Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 313
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Точи, абе извинявай, ама освен да си ми го върнеш тоя диск Joy hahaha Hug!
М не! Той си е за нашия ПижО  Blush
Нелко, Слив, Рейни  Hug
Аз чакам още малко  Heart Eyes и си лягам Peace
Утре чакам кафе и нова тема  Blush

Лекичка!

# 721
  • София
Честит празник на момчетата на Точ, Мария и Лисbouquet Да са им леки пътуванията и да се връщат с все по-голяма радост и любов при вас  Heart Eyes Честит празник и на момчето на Миж, пожелавам много успехи! bouquet
Нели, честит имен ден! Все така удовлетворена да си на празник и все така да чувстваш близките си - и по-обединени в хубавите поводи ! Heart Eyes А момичето ти ще се справи с натоварването, това е силата на младостта  Flutter и даже за още ще пита  Party
Рейни, значи след 13-ти да започвам да ровя по кашоните за известие?  Mr. Green
Точи, следобедите с принцеси са много хубаво нещо  Blush
Лека нощ  Heart Eyes

# 722
  • София
Добро утро!
С пожелания за един вълшебен ден  Heart Eyes Hug

# 723
  • София
Добро утро и успешна,работна седмица!Кали,благодаря за кафето!

# 724
Идвам да метна едно сутрешно кафе, по-специално за Слив, но виждам, че Кали вече ни е сервирала. Мерси Hug

Иначе добро утро и хубав ден!

Бях забравила, че банкерите празнуват ooooh! Мижи честит професионален празник на ТМ Hug

До нова тема, момичета Hug

# 725
  • Пловдив
Добро утро, благодаря за кафето, Кали. Аз свърших обичайните неща по това време, след малко ще влизам в банята и ще тичам към работа.
Днес ще направя и една размяна на книжка най-вероятно с едно момиче от форума, което се оказа, че е от Пловдив.
Хубав и прекрасен понеделник на всички.

# 726
Добро утрооо Hug

Кали, чудесно кафенце Heart Eyes взимам и отивам да ви чета Crazy

# 727
Добро утрооо, момичета!!! Hug

Кали, благодаря за кафенцето, напълно в унисон с предстоящите празници...

Ползотворна седмица на всички!

# 728
Мммм, чудно кафенце Simple Smile
Мило другарче, аз да кажа, че поради малка промяна в работната обстановка се налага смяна на адреса; ако не си пратило вече, ще дам нов адрес на Нели да ти го препрати. Пък ако си пратило, мецни й  Grinning , да знам да ходя до офиса тия дни да си търся бележката. Освен ако не решиш да пращаш по Еконт (както казах, нямам против да е за моя сметка).
Извинявай за неудобството, другарче, ама... така се получава.
 Hug
На всички желая успешна седмица!

# 729
ДУ  Hug
Ползотворна седмица на всички пожелавам!
Кали,благодаря за кафето,чудно е Crazy

П.С. Мижи,с малко закъснение честит празник и на твоето момче!

# 730
Ей ме пак Mr. Green

Е нЕма такъв уикенд, на педал два дена Tired ходихме в събота с децата в София, да купуваме на големия дрехи...яке исках, ми те по 100 лв. Shocked е за 2 месеца няма да дам толкова пари, аз за мен си не купувам толкова скъпо зимно яке Crossing Arms после на гости ходихме, и накрая в джъмбо, че бях решила още играчки да купим Mr. Green и малчо с нас цял ден, накрая вече не издържа милото, а ма и ние се прибрахме в 9:30 вечерта Tired
Вчера украсявахме до обяд- малкия много се беше запалил, постоянно казваше това става много красиво, Дядо Коледа много ще го хареса и т.н. Heart Eyes ММ само ни гледа, но накрая каза, че с украсата вече му е дошъл Коледния дух Mr. Green

Кой казваше, че нит му се чисти, нит му се готви...... искам и аз нищо да не правя, но мисля, че вече няма как да стане, пропиляла съм си шанса за 20г. напред hahaha

Риба ядем много и ММ се е специализирал в някакви специалитети. Шаран досега все пържен ядяхме/ аз не я харесвам тая риба, че много мазничка/, но тази година решихме да пълним....ее чуден стана Heart Eyes

Честит празник на Нели и всички банкери, рибари и моя любим, любим Бургас и жителите му Heart Eyes Мъчно ми е за този град, много го обичам Heart Eyes Варненки да не се сърдят Blush

Точи, направо не ти завиждам в най-скоро време, с тези тежки колички и деца Joy но пък ще направиш мускули Hug

Кали, всички мъже са еднакви Hug поискай си я за НГ подарък Mr. Green

Вени Hug винаги ме усмихваш...особено с постиженията си в кухнята Grinning

Миж, неприятно, много. На ММ така му бяха разбили колата за едни пури в жабката, нищо друго, ни радио, ни нещо по-ценно, та казваше, че явно наркоманчета, беля правят само Tired

Лу, добре завърнала се Hug слушала съм аз за интернета в Белгия Mr. Green един познат, като бяха отишли да му прекарват им беше казал кое, как да направят. Накрая го питали откъде знае толкова много и той: Е как от къде?! От Гугъл, от къде другаде Joy Joy Joy

Деси, честита чанта- харесвам такива модели Heart Eyes и подкрепям момичетата за украсата Peace дръпни опашката на коледния дух с една украсена елхичка Heart Eyes Hug

Гиг, добре сте изкарали Hug

Авлигче, бързо да минава вируса Hug

Дев, с такова удоволствие те чета Hug

Лис, Точи, постовете ви са един път Hug

Кости  Hug чудна премяна, и тази и предишната Heart Eyes

Вчера идваха наште на гости и си показвам четеца на майка, милата много го хареса, а дори не подозира, че ще има същия Heart Eyes даже не знам дали ще устискам до Коледа да и го дам Flutter

Утре съм на нокти, искам коледни Laughing дано си избера нещо красиво Grinning а днес ще се вихря с домашните задължения Tired

Дали няма да се появи днес някой оподарен Flutter Flutter

Прекрасен ден от мен Hug Hug Hug

# 731
  • София
Добро утро,

КалиHug Hug Hug
Скрит текст:
Голям мерак имам да направя такива къщички. Време, обаче, няма за тях.

Миж, много неприятна история.  Hug

Мисля, че днес някой трябва да извика от радост. Лоренка каза, че е пратила  Peace

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 732
ДУ!  Simple Smile
Чак сега пия кафе и ви чета. А съм станала в 7.00. ooooh!
Мижжж,нещо съм пропуснала за кой сериал става дума. Може ли едно линкче?  Praynig
Кали ,тая книга за оцветяване е точно за Теди. Тя е от доживотните фенове на Хари Потър и обожава да оцветява. Ще я потърся и аз . Мисля,че много ще се зарадва!  Peace
Пууу,каква е тая мъгла навън? Ще ни провали разходката... Confused

# 733
  • Пловдив
Нези няма да ви я провали, скоро ще се вдигне Simple Smile

Много обичам да чета дълги постове, много ме радват.

# 734
  • На планетата Земя
На сърце сте ми, мили другарчета!!!

Бързам да се появя в старата тема, че е срамота, нова май се готви в тоз момент.

На емоционална въртележка съм вече повече от седмица, знаете, само хубави неща, разбира се, та се чудя как да спра малко темпото, че се изтощих вече  Mr. Green Ама то почивка няма - в момента ме тресе треската по подготовката за моето МИИИИИЛЛЛООО другарче, предстояща МИИИИИЛА среща, искам да направя някои нещица, да ушия други, 100 задачи в работа, време никакво.

Ето сега ще се завтека да свърша до обяд срочното на бюрото и съм си обещала да ви актуализирам от последните странички и да се включа на макс, та да ви втръсне от мен.

Прегръщам ви!

Общи условия

Активация на акаунт