Моята сватба през 2016 година (тема 2)

• 63 412
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
Аз днес съм доста ядосана - видях проект на поканите и никак не съм доволна от видяното.
Нестандартни са, а жената която ги прави явно нито иска да променя шрифтове, нито текста който прецизно описах е същия. Давам пример - няма да имаме изнесен ритуал, а в поканата присъства. Добре,че не г е пуснала за печат - сега се чудя да продължа ли да се разправям или да сменям изпълнителя  Sad

Как така не е същия  ooooh! newsm78 Shocked ...ти направо ме уби. По-добре сменяй колкото се може по-бързо,за да не съжаляваш после  Hug

# 601
  • Sofia
Аз днес съм доста ядосана - видях проект на поканите и никак не съм доволна от видяното.
Нестандартни са, а жената която ги прави явно нито иска да променя шрифтове, нито текста който прецизно описах е същия. Давам пример - няма да имаме изнесен ритуал, а в поканата присъства. Добре,че не г е пуснала за печат - сега се чудя да продължа ли да се разправям или да сменям изпълнителя  Sad

Как така не е същия  ooooh! newsm78 Shocked ...ти направо ме уби. По-добре сменяй колкото се може по-бързо,за да не съжаляваш после  Hug

Охх и аз се ядосах много - аз пиша час за уелкъм дрик , те го сменили със сватбена церемония  Crazy Crazy Crazy , а ние няма да имаме такава, ще подписваме друг ден и няма да има изнесен ритуал... да не говорим че ги питах през ден какво става с поканите и ако не бях настоявала още щях да си чакам дизайна - нямам думи.

# 602

Охх и аз се ядосах много - аз пиша час за уелкъм дрик , те го сменили със сватбена церемония  Crazy Crazy Crazy , а ние няма да имаме такава, ще подписваме друг ден и няма да има изнесен ритуал... да не говорим че ги питах през ден какво става с поканите и ако не бях настоявала още щях да си чакам дизайна - нямам думи.

Моето мнение е,че не трябва да доверяваш такава важна задача,на хора които не уважават избора ти и това което си поискала. И аз поръчах поне 6-7 мостри,докато не намерих хората ,които ми направиха поканите точно така,както исках . Писах им за всяко нещо и те го променяха. След като ми изпратиха дизайна,казах че искам инициалите малко по-надясно . Речено-сторено. Нямах никакви проблеми с тях и за 2 дни поканите бяха готови при мен.
Надявам се да вземеш правилното решение спрямо себе си,и да останеш доволна .  Peace

# 603
Magiince, съгласна съм с момичетата - сменяй докато е време!  Heart Eyes
Аз ако съм на твое място, досега да съм я удушила хахаххаха
Ти си плащаш за услугата - трябва да ти уважи желанието!

# 604
  • Варна
Хоп и аз в темата. Нашата дата е 05.09.2016 Стара Загора, а ресторантът е Сити. Живеем в чужбина и докато си бяхме миналия месец в БГ за 2 седмици успяхме да запазим гражданското, църква, фото+ видео, агенция, музиканти за взимането, торта и DJ. Поканите ще си правя сама, като вече почти съм към края, но  за тези бутониери се чудя какво да правя..... нашата сватба ще е със слънчогледи и зебло, можете ли да споделите от къде се сдобивате с материали за нещата, които сами си изработвате. Другият голям проблем е за подаръците за гостите, бях решила да си направя сама курабийки със слънчоглед от фондан, поръчах си даже и специален резец за целта, но се оказа пълен ужас.....та сега съм в застой.....Може да ви се стори много глупав въпрос, но видях, че продават готови празни табелки за имената на гостите, добре де..... а аз на ръка ли трябва да ги напиша....как се принтват....някакви идеи? Simple Smile
здравей и ние сме в Стара Загора кой фотограф си избрахте
За Стара Загора мога да препоръчам Елена Георгиева!  Peace
https://www.facebook.com/Blick-photography-1592972340920910/?fref=ts

# 605
Здравейте и от мен:) След цял ден мерене на рокли в Асеновград,накрая пак се върнах на първата,която мерих - в салон Галина - гр. Стара Загора. Поръчах я с малки корекции и на 10 март ще е първата проба:)))
Как са цените горе-доло там защотто и ние сме от Стара Загора ама все си мисля че в Асеновград са по евтини

# 606
*PINKI* и аз съм от Сливен малко обмяна на опит????  Laughing

# 607

Естествено  Peace

# 608
След голямо чудене, обикаляне, уговорки - днес капарирахме ресторанта - в Park Inn ще сме, в началото на Октомври. Много сме щастливи! Heart Eyes
Следва резервация на ритуална зала, надяваме се няколко дни преди празненството в ресторанта, а веднага след това - украса, фотограф и DJ.
Много ме зарежда да ви чета, помага ми да си подредя плановете и да реша с кое по-напред да се захвана  Hug

# 609

[/quote]
Естествено  Peace
[/quote]    Нашата сватба ще е в secret garden, ще сме с изнесен ритуал, а църквата е Св. Димитър.

# 610
Здравейте и от мен:) След цял ден мерене на рокли в Асеновград,накрая пак се върнах на първата,която мерих - в салон Галина - гр. Стара Загора. Поръчах я с малки корекции и на 10 март ще е първата проба:)))
Как са цените горе-доло там защотто и ние сме от Стара Загора ама все си мисля че в Асеновград са по евтини

Недей си мисли така,дори според мен в Стара Загора са по-евтини. В Асеновград май под 500-600 не съм мерила ... Моята от Галина ще ми струва около 500лв. някъде .
Братовчедка ми преди 2 години си купи от салон Маги и Ани за 200..

# 611
Момичета, може ли и на мен да пратите албума?

Ако може и на мен да изпратите албума?

# 612
Здравейте и от мен Simple Smile
Включвам се и аз - нашата дата е 4-ти юни в София.
Може ли и на мен да дадете достъп до албума? Тази вечер съм поканила приятелки у дома и мислим да правим късметчета и бутониери. А мисля и подаръците за гостите ние да си ги направим, но още не съм твърдо решила какво да бъде Simple Smile Най-вероятно бурканчета с мед.
Иначе имаме ресторант, църква, фотограф, видеооператор, а граждански брак ще сключим предния ден в залата на бул. Витоша Simple Smile

# 613
Нашата сватба ще е в secret garden, ще сме с изнесен ритуал, а църквата е Св. Димитър.
И ние сме така, но обмисляме още за църквата! Мислим да не сме в залата вътре, а да сме вън на шатрата (но още е в процес на мислене) Дано времето е с нас и да не вали! Praynig Изнесения ритуал пак ли ще е в Secret garden или някъде другаде Simple Smile Ти на колко си?
Момичета, ако ви пречим кажете да започнем да си пишем на лични...

# 614
Нашата сватба ще е в secret garden, ще сме с изнесен ритуал, а църквата е Св. Димитър.
И ние сме така, но обмисляме още за църквата! Мислим да не сме в залата вътре, а да сме вън на шатрата (но още е в процес на мислене) Дано времето е с нас и да не вали! Praynig Изнесения ритуал пак ли ще е в Secret garden или някъде другаде Simple Smile Ти на колко си?
Момичета, ако ви пречим кажете да започнем да си пишем на лични...

Изнесеният ритуал ще е в ресторанта, след което ще има коктейл, а самото празненство ще е вътре в залата предвид септември, знам ли ако завали, а и за мен е по-тържествено някак вътре...............на 32, щом има значение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт