Родено през Октомври бебче, сладичко си гушкам вече

• 41 289
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
И аз точно не разбирам кое е смешното на този "език". Явно изоставам с трендовете...

# 631
Добро утро и от мен. И аз се надявам нещата скоро да се оправят, както и че пишейки тук няма да има проблеми, но мисля че ако спазваме добрия тон, без да допускаме някакви заяждания, всичко ще е ок.
Skeeter, откри се че някой копира постове от групата и ги пуска из разни други групи, където се смеят на това и може би дори се подиграват. И засега не може да се стигне до първоизточника на това. А във групата се споделят и по - лични неща и всички взехме да се притесняваме. А като не се знае кой е предателят няма смисъл да се прави и друга група, защото може и него да го присъединим и да се стигне до същата ситуация.
Иначе и моето дете се обръща понякога, ама е по - скоро случайно. Най - вече го прави като я сложа на повивалника, защото той прави един наклон и я улеснява, тогава се обръща съвсем съзнателно няколко пъти един след друг. Като я сложа на равна повърхност обаче просто си седи по корем и си вири главата наляво - надясно. Ама не бързам все ще почне да е по - осъзнато. Иначе снощи аз почти не успях да спя, защото докато легна тя се будеше и така. Сега говори в кошарата на едно огледало и мисля след малко да я обличам и да ходим на разходка. Хубав ден засега.

# 632
Ясно, много неприятна ситуация. Аз се чудя защо има хора, които се заяждат с майки. Ама то човекът може да е голямо животно за съжаление. Най-неприятното според мен е, че не знаете кой е и как сте се доверявали на някой, който така ви е предал. Отделно, че този човек също е майка и не и прави чест... Ама то вече като четох из една друга тема се оказва, че има потребители на форума, представящи се за нещо друго години наред, та може да имате някоя бездетна стара мома с много време, която умело да се е направила на бременна и майка, за да влезе в групата. В днешно време всичко има...

# 633
Скийтър, сложи еднократна подложка от непромокаемите, друг вариант, за който се сещам - нагънато одеало, отгоре едно чаршафче... и ако стане белята, ще переш одеалото, ако е повечко нагънато, ще забави пропускането и ще имаш време да реагираш. newsm78 Редактирано: може да е по-трудно самостоятелното обръщане ако е на мекичко
Baby-G, все пак ще пробвам, че е голямо ритане и играене, докато се храни през деня. Ако има ефект ще споделя.

# 634
И при нас е ритане и блеене по всичко по време на кърмене през деня. Затова започна да си наваксва с яденето нощем - от скоро ставам 2 до 3 пъти да кърмя, а беше само един. И наистина е гладна, без да отвори очи пие и от двете гърди сериозно. И пак заспива. Не знам как да се заема с проблема и дали изобщо да го правя. От една страна ме е яд, че се върнахме назад с толкова кърмения, от друга сме толкова бързи, че аз пак си спя толкова, колкото преди. Не знам как да процедирам  Thinking

# 635
Skeeter , и аз след като прочетох тук, започнах да го въртя в активната гимнастика и при нас така се случи, обърна се от корем по гръб сам Simple Smile Ще зачестя тези процедури явно Simple Smile

# 636
Като видях колко мнения има помислих, че съм объркала темата  Laughing
А за това, че за да бъдат добавяни във фб групата потребителите трябвало да бъдат активни тук, това явно важи само до момента на добавянето...и аз не мисля, че темата е умряла, който има желание си пише  Peace
Baby-G, как я слагаш легнала да яде? Не в теб, а на леглото, така ли?

# 637
Kalina. да, на леглото и я вдигам на възглавницата или слагам нейното одеялце под главичката й, защото нали сме с биба с 3 дупки и да не се задави. Не стига, че заспива сама вече, но и не иска да я гушкам докато я храня...малко ми е объркано.  Shocked Rolling Eyes

