Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 681
  • 748
  •   1
Отговори
# 675

ДУ!  Simple Smile
Хубав ден на всички!  Hug
Майче,никак не е лесно да се работи с хора,разбирам те!  Hug
Опитай се да ги накараш да се усмихнат,ти имаш такава хубава усмивка!  Heart Eyes
Венка,най-после е петък!   Laughing

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 08:19 от nezito

# 676
  • Пловдив
Добро утро от мен, Нези прекрасно кафе.
Свърших сутрешните ангажименти, днес много студено тук. След малко ще влизам в банята и ще се оправям за работа.
Хубав петък на всички!

# 677
ДУ Simple Smile

Нези, страхотни кафета Hug
Бъбли, радвам се, че се разписа Hug
Алекс, един малък разкош е Андрей Heart Eyes обичам такива "изчистени" бебета Heart Eyes
Лисанке, викаш бурно ще е морето днес Mr. Green Hug
Наричкаа, честито оподаряване Hug Браво на Слив Hug май само ти си позна другарчето...засега. А книжката е  Heart Eyes
Нели, аз питах да- в най-хубавата възраст е Flutter, значи потвърждавам предложението си за някоя разкрасителна процедура по празниците Hug
Деси, аз като "млада майка" бих ти казала да не бързаш  Mr. Green наслаждавай се още на живота, има време Peace
Гигова, да се забавляваш довечера, прекраснице нагласена и тунингована Hug

ММ ще е отпуска другата седмица, детето приключва с градината днес и ще сме си семейно всички заедно Heart Eyes
Хубав петъчен ден от мен newsm51

# 678
Добро утро  Hug

smile3558 smile3558 smile3558 След като снощи се наревах едно хубаво днес съм с леко убит вид, но поне излизам от дупката  Rolling Eyes

Време е да сложа пак почерпка  Blush Днес рожден ден има ММ  Heart Eyes Вземете си по един виртуален макарон, пък довечера ако стигна до форума ще сложа и някой коктейл  Mr. Green

Бъбълче, радвам се отново да те видя сред нас  Hug Определено се усеща липсата ти, но дано след натоварения декември да имаш време да си починеш  Hug

Другарче, днес ще работя до обяд и после се прибирам да ти опаковам подаръка с моите 2 леви ръце  Rolling Eyes

Алекс, Анди е едно много сладко бебе.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нацелувай го и го нагушкай днес и от нас  Hug

Деси, разбирам те  Hug Едно тихо прошепнато желание в новогодишната нощ ще кажа както за теб, така и за мен  Heart Eyes

Гиговче, готова ли си за банкета  Whistling Весело да си изкараш  Hug

Отивам да се потрудя малко и по обяд се прибирам да подготвям терена за купона утре вечер  Heart Eyes

# 679
Добро утро , прекрасни !  Hug

Сливка bouquet  Не мога да ти се нарадвам  Hug

Алексче , изписано , красиво бебе е Анди , съвършен !  Hug  Heart Eyes Дай Боже всеки му така да оподари Господ !

Дескаааа , аз казвала ли съм ти къде искам да ти виждам нослето , ще ме караш да паля колата и да дойда да те понатупам , я с книги , я със шамарчета  Whistling  Heart Eyes По - малка си от мен , така че слушкай ме  Naughty  Heart Eyes

Бъбълче , много се радвам че пишеш  Hug Така е има натоварено време особено сега около празниците , но после пък релакса ще е налице !  Hug

Лофче другарче , жив и здрав да е мъжо ти , и много много да го радвате и обичате всички !  bouquet

Отивам да работя , пак ще дойда , не ме оставят да си попиша тези клиенти  Mr. Green

# 680
  • на североизток от Рая
 Добро утро, момичета хубави!  Hug

Лофче, празник след празник се зареждат у вас. И все любими хора празнуват.
 Жив и здрав да е мъжът ти, да се обичате и подкрепяте, заедно да сътворите Чудото!  Heart Eyes И аз ще пратя пожелание в коледната нощ за теб, мое другарче!  Hug

Бъб, много мило ми стана, че си писала. Разбирам те, ти си скапана от работа, чест ти прави, че намери време за другарчетата тук. Не обръщай внимание на намусените физиономии, заразявай ги с твоята добра усмивка и позитивизма си, толкова си чаровна!  Hug Heart Eyes

ЛенинкаHug! Момичето ми е хубаво и без процедури.  Mr. Green Шегувам се, но наистина няма нужда от такива подаръци. Засега поне, не е проявявала интерес. Утре ще ходи до Варна, дано там намери желан подарък.

