NEXTDIRECT.COM - 10

• 77 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 375

Интересуват ме тези кецове, защото и аз съм ги харесала. Мека ли е подметката? Ако хванеш с палец и показалец, лесно ли се огъва?
Каква е дължината на стелката?

Стелката я премерих около 13,7 см. Подметката не е твърда,огъва се,но средно,ох,абе не е и много твърда,не се е и огъва много лесно,но се огъва 😂 само как го обясних

# 376
  • Варна
Някой има ли проблем при зареждането на сайта? Опитвам се да отида на втора страница от избраните артикули и ме отхвърля. Пише, че страницата не съществува.  newsm78
Обувките за по-големи момчета отговарят ли си на номерата? Проверих от налични обувки на сина ми на други марки, че са UK 2,5. Ако поръчам от Next номер 3, ще са му ОК поне до есента, нали?  bouquet

# 377
danito1988, благодаря! bouquet

# 378
Момичета,това яке се указа малко за дъщеря ми,разменям го,ако някой има размер за 13 години или пък ако няма го продавам.Ако някой проявява интерес да ми пише на ЛС  Peace
    http://bg.nextdirect.com/en/x57558s5#360789 

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 19:12 от miss_74

# 379
  • на земята
Момичета,кога е следващото намаление в английския Некст?
Благодаря bouquet

# 380
  • Popovo
Момичета,кога е следващото намаление в английския Некст?
Благодаря bouquet

По спомен от миналото лято, през август вече имаше, но кога почваше, не си спомням.

# 381
Как поръчвате от английския Некст?
Искам да попитам, понеже като купувам на детето от тукашния магазин размерът е един, т.е., досега купувах 92, но вече му е малко и искам следващия размер, но в сайта размерите са 92-98 и 98-104 и аз не мога да преценя кой е правилният размер, така че да не се му огромни Rolling Eyes
Някой може ли да ми покаже долнища на анцузи да не са ватирани, че миналата година така се наиграх с едни долнища точно по това време.

# 382
Искам да попитам, понеже като купувам на детето от тукашния магазин размерът е един, т.е., досега купувах 92, но вече му е малко и искам следващия размер, но в сайта размерите са 92-98 и 98-104 и аз не мога да преценя кой е правилният размер, така че да не се му огромни Rolling Eyes
Някой може ли да ми покаже долнища на анцузи да не са ватирани, че миналата година така се наиграх с едни долнища точно по това време.
Следващият размер е 92-98. Преценява се ръста на детето и се гледа се горната граница.

# 383
Ние сме на границата на два размера.
Има долнища р-р 92-98 (53 см външен ръб и 33 см. вътрешен), които вече му малеят. Има на друга фирма пак размер 2-3 г., но са 56 на 36 см. и са му идеални. На некст 3-4 г., си мисля, че май  ще са му големички.  newsm78

# 384
Има долнища р-р 92-98 (53 см външен ръб и 33 см. вътрешен), които вече му малеят. Има на друга фирма пак размер 2-3 г., но са 56 на 36 см. и са му идеални. На некст 3-4 г., си мисля, че май  ще са му големички.  newsm78
А колко е високо детето?

# 385
98 см. е висок, но е изключително слаб.

# 386
Има долнища р-р 92-98 (53 см външен ръб и 33 см. вътрешен), които вече му малеят. Има на друга фирма пак размер 2-3 г., но са 56 на 36 см. и са му идеални. На некст 3-4 г., си мисля, че май  ще са му големички.  newsm78
Ние сме в същата ситуация, в чудо съм се видяла. Малкият размер му е къс, а следващият огромен. И с Бенетон е същото, със Зара отново,  ХМ-ските пък му висят на кръста много, а заради яслата долнищата трябва да са на ластик ooooh! Прехода след две и половина до 4 се оказа доста проблемен откъм панталони. Моят не е слаб, с нормално телосложение е, 100 см. 14,5 кг.

# 387
Може ли да измериш и подметката? Обикновено е 1 см по-голяма от стелката.

# 388
Може ли да измериш и подметката? Обикновено е 1 см по-голяма от стелката.

14,9 см е подметката

Аз също се интересувам от неватирани долбици,че ся поръчах едни и се оказаха ватирани

# 389
Поръчах летни неща, като пристигнат ще ви покажа.

Общи условия

Активация на акаунт