Моята сватба през 2016 година (тема 2)

• 63 412
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
Дж Емил Андреев,ако искаш без чалга! В Bridal Fashion се плаща 50лв за проба на рокля над 3000лв.

# 571
  • В страната на мечтите
Успяхме да запазим час с много уговорки, сега почваме да мислим за ресторант... Някой има ли впечатления от ресторант Табиет( Лозенец) и Лебед (Панчарево)? Вие към кой ресторант сте се насочили (за София)?
Вместо да е удоволствие и тръпка, цялото нещо се превръща в неизчерпаем източник на спорове. На всички ли организацията им е толкова трудна или ние с моя нещо сме сбъркани!? Подозирам второто...

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 23:36 от life_is_love

# 572
Успяхме да запазим час с много уговорки, сега почваме да мислим за ресторант... Някой има ли впечатления от ресторант Табиет( Лозенец) и Лебед (Панчарево)? Вие към кой ресторант сте се насочили (за София)?
Вместо да е удоволствие и тръпка, цялото нещо се превръща в неизчерпаем източник на спорове. На всички ли организацията им е толкова трудна или ние с моя нещо сме сбъркани!? Подозирам второто...

Чувала съм доста неприятни изцепки за "Лебед", които биха ти развалили празника, но пък при теб може всичко да е ок и да е точно твоето място. Аз лично напуснах работа, за да си организирам сватбата ( а и защото ми се насъбра много с изпитите), така че не сте сбъркани Grinning Моят мъж даже не ми помагаше, а аз от други не исках помощ, исках всеки сантиметър да е така както си го представях  Hug

# 573
  • София
Ние сме в хотел Експо, софия. В Лебед залата е черна и малко тъмна и на 2 ет. имай го в предвид. Относно оргханизацията, на мен мие мн приятна, но моят младоженец взима участие главно събота и неделя като ходим пос рещи с различните подизпълнители, през седмицата търся, чета, пиша аз. Това е малко дразнещо, но знам, че в работа е мн натоварен, а и е ясно , че сватбите се правят главно заради нас жените. А е и много претенциозен , вес иска най-най хубавото и е малко непрактичен, та без него едни чаши не мога да избера. Искал кристални, не стъклени, че звукът бил различен. хаха

# 574

Аз съм била в Табиет, нямам забележки към персонала, в залата която бяхме имаше големи колони, които не са много добър избор, като цяло не бих се спряла на него. Ние харесахме Вега, но ни е малък, а се спряхме на Новотел. Бест Уестърн също е доста добър избор! Simple Smile

# 575
  • В страната на мечтите
Ние ще сме около 30 човека, колоните не ме притесняват Simple Smile Но искам задължително да е на открито, затова се интересувам само от ресторанти с градини, тераси и пр. Хотелите според мен са подходящи за по-големи компании или когато имаш гости от провинцията, защото можеш да ги настаниш директно там, където ще е прзненството. А към веригата Бест Уестърн имам лични антипатии, така че също отпада...

# 576
Защо не видиш 6ато Драгалевци.Има хубава градина и малък компактен ресторант и добри цени.На нас много ни хареса но ни е малък.
http://www.6ato.bg/

# 577
  • Варна
Дами, притеснявам се, че ще забравя нещо в организацията... Имате ли списък, приложение или нещо подобно за организацията на сватбата? Ако да, моля!  Praynig
Ако не - дайте насоки, за да не пропусна нещо... Самичка подготвям всичко, е с малко помощ и напътствия от майка ми, и ми е притеснено Sad

# 578
  • Велико Търново
Момичета, вчера си капарирахме фотограф Simple Smile Ако не друго, поне хубави снимки ще си имаме.
Той ми препоръча Dj, мисля да му звънна тези дни да го проверя. Каза ми, че можел да води сватбата сам или ако искаме да си доведе и водеща. Вие как мислите - може ли един човек да се справи с всичко? На мен ми се струва малко рисковано и като че ли по ми харесва идеята да са си двама и всеки да си върши неговата си работа...

# 579
  • Sofia
Момичета, вчера си капарирахме фотограф Simple Smile Ако не друго, поне хубави снимки ще си имаме.
Той ми препоръча Dj, мисля да му звънна тези дни да го проверя. Каза ми, че можел да води сватбата сам или ако искаме да си доведе и водеща. Вие как мислите - може ли един човек да се справи с всичко? На мен ми се струва малко рисковано и като че ли по ми харесва идеята да са си двама и всеки да си върши неговата си работа...

DJ -а е достатъчен. Препоръчвам нашия - ДЖ Бедрос.

# 580

Един DJ е напълно достатъчен, освен ако нямаш някакви други специални изисквания. Ние ще сме с един

# 581
  • София
Ние ще сме с водеща, защото бяхме на сватба, която водеше тя и беше супер. Ритуалите ги разказва все едное  народно певица и води все едно си на някакво представление и е жена, което за мен е плюс, защото това е по-романтична част. тя ще ние  и на изнесеният ритуал. За Бояна и DJ Живко става въпрос. Колко ритуала и игри да включи , ти си преценяваш - може да е по-семпло, може да е пълно с игри. При нас ще е по-обрано.

# 582
Аз съм си направила табличка, какво и за къде ми трябва. Ако искаш пиши и ще пратя - може да ти е от помощ  Peace
Дами, притеснявам се, че ще забравя нещо в организацията... Имате ли списък, приложение или нещо подобно за организацията на сватбата? Ако да, моля!  Praynig
Ако не - дайте насоки, за да не пропусна нещо... Самичка подготвям всичко, е с малко помощ и напътствия от майка ми, и ми е притеснено Sad

# 583
Искам и аз табличка Sad Все си мисля, че изпускам нещщо Sad

# 584
Пусни ми мейл и ще я пратя Simple Smile
Искам и аз табличка Sad Все си мисля, че изпускам нещщо Sad

Общи условия

Активация на акаунт