Иска ми се да мине и днешния ден, че малко да отдъхна два дни. В събота съм пак заета, но поне не цял ден. Чувствам се изцедена, а пък от два дни се мъчи да ме събори хремата.

Хубав ден, момичета. А аз имам нещо в пощата. Никоя не си призна да ми е пращала нещо, ще видя тази работа. Имам съмнения, вчера набелязах някои от вас.  Party

# 681
  • Варна
Имам смс от еконттттттттттттттттттттт  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

УЛИИИИ ,усещам че си ти след малко отивам да го взема че съм по пижама и пия кафе  bowuu bowuu bowuu

# 682
  • На високо
Здравейте, мили момичета!
Лоренка, да ти е честит неотвореният подарък Grinning! Ули ли е набедената? Радваш ли се на мама?
Нара, честито оподаряване от Сливка вчера! Сушените сливи и мен ме развеселиха! Личи си почеркът и Laughing.
Лофче, честит рожден ден на ТМ! Да е здрав, щастлив, успешен и много влюбен в теб! И всичките си мечти да постигнете! И най-съкровените Heart Eyes!
Декември явно си е вашият специален месец Grinning!
Деска, ти ще бъдеш една прекрасна мама! Няма да я пропуснеш тази роля! Очаква те! Hug
Бъбълче, и на мен ми беше много хубаво да те прочета! Липсват ми постовете ти! Дано успееш да откраднеш малко лично време за почивка по празниците!
Нели, дано подаръкът за твоята Деси просто те повика от някоя витрина! И да си починеш през почивника Simple Smile. И мен ме мъчи хрема вече 2 седмици, но тук вече пръст има старият ми верен синузит  Twisted Evil.
Утре ще посетим предколедно едните баба и дядо, а в четвъртък аз и децата ще отидем при моите родители. ММ ще работи по празниците. Ще пътуваме с влак, а в момента текат едни мащабни ремонти по жп трасето и се налагат разни прекачвания на автобус. Изобщо ни се очертава едно вълнуващо коледно приключение с БДЖ .Mr. Green
И кое сега е моето другарче Thinking? Аз си имам едно набедено още от началото, та ще видим дали все пак не съм познала Wink.
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам! Hug

# 683
А, Лоренка, към голямата вода замина Simple Smile Ама дали е дошло вече  Mr. Green
Докато не го видя при другарчето нищо не казвам  Whistling

Авлига, дано не е далеч пътуването с БДЖ, че ще е приключение, то за децата може би наистина ще е, ама за теб не знам. Няма ли автобус директен?

Ох, Нели, хич не мога да те посъветвам за подарък, много съм безидейна Sad да й дадете пари и нещо символично към тях, а тя да си избира вече вариант ли е?

# 684
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Аз също ще отправя молба към небето за хубави неща.

Таьи нощ сънувах сън, който ми хареса, не ме събуди и се почувствах изпълнена с живот /нямаше мъже и пранета/...рядко проверявам значението на сънищата си, но реших днес да погледна...като цяло вещае хубави неща, промени, сладострастия, евентуално задълбочаваща се авантюра, успех, спокойствие...е има и опит за лъжа /който май се случва в момента/ както и някакви неясноти и съмнения, които също са актуални...
Надявам се да е пророчески и да видя блясъка в очите си не само като се сещам какво съм имала Simple Smile

Лофче жив и здрав да е ТМ, много любов и щастие!

