Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на фотографите, които другите участници във форума са избрали?
Какви са плановете за сватбата на един от участниците и къде са избрали ресторант?
Какви са плановете на друг участник за сватбата и какви са техните притеснения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на фотографите, които другите участници във форума са избрали?
-
Какви са плановете за сватбата на един от участниците и къде са избрали ресторант?
-
Какви са плановете на друг участник за сватбата и какви са техните притеснения?
Друг участник планира сватбата си през септември с около 120 гости. Те все още очакват да пуснат официалните почивни и работни дни, за да започнат с резервациите. Имат притеснения относно избора на подходящ зала за сватбата. Един от участниците планира сватбата си за септември с около 120 гости. Те все още очакват да пуснат официалните почивни и работни дни, за да започнат с резервациите. Имат притеснения относно избора на подходящ зала за сватбата.
-
Кога ще се състои сватбата на един от участниците и какви са техните планове за церемонията?
-
Какви са плановете на участниците за закупуване на халки и кога планират да ги закупят?
така да се каже. До скоро бях на прическа каре - късо, отзад ми беше почни напълно оголен врата и по-дълго отпред. Когато моето момче ми предложи брак, веднага се замислих, че нямам коса за прическа (женска му работа, да се фръцкам
). След около седмица беше време да ходя на фризьор и като й казах, че трябва да пускам коса, че ми трябва, тя веднага попита "Да няма да има сватба?". Та сега пускаме коса... Правя си разни маски уж за заздравяване и растеж, постепенно ми оформя косата в обратната посока - по-дългото да е отзад... Такаааа, само че моята коса по принцип не обича да расте особено бързо и като я гледам сега как се справя със задачката, не съм много доволна. Споменах последния път на фризьорката, че в краен случай ще ми сложи удължители, обаче тя каза, че няма нейни. Значи ще тряббва да си купя... Но от къде? Накой с моя проблем или поне да е малко по-информиран от мен, че никога не съм търсила такива неща? И освен това не знам колко да си купя, как да оцеля точния цвят....
Не че имам нещо за качване все още, но след празниците ще запретвам и аз ръкави. Може ли да ми дадете линк?

По-добре от нищо, така или иначе крайният резултата е един същ - общото ни желание вече да станем семейство

Иначе много си ги харесвам, не знам дали защото са хубави или защото са първото нещо, което купих за сватбата, обаче много си ги харесвам 
Всичко това се налага заради факта, че имам много гости, които не са от града, и съответно ще трябва да поема и нощувки, освен куверта. Въобщее... много скъпи тия сватби
Но нямам търпение вече