# 638
Наистина ми стана неприятно като разбрах за групата, нямам фб, и не съм включена. Темата наистина не беше умряла, просто като е хубаво времето, всички сме навън и няма кой да пише, но вечер си наваксвахме. Снощи ме обзе някаква носталгия по бременността и затова писах. Идея си нямах какво става в соц. мрежа. Когато сутринта видях, че има толкова мнения се зарадвах, но когато прочетох, за какво иде реч ми стана неприятно. Помислих, че аз съм предизвикала съдбата по някакъв начин, но явно проблемът не е от сега. Дано разберете коя е въпросната "мама". Пожелавам на тази госпожа да бъде осмяна по- най-позорния начин. Не само във фейсбук, но и по телевизията и де-що има медии.  Как може да се подиграва така с другите #2gunfire #2gunfire #2gunfire  В един от постовете пишеше, че дори и снимки на бебчета са показвани. Как не я е срам, та това е най-милото, защо трябва да се подиграва с това????  smile3511
Скийтър, а нещо в режима на спане промени ли се? Преди 2 седмици Ния заспиваше в 23-23.30ч. и ставаше към 5-6 за хранене. От 2 седмици насам заспива в интервала 20,30 - 21,30 и прави две 4-часови паузи и после на 2,5ч.  Също като Мила, тя спи и яде, даже и памперс не сменям, за да не се разбужда. Мисля да не правя нищо по въпроса, защото този режим се задържа най-дълго. Преди го сменяше на 3-4 дни.

# 639
Kalina. да, на леглото и я вдигам на възглавницата или слагам нейното одеялце под главичката й, защото нали сме с биба с 3 дупки и да не се задави. Не стига, че заспива сама вече, но и не иска да я гушкам докато я храня...малко ми е объркано.  Shocked Rolling Eyes

А, за това, че заспива сама според мен е хубаво. Симона също много се върти докато я храня, рита, оглежда се на всички посоки, бута шишето и пада голяма борба. Освен да го пробвам и аз това на леглото, да подложа нещо под главичката й  Rolling Eyes иначе и тя си заспива сама вечер, но през деня не може. Само с бутане в количката заспива.

# 640
Добро утро,
Skeeter и при нас се получи зачестяване на нощното кърмене, като също очевидно е гладна.Оставила съм нещата така, давам й да суче колкото иска.
Браво на бебоците, които се обръщат! Grinning

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 11:41 от Bubbi

# 641
  • Italia
И аз се чудя защо както си спеше по цяла нощ, от седмица насам се буди по два пъти през нощта. И си яде като гладен човек. А пък през деня яде буквално на два часа  #Crazy скок в растежа ли е, глад ли е, незная, но с нетърпение чакам консултацията да видим колко е наддала...след намека на педиатъра миналия месец,че бебето ми е по дебело от връсниците си, ще видим след десет дни пък какво ще ми каже тия чести хранения  Laughing

# 642
И Симона започна да яде по - често. Преди правеше близо 12 часа пауза през нощта, а сега ги намали на 7 - 8. Ставаше към 9 - 10 сутринта да яде, а сега от около седмица се буди още в 6. През нощта не яде, но спи неспокойно, проплаква, пръцка, при нас коликите продължават за съжаление  Sad

# 643

Kalina. абсолютно същата борба беше с шишето. През деня заспива с биба в устата и я дупкам по дупето 2 мин и е готова, след това изплюва бибата и си спинка. Иначе вечер яде в 20, после в 2, в 5 и сутринта в 8. Не мога да й махне хранене, защото коремчето започва да къркори, пръцка и я боли. Хапва и заспива.

# 644
Аз засега единствено си го обяснявам това зачестено ядене с две неща - от една страна както казах през деня страшно се разсейва като яде и не мисля, че изяжда достатъчно мляко. Второ - доста по-активна стана, зяпа, играе в активната гимнастика, опитва се да сяда по-изправена като е в шезлонга, стои доста повече и по-често по корем. Със сигурност гори повече калории от преди, което пък вероятно води до по-големия апетит.

За спането и при нас е неспокойно леко, те нали сега се учели да спят като големи с дълбок и лек сън и като влезе в лек после има проблеми отново да влезе в дълбок, наблюдавам го и през деня това явление. Спи и като минат около 40 минути се размърдва и или успява да заспи отново или не и започва да плаче, трябва някой да дойде да я гали леко или прегръща и успява да заспи отново.

Като цяло това, което научих е, че нищо не е константно и всичко се променя. Така че да не свиквам  Simple Smile Почти два месеца спеше почти по цяла нощ, сега не, въпреки че уж казват, че от третия месец по-дълго спят. Тя сега на четири ще стане след няколко дни и точно обратната я свършихме. Но като търсех информация в Интернет видях, че има доста такива случаи, така че се успокоих, каквото такова, важното е да расте и да продължава да раздава усмивки на всички  Heart Eyes

П.П. - в такива случаи винаги ми помага споделянето на опит от мамите ни с по няколко деца, като Рокси и Мецани. Ако сте имали такъв "проблем" или по-скоро период ще се радвам да споделите да се успокоя допълнително хахаха.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт