е знаела предварително как ще реагирам :

http://prikachi.com/images.php?images/168/8520168S.jpg

И 'заподскачаха' подаръци от тук:
http://prikachi.com/images.php?images/171/8520171N.jpg

Имам цели 2 книжки,2  и весела картичка с невероятно мило послание..... Party Благодаря ти мила,изборът ти е повече от прекрасен!
http://prikachi.com/images.php?images/174/8520174j.jpg

Тук вече изпаднах в екстаз....колкото и да не съм любител на сладкото....определено бях изкушена от всичките тези сладости...А шоколадовите вариации на капучино,лешник,ягода и карамел вече погалиха небцето ми!Добавям и за разкош натурални  фурми+и още шоко глезотийки!
http://prikachi.com/images.php?images/179/8520179K.jpg

Имам си красиво бухалче,весел коледен свещник и н е в е ро я т н а чаша!
И за ароматна сутрин и за разпускаща релаксираща вечер ще я пълня с много любов!
http://prikachi.com/images.php?images/188/8520188m.jpg

В по близък план:
http://prikachi.com/images.php?images/195/8520195W.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/196/8520196T.jpg

Щастие накуп!
http://prikachi.com/images.php?images/204/8520204i.jpg

Малко е да кажа благодаря Нара,за всичко!
Но,все още съм подвластна на емоцията и думите ми се преплитат като пеперуди....

-------------------------------------------------------------------

Алекс,честита ти мъжка рожба  bouquet
Да ви радва от сърце малкото момче  Hug

# 582
Йей, честити подаръци!!!!
И честита прелест на Алекс, да е жив и здрав, голям юнак и преди всичко да е чудесен, пък умен, прекрасен, послушен и прочие хубавини се подразбират от всяка разбираща от занаята фея-орисница Simple Smile Голям да порасне!

# 583
Тук съм, Алекс! Здрав да ти е големият мъж Андрей!!!  Hug bouquet bouquet bouquet
Мисля те от няколко дни. Надничам в темата, но поради ред ангажименти все отлагах да пиша. А сега вече мина седмица и не мога да се включа по всички въпроси адекватно  Embarassed
Аз не бързам толкова. Искам да се насладя на всеки ден от това чудо. Едно желание имам само - ММ да се прибере преди събитието  Heart Eyes Здрави да сме само  Praynig Praynig Praynig

И ДВ на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Честити подаръци на всички! И участващи и неучастващи в игрите. Или пък такива, които просто получават няколко подаръка, защото мноооого са слушали  Hug Heart Eyes Няма да изброявам поименно, че се оплетох като пате в кълчища. Толкова много подаръци последните дни, по няколко на ден. И всичките от страхотни, по-страхотни  Heart Eyes
Честити картички на всички! Страхотен жест е! И го казвам като получила три картички в един ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Благодаря за вниманието скъпи Нези, Гани и Петяя  Hug Heart Eyes bouquet
Моят дар още го чакам Whistling Имам 4 основни заподозрени. Другите са зачеркнати заради някой жокер  Thinking Още малко, ако се забави, има шанс да успея да си купя и подредя коледното дръвче и подаръка да постои малко под него .... ама много малко .... не повече от 2-3 минути  Mr. Green

Слив, радвам се, че детенце е по-добре. Някой друг болничък? Май нямаше. Няма и да има!!! Казах!!!
Лоф, жива и здрава да е мама  Hug Още имаш да черпиш тези дни  Crazy
Дев, не си прави такива шеги. Не го казвам от липса на чувство за хумор - знаеш, а като човек работещ в тази сфера  Peace Професионално изкривяване го кажи.  Hug Hug
Всички, които са сериозно налазени в края на годината - бързо да ви отлазва и да идват почивни и лежерни дни - само ядене, спане, книги ... някакви други неща  Flutter

Още много имам да пиша, ама трябва да ревизирам сигурно 10 страници назад. Чела съм ви, мисля ви, с вас съм  Hug  Hug Hug

Отиваме да похапнем малко  Mr. Green Whistling Blush

Чао чао за сега  Hug

# 584
  • Кърджали
Дев, честити подаръци. Постарало се е Нарчето, браво на нея
Точи Hug аз па не съм казала утре да родиш. Laughing Ще ти стискам палчета да се подредят нещата както ти ги искаш и тогава да се срещнеш с Точицата.
Слив, радвам се че Марто е по - добре

Общи условия

Активация на акаунт