Моята сватба през 2016 година (тема 2)

• 62 613
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
Дами ,моля да ме извините ,но се оказва ,че началната страница може да се редактира само първите 5 минути след нейното създаване!Та всички момичета ,които не са вписани в първа страница-да ми пишат датата си на лс и ще бъдат добавени в тема номер 3!

# 166
  • София
Sisi - Мн хубави покани. Колко ви излезе 1 покана с доставката? Обувките от къде си ги взе? Аз още не съм гледала за обувки. Момичета, поканите за родителите и кумовете мислите ли да са по-специални и а ги давате по-рано, че така четох в няколко сайта? Да ви се оплача. С ресторанта се разправяме вече над месец, обещават късно освобождаване за младоженците, че всичко ще  ок, няма как да стане като с Берлин, да няма сватби, и като ги караме да го напишат в договора, че ако нещо по тяхна вина не се състой сватбата, да ни върнат поне капарото до 20 дни например, те не искат да го напишат. Пишат в най-кратък срок, е извинявай ама това най-кратък срок няма правна стойност. За всеки този срок може да е различен. Затова не се лъжате да подписвате какви да е договори, четете внимателно. Нашите кумове си пренаписаха договора за ресторанта, изпратиха им го и те го разписаха, като писаха, че ако от ресторанта са виновни да не се състой събитието, да им върнат капарото в двоен размер, защото ако младоженците са виновни губят капарото си, а аако ресторантът е виновен и ви върне само капарото, той не губи нищо, а вие се чудете какво да правите после.

# 167
Siiv, поканите ми излязоха по 2,90 ле./бр. Нобса с печат от двете страни, защото текста ни е много дълъг. За родителите и кумовете поръчахме по-различни, пак са с подобен дизайни, но са в кутия. (Ще кача и тяхна снимка). Обувките поръчах от Buffalo London. Тук, където живея обиколих всички магазини и или не ми влизат в бюджета или са ужасно бабешки. За това накрая си избрах три модела, доставиха ги, аз си избрах едни, а другите върнах. Остава само преди сватбата да синкупя пантофки, защото няма да изкарам цяла вечер.
Много неприятно с ресторанта, ние ще ходим януари да уговаряме всичко. Вие кой ресторант сте избрали?

# 168
  • Пловдив
Аз съм решила да не правя различни покани - така или иначе ще се постарая да бъдат всичките красиви, а и всички гости, които мислим да поканим, са ни специални  Peace

# 169
И моите покани ще са едни и същи за всички.

# 170
Момичета много съм щастлива днес ми пристигнаха подаръците за гостите така мечтаните и издирвани от мен метални кутиики младоженец и булка, още една задача отметната сега само си мисля с какво да ги напълня - бонбони или някакви кристалчета, късмети не знам дайте идеи какво да слагам вътре  Grinning

# 171
  • София
За ресторанта в предни мои постове може да видите кой е . Днес подписахме. И те и ние направихме компромис. Simple Smile

# 172
Момичета много съм щастлива днес ми пристигнаха подаръците за гостите така мечтаните и издирвани от мен метални кутиики младоженец и булка, още една задача отметната сега само си мисля с какво да ги напълня - бонбони или някакви кристалчета, късмети не знам дайте идеи какво да слагам вътре  Grinning

Kalfova, аз бих ги напълнила с някакви бонбонки.  bouquet

# 173
и аз си мислех за бонбони, но какви трябва да са някакви опаковани в хартийка всяка бонбонка, а и са комплект по две кутийки не знам по колко бонбона да слагам във всяка

# 174
Здравейте, бъдещи булки Simple Smile
Включвам се и аз да си обсъждаме сватбените въленения Simple Smile)
Планираме сватба за 10.09.16 г. Малко криво, че е работен ден, ама след около 10 пъти смяна на датата, за да са свободни точно определен фотограф и точно определен DJ, вече нямахме избор. Не знаех, че толкова рано се започва с огранизациите  no Та си създадох бая притеснения и нерви... Но, добрата новина е, че вече резервирахме ресторант след голямо чудене и разглеждане, от което, оказа се, не е имало нужда  ooooh!, защото избрахме мястото, където преди 2 месеца кумувахме. Нооо, как човек да не си погуби времето? Whistling
След като тези важни работи ги свършихме миналата седмица, му казах на любимия: "Утре ще те водя на Кракра 2" и той  #Crazy, та сега това ни е шегата. Запазихме ритуална зала Витоша, а пък за църковния брак фотографът ни препоръча Св. Седмочисленици, защото е много красива и се получават страхотни снимки в нея. И нея капарирахме, ама, леко с мъка - 300 лева е венчанието с трима свещеници и хор, а без тях е около 250 и то няма смисъл. Поне ги събрахме и трите места на по 15-20 минути пеша едно от друго.
Сега съм в лек ужас как ще си избера тема и цветове за сватбата, имам толкова идеи... Както не исках да се филмирам, казвах си, че всичко ще е спокойно и без лудости, ей така от две седмици само сватби са ми в главата. За нищо друго не мисля, не мога да спя  Blush, като спя, сънувам сватби  smile3511 Във всяка свободна минута разглеждам за идеи - държа се като тотално обсебена.
Не съм вярвала, че ще ми се налага да го преживявам това "откачане", честно казано. Силно се надявам да ми мине, защото, ако в следващите 9 месеца продължава да е така, накрая ще взема да се самохоспитализирам в специалното заведение в Курило  Joy

Та тъй от мен Simple Smile Надявам се при вас нещата да минават леко и безоблачно  Hug

# 175

ooooh! Praynig Многоооо ми харесаха твоите кутийки, от къде ги поръча?

# 176
Страхотни са кутийките! Колко са големи? Бях си взела подобна кутийка с бонбонки (не сватбена), от едно градче в Германия, което е туристическо, подобно на нашият Етър. Вътре маше хартийка и много мънички ментови бонбонки, подобни на Тик-Так, но не в същата форма. 

# 177
Привет, момичета Simple Smile

Ние си избрахме агенция и имаме среща утре, за да ги капарираме. Не знам дали да казвам името, въпреки че мисля, че си заслужава да ги кажа, че в сравнение с всички, ама наистина всички останали с които се серщах, писах или само аз писах и отговор нямах, тези момичета ми изглеждат сериозни и много ми допадат нещата, които правят. + това цените им са нормални Peace

kalfova
, много ми харесват кутийките ти, мисля че бонбонки и някакво късметче за любовта би било готино.

Добре дошли на новите момичета  bouquet

# 178
  • София
Здравейте! very_raspberry - Не се притеснявай, ти имаш много време до сватбата, а вече си запазила най-важното, така че малко си отдъхни. Simple Smile Кои фотогрфа, DJ И ресторант си избрахте?
Хриси_88 - като запазите агенцията вече може да ни се похвалиш. Аз поне така правя, предварително не искам, че си сменям мнението вс ден покрай тази сватба. хахха

# 179
Момичета, може ли и на мен да пратите албума?

Общи условия

Активация на акаунт