Лоренка, чакам снимки.

Нели, Деси обича ли чанти? Какво йбе хобито, парфюм?  Обеци с пръстен или колие?

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 11:40 от Десиссслава

# 685
  • Кърджали
Привет и от нас с малък Анди. Heart Eyes
Гушкаме се, сега спи сладко сладко, и после ще пробваме да се храним. А, и чакаме кака Кати да дойде да си го нагушка.

Лофче, честит рожден ден на ТМ. Жив и здрав да ти е.
Лоренка, чакам снимки на подаръчето.
Бъбли,  Hug
Деси, радвай се на енергията,  която ти е донесла хубавият сън и не мисли за тълкувания.
Ще се появя пак ... Hug

# 686
  • На високо
Алексче, спокойно ли е мъничето? След колко дни ще се прибереш у дома?
Ули, около 350км трябва да пропътуваме. И не, няма директен автобус. То даже и влакът не спира на гарата на селото, защото е бърз, а слизаме в едно съседно градче и от там с друг влак, автобус или кола (ако родителите ми са намерили някой техен приятел да ни чака) изминаваме финалните петнайсетина км. Абе голяма одисея е това пътуване, но ще го преживеем. Не ни е за пръв път и често пътешествието минава очудващо добре, особено ако децата са спокойни и си се занимават сами, влакът е сравнително чист и добре отоплен, няма пътници досадници и си нося интересна книжка Whistling. Така часовете минават неусетно Flutter. Татко вече не може да шофира заради влшеното си зрение, ММ е зает, иначе с кола е доста по-лесно и бързо.
О, Деси, много отдавна не съм сънувала сън от който да се чувствам окрилена! Подарък са такива сънища!
Оставям ви, че трябва да водя второкласничката на училище.  Hug

# 687
Момичета Hug

Вчера не успях да Ви навестя и Вие сте изписали близо 10 - на странички, докато ги прочета ooooh! но успях и сега се надявам да не пропусна някой.

Честито на всички оподарени, зареждате ме с толкова положителни емоции Hug А на тези, които още очакват техните подаръчета, още малко търпение, тъкмо изненадата ще е още по - голяма.

Алекс, прекрасно бебче bouquet Най - хубавият коледен подарък!

Mileto останаха ми очите в тия меденки smile3501

Лоренка колко хубаво, че майка ти се е прибрала и ще сте заедно на предстоящите празници Party

Neli с дъщерята ти сме почти връстнички, така че предполагам че би се зарадвала на хубава книга (това винаги е първото, което бих си пожелала като подарък за някой празник), дрешки, готини обувки, козметика, ваучерите за някакви процедури също са много хубав подарък, дори би могла да вземеш два - за теб и за нея и да си излезете по женски. Разбира се, всичко е строго индивидуално, но се надявам да съм помогнала.

Няколко от момичетата ме помолиха да Ви разкажа нещо повече за себе си, за да ме опознаете, а всички сте толкова мили и готини, че може ли да Ви откаже човек Heart Eyes На 24 години съм (така като чета май съм една от най - малките тук),съвсем наскоро приключих магистратурата си и сега съм в процес на търсене на работа, необвързана....накратко скучна история, нищо интересно  Laughing
Забравих да кажа от Варна съм, има ли други момичета от града?

P.S Имам ваучер за отстъпка (доста минимална, но все пак) за поръчка от Orange Center, тъй като аз едва ли ще го ползвам, ако някой се интересува, да свирка да му дам кода и да му кажа докога е велиден.

Ох, отплеснах се нещо... Crazy
Слънчев ден от мен момичета и хубава петъчна вечер Hug

# 688
  • София
BELLA_24 добре дошла, все пропускам да те поздравя  ooooh!
И нещо си се объркала, тук всички сме на 22, включително и ти.  hahaha hahaha hahaha

# 689
  • ГОре на черешата...
Лофче, честит да ти е ММ, да се обичате и уважавате дълги години bouquet!

Другарчееееgydi

Общи условия

Активация на акаунт