Моята сватба през 2016 година (тема 2)

• 63 412
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
Хриска, не се ядосвай, всяко зло за добро - ще се подредят нещата!

# 556
  • София
hriska91, списък от 150 песни е много. Нашият Dj Иска 10-20 максимум , просто да разбере какво харесваме и още някъде толкова какво не харесваме. Повечето Dj Не обчиат да им се дава голям списък и да им казваш кога кое да пускат. Ако са професионалисти, наистина сами ще усетят кога какво.

# 557
  • Варна
Здравейте момичета, чудя се как да организирам сватбеното тържество... Някакси не искам да става сбирка на пенсионерския клуб и роднините да ни поздравяват с народни песни, хора и т.н. Не е лошо да има 1-2 хора, но имам наблюдение, че почнат ли веднъж - няма спиране!
Та си мислех за две отделни партита... Едното с роднините, а другото само с приятели... Какво мислите? Дали ще се получи?  newsm78

# 558
  • В сърцето на любимия човек
Та си мислех за две отделни партита... Едното с роднините, а другото само с приятели... Какво мислите? Дали ще се получи?  newsm78
Рискуваш роднините да се обидят, че ги отделяш, един вид, че се срамуваш от тях. А и те ще искат да са на "оригиналната" сватба, за тях това е несравнима емоция.
Аз предупредих всички, че ще има ограничен брой хора и толкова - никой не си е позволявал да не се съобрази с желанието ни. ДЖ-я идваше и ни питаше за всяка песен, която не беше сигурен, че ще одобрим.

# 559
  • Варна
Рискуваш роднините да се обидят, че ги отделяш, един вид, че се срамуваш от тях. А и те ще искат да са на "оригиналната" сватба, за тях това е несравнима емоция.
Да, знам, че е риск и то голям, просто не мо се иска да става едно от онези тържества... Да се танцува само на хора и It's my life на bon jovi
Добре де, ще мисля варианти Wink  Мерси за поясненията за DJ-я  bouquet

# 560
И аз мисля, че би било убидно! По-добре ги предупреди, че ще има по-малко хора, те се забавляват дори само като гледат децата си как ъанцуват и се забавлявят! Пък вечерта примерно може да отидете на клуб да речем (след 1-2-3 имам предвид)

# 561
  • Велико Търново
Да, и аз мисля, че две отделни сватби не е добра идея. Съвсем се губи емоцията.
Аз пък досега не съм била на сватба, на която се прекалява с поздравите. Но все пак трябва наистина да предвидите и няколко хорца, защото едва ли баба ти ще се радва на Криско  Joy примерно (тоя на моята сватба не ща да го чувам, ама това е друг въпрос), а ще иска да тропне едно хоро за ваше здраве.

Ние напредваме - запазихме си вече ресторант и фотограф  newsm44 и съм много доволна. Сега започвам да търся оператор, водеща, ди джей... Много работа има още Simple Smile

# 562
Ами, то си е логично да не е само хора. Никой няма да издържи 5 часа да друса хора и ръченици. Едва ли някой се надява да отиде на сватба и да му пускат само хора. Трябва да има и бавни песни, хората да се анстанят, да се опознаят, да пийнат, после малко друс -друс, после пак да се пийне, да се омешат малко помежду си, да се видят тия дето не са се виждали. Не очаквайте постоянно някой да танцува. Дори и младите (така да ги наречем) ще искат да поседнат за малко.

# 563
Така, дайте предложение за DJ днес писах на тези и са заети, а други имена не намирам в нета, който да изглеждат нормално ( не като излязли от затвор през 90те), заети са: DJ - Стоян, Алекси, Хорхе, Миро, Бедрос, Дидо.. май и други казаха, че са заети, но вече не се сещам. Кажете познати имена, Моля! newsm45

# 564
Кога ти е сватбата и къде?

# 565
Кога ти е сватбата и къде?
25 юни, Троян

# 566
Здравейте Simple Smile Малко извън темата, интересно ми е някой посещавал ли е Bridal fashion и вярно ли е, че се плаща за пробата на повече от три рокли ? Знаете ли каква е цената за тези проби ?

# 567

С две ръце мога да препоръчам нашия ДЖ- Данчо, от парти агенция Go4show. От Велико Търново са, но пътуват. https://www.facebook.com/Party-Agency-Go4show-171775276181678/timeline

# 568
  • Пловдив
И аз още не съм си избрала DJ, но съм в процес на усилено търсене  Flutter
А понеже сте зачекнали Криско, искам да ви кажа, че към 3 часа DJ-ят на сватбата на сестра ми реши да пусне малко аванта на младежите и след дунавското хоро пусна Криско, но баба ми си остана да си танцува с нас - жената, да ми е жива и здрава, е на почти 79 години, но душата й подскача като на 19-годишна  Heart Eyes
Мисълта ми беше, че купонджиите ще си купонясват на всякаква музика - даже съм виждала и хора, които не слушат чалга, да се изсмиват иронично при пускане на такава песен, да извъртят очи, а после и по един кючек  Mr. Green На сватбите се случват чудеса - оставете си DJ-я да извади най-веселото от всеки на дансинга  Peace

# 569
Пчеличке, може  ли линк към тази тема за избор на място? Не я намирам...

Извинявам се, че нахълтвам така в темата, но се възползвам, докато половинката спи  Embarassed
Сватбата ни ще е през май, но още нямаме дата. Живеем в чужбина и ще се приберем в БГ само за събитието заради роднините, приятели почти няма да има. Проблемът ни е, че с бъдещия младоженец не успяваме да постигнем консенсус затова как искаме да се случи всичко, а и организацията е изключитено трудна от такова голямо разстояние. Но ще се справим де Simple Smile
Аз настоявах да се женим през м.Май, защото обожавам люляци и исках люлякова сватба - не да бъде в лилаво (по принцип не харесвам този цвят), а да бъде сред самите цветя,да мога да усещам аромата им и да гледам красотатата им... Опитах се да намея ресторант в София и околността с люлякова градина, но не успях. Сега все повече ме привлича идеята за изнесен ритуал на някоя поляна с люлякови храсти, но нямам представа къде има такава, а за съжаление няма как и да обиколя околностите, за да потърся лично  Rolling Eyes
Та ще съм благодарна ако някой знае такова място и го сподели...
Също така прочетох, че за София при изнесен ритуал трябвало първо да се подпише в ритуалната зала, защото регистъра не можело да се изнася. Някой знае ли как стои този въпрос? Всичките ми опити досега да се свържа с представител на ритуалната зала са безуспешни...

Връщам се назад да чета темата и да се запознавам с историите ви, надявам се в бъдеще и аз да допринеса с нещо полезно  bouquet

П.С. Ох, и още един въпрос имам, ставам досадна вече... На кого ще се доверите за сватбения грим и прическата? Аз досега само на една читава фризьорка съм попадала, а тя отдавна вече се отказа от занаята и сега нямам представа какво да правя...

Много се извинявам за ужасно дългия пост, многословието ми е слабост Embarassed
И ние не живеем в България, сватбата ни ще е Юли, наехме сватбен агент тя ни запази дата и час за подппис става само с копия на личните карти.

Общи условия

Активация на акаунт