Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~72~

• 25 587
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • близо до брега на морето
Тоз сефте го виждам пък аз Laughingи не мъ кефи Mr. Green

# 556
Учудващо но факт Mr. Green

# 557
newsm78 ми тоя дет си метнала и мен не ме кефи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy ми той в дълечината и го обърках Joy Joy Joy нал не видим и не чуем Joy Joy Joy Joy
Аз го помислих за този Laughing

# 558
newsm78 ми тоя дет си метнала и мен не ме кефи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy ми той в дълечината и го обърках Joy Joy Joy нал не видим и не чуем Joy Joy Joy Joy
Аз го помислих за този Laughing

Факт неоспорим hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 559
вай доживяхме  Mr. Green и мен не ма кефи  Joy Joy Joy

# 560
ма не е тоя бееее Joy Joy Joy обърках го Mr. Green

# 561
  • Стара Загора
Ехоооо ,привет битанемки!Как сте Grinning?
Толкова мн.задачи имах посл.мес.,че зарязах форуми,фейсове,сериали и ашкъми Tired.Но вече ми е мн.мъчно за вас и идвам да ви поздравя Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Четох,четох,уж понаваксах с инфото Grinning ,видях финала на Ягодките-малко претупан,но добре,че е хепи Wink.Ашка имам да наваксвам,а КС я карам с трейлърите и вашите  коментари Laughing,за което мн.благодаря Heart Eyes Heart Eyes!Благодаря и на екипите за преводите на Ягоди и Ашк!
Я ми кажете за годежа на Несли и Кадир,че баш това съм  го изпуснала Embarassed.Ако може някоя фотка да ми пуснете,ще съм чок мутлу Party Laughing..
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички Grinning!

# 562
ма не е тоя бееее Joy Joy Joy обърках го Mr. Green
Joy Joy Joy

Те тоя Laughing

# 563
  • Стара Загора
Ренка Hug Heart Eyes,тоя котарак в подписа ти голям сладур Grinning.
Ох бе чакай пак да ви нагушкам всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug мн.ми лисвахте Blush

# 564
Ехоооо ,привет битанемки!Как сте Grinning?
Толкова мн.задачи имах посл.мес.,че зарязах форуми,фейсове,сериали и ашкъми Tired.Но вече ми е мн.мъчно за вас и идвам да ви поздравя Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Четох,четох,уж понаваксах с инфото Grinning ,видях финала на Ягодките-малко претупан,но добре,че е хепи Wink.Ашка имам да наваксвам,а КС я карам с трейлърите и вашите  коментари Laughing,за което мн.благодаря Heart Eyes Heart Eyes!Благодаря и на екипите за преводите на Ягоди и Ашк!
Я ми кажете за годежа на Несли и Кадир,че баш това съм  го изпуснала Embarassed.Ако може някоя фотка да ми пуснете,ще съм чок мутлу Party Laughing..
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички Grinning!
Hug Heart Eyes

# 565
аааа тоя го вземам хемен и отивам да гледам Чичи какви ще ги върши бу акшам

# 566
Ох бе чакай пак да ви нагушкам всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug мн.ми лисвахте Blush

newsm03 Я не усетих липсата ти Mr. Green

# 567
  • близо до брега на морето
Боре Heart Eyes Hugлипсваш къз-тя работата нема избяга-намирай заман за темата бе.Те и черешите свършиха предната събота-и там набързо и претупано, ма с еки чоджук
Нервак, и аз съм при чичи, ма добре, че си е отворил о време очите у реала и не е наивен кат виртуала

# 568
Боре  Hug Heart Eyes много ми е драго да те видя сред нас  bouquet

Бубето искало да ни прочете приказка  Mr. Green

# 569
  • Стара Загора
Благодаря  bouquet! Сладурчета  Heart Eyes Heart Eyes..

newsm03 Я не усетих липсата ти Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy е те точно това е едното дето ми липсваше -твоя хумор Heart Eyes Laughing

Миме Hug Heart Eyes,
Скрит текст:
замествах една колежка и по цял ден на работа две седм. с  едни  7-год.чоджучета/аз съм нач .учител/по цял ден,а вечер вкъщи девамедио с моите две  Crazy..и за капак и мм Mr. Green Laughing,та заман йок досега Grinning...Слава Богу,че се върна колежката Whistling..
значи и Черешите свършиха  Grinning..ми добре,че поне дете  им направили на финала Laughing

Еве Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт